18 / 04 / 2024

Mustafa Sandal kira geliri

Mustafa Sandal kira geliri

Başarılı şarkıcı Mustafa Sandal'ın Çubuklu Vadi'deki milyonluk villasının kirasını Emina Jahovic alıyordu. Sandal, Emina Jahovic'in bu haktan mahrum edilmesi talep etti.

Tepe Prime AVM'deki fahiş kira artışları kiracıları isyan ettirdi!

Ankara'nın Mustafa Kemal Mahallesi'nde yer alan Tepe Prime Alışveriş Merkezi'nde kiracılar, fahiş kira artışları nedeniyle karşı eylem yaptı.

Konutta kredi desteği kira sorununu çözer! Ev alacaklar bu detaylara hemen bakın! 

Emlak Uzmanı Dr. Mustafa Koçak, Temmuz ayı konut satış verileri ile beraber, ilk kez konut alacaklara verilecek kredi desteğini değerlendirdi. Koçak, ilk defa konut alacaklara verilecek kredi desteğinin kira sorununu da çözeceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Kiracılara kötü haber: ‘Kira fiyatları artmaya devam edecek’

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan memura kira desteği konusunda açıklamalarda bulundu. Özelmacıklı, “Kira desteği önemli. Ancak kira fiyatları artmaya devam edecek” dedi.

Uzman isimden ‘memura kira desteği’ için önemli uyarı: Kira fiyatları...

AK Parti seçim beyannamesinde yer alan konulardan biri de kamu çalışanına kira desteği verilmesiydi. Memura kira desteğinde sürecin nasıl işleyeceğiyle alakalı konuşan Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Maaş katsayısına göre olursa kişiler aslında bütçelerine göre bunu planlayabilirler"

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Yüksek kira sebebiyle yurt bulamayan öğrencilere çağrı!

Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği Dönem Başkanı ve BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, yüksek kira nedeniyle ev bulamayan öğrencilere çağrıda bulundu.

Kira sözleşmesi imzalarken hangi konulara dikkat edilmeli?

Haber Ekspress köşe yazarı Mustafa Yolcu bugün kaleme aldığı yazısında kira sözleşmesi imzalarken dikkat edilmesi gereken konuları yazdı.

Mustafa Sandal'a kiracısından 100 bin dolarlık zarar!

Mustafa Sandal'ın  Çubuklu Vadi Evleri'ndeki lüks villasını kiralayan Dikran Masis'ın Sandal'ın villasına 100 bin dolarlık hasar verdiği iddia edildi. 

Mustafa Sandal'dan Emina Jahovic'e kira geliri davası!

Başarılı şarkıcı Mustafa Sandal'ın Çubuklu Vadi'deki milyonluk villasının kirasını Emina Jahovic alıyordu. Sandal, Emina Jahovic'in bu haktan mahrum edilmesi talep etti.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den kira önerisi!

Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, açıklama yapan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, vakıflara ait mülkleri kiralayan esnaftan bir yıl kira alınmaması yönünde talepte bulundu.

Mustafa Sandal oğulları için 1 milyon dolara ev aldı!

Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evini satıp 3 milyon doların 2 milyon dolarını eski eşi Emina Jahovic'e veren Mustafa Sandal'ın geriye kalan 1 milyon dolar ile oğulları Yavuz ve Yaman için birer daire satın aldığı öğrenildi. 

Emina Jahovic evini Türk Konsolosluğuna kiraya verdi!

Şarkıcı Mustafa Sandal'dan geçtiğimiz yıllarda boşanan Emina Jahovic, Sırbistan Yeni Pazar’da yer alan aile yadigarı evini Türkiye Cumhuriyeti konsolosluk binasına kiraya verdi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kira ücretlerine zam yapmayacak! 

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, pandemi süreci boyunca belediyeye ait iş yerlerinde kira ücretlerine zam yapılmayacağını dile getirdi. 

Mustafa Sandal kira geliri Haberi

Mustafa Sandal kira geliri

2008 yılında evlenen Mustafa Sandal ile Emina Jahovic, 10 senelik evliliklerini 2018'de bitirmişti. Hürriyet'te yer alan habere göre, Yaman ve Yavuz adında iki oğulları olan Emina Jahovic ve Mustafa Sandal çocukları için sık sık görüşüyor. Geçtiğimiz Şubat'ta  iki aylık nafakasını alamadığı için şarkıcı Mustafa Sandal’ın evine icra memurlarını yollayan şarkıcı ve oyuncu Emina Jahovic, eski eşini kızdırdı. Emina Jahovic'in bu hamlesinden sonra Mustafa Sandal, nafakanın iptali için dava açtı.

23 Kasım 2021'de görülecek davada şarkıcı Mustafa Sandal, eski eşine her ay ödediği 15 bin liralık nafakanın iptal edilmesini talep edecek. Çubuklu Vadi'de yer alan evinin 70 bin liralık kira gelirini de alan Emina Jahovic'in bu haktan da mahrum edilmesi istenecek.

Şarkıcı Mustafa Sandal, Çubuklu Vadi'de yer alan milyonluk villasını satmak için Dikran Masis ile anlaşmıştı. Ancak Masis'in son anda vazgeçmesiyle...