29 / 03 / 2024

Mustafa Sarıgül kira çağrısı

Mustafa Sarıgül kira çağrısı

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Mustafa Sarıgül: Deprem ve afet bakanlığı kurulmalı!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Derhal deprem ve afet bakanlığı kurulmalıdır. İktidara sesleniyorum; lütfen beklemeyin, deprem ve doğal afetler bakanlığını kurun" diye konuştu.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Mustafa Sarıgül: Şişli'ye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapmak istiyorum!

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Habertürk'te soruları yanıtladı. Sarıgül 'manşet projem' diye nitelendirdiği planını şöyle açıkladı; ''Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum'' dedi. 

Mustafa Sarıgül Şişli projelerini anlattı!

31 Mart yerel seçimleri için iddialı olan DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül  “Gerçekleştireceğimiz projelerle Şişli’yi yeniden aydınlatacağız” dedi.

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Sarıgöl We Haliç Evleri fiyat listesi!

Sarıgöl We Haliç Evleri fiyat listesi 362 bin TL'den başlıyor. We Haliç projesi konut, home ofis ve 20 adet dükkandan meydana geliyor...

Manisa Sarıgöl'deki açık otoparkların tahsisi yapıldı!

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Görüşmede Sarıgöl’deki açık cadde otoparklarının Sarıgöl Belediyesi’ne yer tahsisi ile ilgili protokol de imzalandı

Manisa Sarıgöl Kapalı Pazaryeri yükseliyor!

Manisa'da hayata geçirilen Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Manisa Sarıgöl'ün imar planları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl için hazırlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Sarıgöl Revizyon İmar Planlarını masaya yatırdı.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona geldi

Sarıgöl'de kapalı otopark ve pazaryeri projesi hızla yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl'de hayata geçirdiği Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde sona gelindi.

Mustafa Sarıgül kira çağrısı Haberi

Mustafa Sarıgül kira çağrısı

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı.  Hükümetin aralık ayını beklemeden, acil olarak asgari ücreti açlık sınırının üzerine çıkarması gerektiğini söyleyen TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül işçi, memur ve emeklilere temmuz ayında TÜİK'in açıkladığı rakamlarla değil, çarşıdaki ve pazardaki enflasyon rakamlarına göre artış yapılmasını istedi.

Mustafa Sarıgül, en düşük emekli maaşının da asgari ücret sınırına çıkarılması gerektiğine değinerek, Türkiye'de ciddi bir kira sorunu olduğunu da kaydetti.

Kiraların en ufak bir mütevazı mahallede 2 bin, 3 bin liradan başladığını söyleyen TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül "Türkiye Değişim Partisi olarak kira ve barınma sorununu bizden başka konuşan parti yok, bizden başka çözüm üreten parti de ne yazık ki yok." diyerek bütün...