19 / 04 / 2024

Mustafa Değirmenci biyografi

Mustafa Değirmenci biyografi

İstanbul Avcılar Belediye Başkanı olan Mustafa Değirmenci kimdir? Mustafa Değirmenci ne zamandan beri Avcılar Belediye Başkanı olarak görev yapıyor? Mustafa Değirmenci - Avcılar Belediyesi projeleri nelerdir?

Kira sorunu sürerken, sektörden 'Kiralar semte göre belirlensin önerisi' geldi!

Türkiye'de en çok konuşulan konulardan bir tanesi olan kira artışı sorunu devam ederken Tüm Emlakçılar Birliği Derneği Başkanı Değirmenci'den 'Kiralar semte göre belirlensin önerisi' geldi.

Emlakçılardan çiftçilere ‘İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin’ çağrısı!

Batman Tüm Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci, Batman kenti konusunda son derece büyük önem arz eden imar, yeni yol ve bazı yatırımların gecikmemesi konusunda arazi sahipleri ve çiftçilere seslendi. Değirmenci, “İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin” dedi.

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Değirmenci tarafından kuruldu.

Mustafa Aksoy hangi bankalarda çalıştı? Kaç dil biliyor? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Aksoy, kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim gördü? Hangi bankalarda görev aldı? Belçika’ya neden gitti? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mustafa Aksoy ile ilgili merak edilen her şey...

Deka Hafriyat İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Hafriyat İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Değer tarafından kuruldu.

Erde Müteahhitlik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erde Müteahhitlik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Erdem Değirmenci tarafından kuruldu.

Deha Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Demet Sezgin ve Şenol Değirmenci ortaklığında kuruldu.

Profıve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Profıve Gayrimenkul Limited Şirketi Sarıyer'de Semih Değirmenci tarafından kuruldu.

Tethys Group Emlak Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Tethys Group Emlak Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Semih Değirmenci tarafından kuruldu.

Ev fiyatları uçtu! Vatandaş uygun fiyata ev bulmakta zorluk yaşıyor!

Batman Tüm Emlakçılar Birliği Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci artan fiyatlardan sonra vatandaşların ev bulmakta zorluk yaşadığını belirterek yaşanan durum hakkında değerlendirme yaptı.

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Değirmenci tarafından kuruldu.

Globız Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Globız Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Enes Değirmenci, Farooq Hussaın, Nejat Hocaoğlu tarafından kuruldu.

Mustafa Değirmenci biyografi Haberi

Mustafa Değirmenci biyografi

Mustafa Değirmenci kimdir?

Mustafa Değirmenci, 1957 yılı İstanbul Avcılar ilçesi Firüzköy doğumlu. İlkokulu Firuzköy İlköğretim Okulu'nda Ortaokulu ve Liseyi Avcılar 50. yıl lisesinde bitiren Mustafa Değirmenci, İstanbul Avcılar Belediye Başkanı.


Mustafa Değirmenci, yüksek öğrenimine o yılların olumsuz koşullarından dolayı yarım bırakmak zorunda kaldı. Uzun yıllar Firüzköy Spor Kulübü’nde ve kısmen Beşiktaş genç takımında futbol oynadı. 


İş yaşamına 1981 yılında İGS A.Ş'de başlayan Mustafa Değirmenci, 1985 yılından 18 Nisan 1999 seçimlerinde Avcılar Belediye Başkanı seçilinceye kadar Dinarsu İmalat ve Ticaret A.Ş'de yönetici olarak görev yaptı.


18 Nisan 1999 yılında DSP’den Belediye Başkanı seçildi. Daha sonra CHP’ye geçen Mustafa Değirmenci, 28 Mart 2004 ve 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde yeniden Belediye Başkanı oldu.


Avcılar’da 3 dönemdir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Değirmenci, ilçedeki başarılı çalışmalarından dolayı...