20 / 04 / 2024

Mustafa Kumlu Yaşlı Yaşam Merkezi nerede

Mustafa Kumlu Yaşlı Yaşam Merkezi nerede

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi dua alacak bir projeye daha imza attı. Hayırsever Kumlu ailesi tarafından inşa edilecek olan Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşam Merkezi’nin temeli Mimarsinan Parkı içerisinde atıldı. 

Bakan Derya Yanık açıkladı: Engelli ve yaşlı aylıkları ödenmeye başladı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık engelli ve yaşlı vatandaşlar için müjdeli haberi verdi. Bakan Derya Yanık ocak ayına yönelik yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı.

Mustafa Sarıgül: Deprem ve afet bakanlığı kurulmalı!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Derhal deprem ve afet bakanlığı kurulmalıdır. İktidara sesleniyorum; lütfen beklemeyin, deprem ve doğal afetler bakanlığını kurun" diye konuştu.

Mustafa Selim Yaşar vefat etti!

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Selim Yaşar vefat etti. 

TOKİ yangından kurtulan yaşlı çiftin evini tamamladı!

Antalya Manavgat'ta meydana gelen yangında evlerini kaybeden yaşlı çift için TOKİ tarafından yangına dayanıklı ev inşa edildi. 

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi inşaatı hızlandı!

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi projesinde yapım çalışmaları tamamlanıyor. 3 katlı olarak inşa edilen bakım evi 50 kişiye aynı anda hizmet verebilecek.

Yaşlı Bakım Evleri gayrimenkul sektörünü canlandıracak!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu'nda düzenlenen Yuvarlak Masa toplantısında ‘Yaşlı Bakım Evleri’ tartışıldı. 

Ayvalık'a tam donanımlı yaşlı bakımevi!

Ayvalık’ın tam donanımlı ilk yaşlı bakımevi için çalışmalar başladı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ile bağışçı Cihan Şişman arasında protokol imzalandı.

Devletten yaşlılara aylık 2.256 TL destek!

Ülkemizde yaşlılara pek çok destek sunuluyor. Şartları sağlayanlara 711,5 lira 65 yaş aylığı, bin 544 lira 61 kuruş evde bakım desteği veriliyor. Ücretsiz ulaşım, sağlık imkanları da var.

Eylül ayı yaşlı ve engelli aylıkları bugün yatırılmaya başlıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanı Selçuk, eylül ayı yaşlı ve engelli aylıklarının, bugün hesaplara yatırılmaya başlanacağını bildirdi.

Murat Kurum: Salarha ve Yağlıtaş'ta 930 rezerv konut üretiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Salarha ve Yağlıtaş'ta 930 rezerv konut üretiyoruz. Bu konutları da şehrin merkezinde deprem riski taşıyan alanların dönüşümü için kullanacağız" dedi.

TOKİ Rize Yağlıtaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rize Merkez Yağlıtaş Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Mustafa Kumlu Yaşlı Yaşam Merkezi nerede Haberi

Mustafa Kumlu Yaşlı Yaşam Merkezi nerede

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi gönül belediyeciliğine bir halka daha ekledi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Türk İş Konfederasyonu Genel Başkanlığı da yapan Merhum Mustafa Kumlu’nun adını taşıyacak olan Ulu Çınarlar Yaşam Merkezi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi. Yapılan törene Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Mustafa Kumlu’nun eşi Sevim Kumlu ve çocukları, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.


“HAYIRSEVERLER BİZİM YÜZ AKIMIZ”


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da konuşmasında Kayseri’nin herkesin gurur duyacağı güzide bir şehir ve hoşgörünün merkezi olduğunu belirtti. Dayanışma içinde Kayseri’yi geleceğe taşımak üzere el ele gönül gönüle çalıştıklarını dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Birliğimizin...