19 / 04 / 2024

Mustafa Destici kanal istanbul

Mustafa Destici kanal istanbul

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Kanal İstanbul ile ilgili söylediği sözler nedeniyle eleştirdi. 

Asgari ücrette kritik açıklama: Yüzde 10 refah payı verilmeli, en az yüzde 55 artış yapılmalı!

Ankara Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, asgari ücretin enflasyon rakamının altında olmamasını, yüzde 10 refah payı verilmesini ve yüzde 55’in altında bir artış açıklanmaması gerektiğine vurgu yaptı.

Asgari ücretli ve emekliler dikkat! Vergi sisteminde yeni düzenleme mi geliyor?

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, vergi sistemine ilişkin konuştu. Destici, "Vergi, kazancı olandan, varlıklı olandan alınır. Emekli ya da asgari ücretliden vergi alınmaz, alınmamalıdır. Bu nedenle, burada düzenlemeye ihtiyaç vardır” ifadelerini kullandı.

Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tüm imar aflarına karşı olduğuna dikkat çekti. Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

Akaryakıt fiyatları için heyecanlandıran iddia! Benzin, motorin ve LPG’de, 10 TL indirim beklentisi!

Petrol fiyatlarında son günlerde yaşanan düşüşler, pompa fiyatlarına da yansırken, vatandaşı sevindiren bir açıklama da, ÖTV indiriminden geldi. Cumhur İttifakı’nın ortağı Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin yaptığı çağrı, akaryakıtta okkalı bir indirim beklentisi oluşturdu.

Asgari ücretle ilgili sıcak açıklama geldi. Mustafa Destici canlı yayında asgari ücret rakamı verdi

Canlı yayına katılan Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birlik Partisi Başkanı Mustafa Destici asgari ücrette beklediği zam oranı açıkladı. İşte o rakam...

Asgari ücret zammında flaş rakam! Herkes ne kadar olacağını merak ediyor

Asgari ücret zammının ne kadar olacağı merak konusuyken, BBP lideri Mustafa Destici'den tahmin geldi. Destici, asgari ücrete yapılacak zamla ilgili kendi görüşlerini paylaştı.

BBP lideri Mustafa Desteci EYT'liler için tarih açıkladı!

Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için tarih paylaştı.

2022 imar affı kimleri affedecek? Yıkım kararı çıkan TOGO kuleleri de affedilecek mi?

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından Meclis'e sunulan imar affı iki maddeden oluşuyor. Bir önceki imar affından yararlanıp parasal yükümlülüklerini yerine getirmeyenler ve yapı kayıt belgesi iptal edilenler de çıkacak yasadan yararlanabilecek. Para cezaları ise affedilecek.

9'uncu imar affına Şehir Plancıları Odası'ndan tepki! İmar barışında son durum!

Büyük Birlik Partisi  Ankara  Milletvekili Mustafa Destici, İmar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'ni TBMM'ye sundu ve imar affı yeniden gündeme geldi. TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından, imar affı teklifi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapıldı. İşte ayrıntılar...

9'uncu imar barışı geliyor mu? İmar affı Meclis'te! 

BBP Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici tarafından imar barışına ilişkin kanun teklifi verildi. Peki 9'uncu imar barışı geliyor mu? İşte ayrıntılar...

İmar barışında flaş gelişme! Yeni imar barışı geliyor mu? Binlerce mağduru ilgilendiriyor!

Son dönemde sık sık gündeme gelen imar barışı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. BBP Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici tarafından imar barışına ilişkin kanun teklifi Meclis'e sunuldu. Peki Yeni imar barışı geliyor mu? Binlerce mağdur bekliyordu...

Mustafa Destici'den asgari ücretle ilgili çarpıcı iddia

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 5 bin 500 TL'ye çıkarılan asgari ücrete ilişkin çarpıcı iddialarda bulunarak hükümete çağrı yaptı.

Mustafa Destici'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul eleştirisi!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Kanal İstanbul ile ilgili söylediği sözler nedeniyle eleştirdi. 

Mustafa Destici kanal istanbul Haberi

Mustafa Destici kanal istanbul

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Aydın Nazilli'de Ahmet Şensan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen partisinin ilçe kongresinde önemli açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Destici, "Kılıçdaroğlu ne yapıyor? Büyükelçilere, Kanal İstanbul için 'Türkiye'ye yatırımcı gelmesin' mektubu yazıyor. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Senin muhatabın büyükelçiler değil, senin muhatabın millet. Sandıkta millet kime oy verirse gelir bu ülkeyi o yönetir. Avrupa değil, büyükelçiler yönetemez. Onlardan medet umuyorlar." dedi.

Türkiye Kanal İstanbul ile küresel ticarette daha etkin rol...