27 / 04 / 2024

 Mustafa Emrah Özdemir kimdir

 Mustafa Emrah Özdemir kimdir

Lüks konut uzmanlık alanında Türkiye'nin sürdürülebilir en başarılı ismi Evrim Kırmızıtaş Başaran, "Lüks Konut Satışı Eğitimi" adı altında Bursa da eğitim verdi...

Dml Proje Mühendislik Müşavirlik Enerji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dml Proje Mühendislik Müşavirlik Enerji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin sermaye bedeli ile Mustafa Kerim Özdemir tarafından kuruldu.

Galataport Apartments Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galataport Apartments Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 51 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ertan, Mustafa Emrah Özdamar ve Onur Özdamar ortaklığında kuruldu.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Gayrimenkul danışmanlığı yüzde 40 kar ettirir!

Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, “Gayrimenkul Danışmanlığı’ hizmeti alınarak elde edilen yatırımlarınız en az yüzde 25-40 bandında artı düzeyde değer kazanır” dedi ve uzman yardımı alınarak yapılacak gayrimenkul yatırımlarında elde edilecek karlılığı vurguladı.

Mustafa Emrah Özdemir: İzmir'de kira fırsatçılarına izin vermeyeceğiz!

Türkiye’nin yerli gayrimenkul danışmanlık markası Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir yaptığı açıklamada, "İzmir'de kira fırsatçılarına izin vermeyeceğiz" dedi.

Özyap Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyap Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Özdemir ve Hüseyin Özdemir ortaklığında kuruldu.

Konut stoğu eridi! Yeni rekorlar yolda!

Konut satışlarında tüm zamanların rekoru kırıldığını söyleyen Kristal Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, ''Faizlerde bir miktar yükseliş söz konusu ama ağustos ayında da konut talebinin yüksek olacağını öngörüyoruz'' dedi.

Etka İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etka İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Özdemir tarafından kuruldu.

Mustafa Emrah Özdemir yeni şirket kurdu!

Kristal Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir yeni şirket kurdu. Kristal Global Gayrimenkul Beşiktaş'ta 7 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Efal Teknik Hizmetler Elektrik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efal Teknik Hizmetler Elektrik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Emrah Markal tarafından kuruldu. 

Emrah Özdemir kimdir?

Emrah Özdemir, 2019 yerel seçimlerinde AKP Niğde Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Emrah Özdemir kimdir? Emrah Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Konev Yapı İnşaat Asansör Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konev Yapı İnşaat Asansör Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Akansoy ve Emrah Ceylan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Avcılar, Firuzköy Mahallesi, Kadir Özdemir Caddesi'nde kuruldu.

Niğde'ye yeni sanayi sitesi planlanıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Eski Sanayi sitesinde bulunan esnaflarla kahvaltıda buluştu. Sanayi sitesinde kurulan kahvaltıda esnaflar, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir katıldı...

 Mustafa Emrah Özdemir kimdir Haberi

 Mustafa Emrah Özdemir kimdir

Kristal Türkiye Enstitüsü yanlızca Kristal Türkiye Profesyonellerine özel bir eğitim ile Gayrimankul endüstrisine değer kattı. Evrim Kırmızıtaş Başaran da bu etkinlikte eğitim verdi.

Soru-cevap şeklinde geçen eğitimde Kristal Profesyonelleri kendisine 'başarılarının sırları, dünya cirolarını nasıl yakaladığı' soruldu. Kırmızıtaş dünya birinciliğini ve başarılarının sırlarını şu sözlerle anlattı;

"Tek yetkili sözleşmesi, yer görme belgesi, doğru fiyat ve doğru gayrimenkul olmazsa olmazımdır. Gayrimenkul sektöründe büyük cirolar yapmak ancak bilgi tecrübe duruş istikrar ve çalışma azmi ile olur. Yıldız Teknik Üniversitesinden mezun mühendisim milli voleybolcuyum disiplinliyim içinde bulunduğum şartları çok iyi değerlendiriyorum ekibim var, takımım var yoğun bir şekilde çalışıyorum ve hiçbir başarı kıymetsiz olamaz" dedi.

Kristal Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir'den teşekkür plaketi alan Başaran, tüm Kristal Profesyonelleri ile tek tek hatıra fotoğrafı çektirip,...