27 / 04 / 2024

Mustafa Talat Katırcıoğlunun arazisi

Mustafa Talat Katırcıoğlunun arazisi

Mustafa Talat Katırcıoğlu'na Türkiye'nin gizli zenginlerinden biri desek abartmış olmayız. Ne bir demeci, ne de bir fotoğrafı bulunan Mustafa Talat Katırcıoğlu ve ailesi Türkiye'nin gizli gayrimenkul zenginlerindendir...

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 67 milyon 463 bin 947 TL sermaye bedeli ile Yakup Gürcüoğlu, Harun Gürcüoğlu ve Zekeriya Gürcüoğlu ortaklığında kuruldu.

Myk Plastik Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Myk Plastik Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 3.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Muhammed Kömürcüoğlu tarafından kuruldu.

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gürcüoğlu tarafından kuruldu.

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited kuruldu!

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited bugün Şişli'de Burak Katırcı tarafından kuruldu.

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Mustafa Şeref Kısacık: Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı!

İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Başkanı avukat Mustafa Şeref Kısacık Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği tarafından gerçekleştirilen çalıştayda önemli açıklamalar yaptı. Kısacık, "Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı" dedi.

Mustafa Helvacıoğlu kimdir?

Adese Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Helvacıoğlu kimdir? Mustafa Helvacıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Helvacıoğlu'nun biyografisi...

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

Mustafa Sandal oğulları için 1 milyon dolara ev aldı!

Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evini satıp 3 milyon doların 2 milyon dolarını eski eşi Emina Jahovic'e veren Mustafa Sandal'ın geriye kalan 1 milyon dolar ile oğulları Yavuz ve Yaman için birer daire satın aldığı öğrenildi. 

Sbo Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sbo Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Bakırcıoğlu tarafından kuruldu.

Oğuz Kırkgöz'ün acı günü! Babası Mustafa Rafet Kırkgöz vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Üyelerinden Oğuz Kırkgöz'ün babası Mustafa Rafet Kırkgöz hayatını kaybetti. 

Hayırsever akademisyen kazada vefat eden oğlunun adına okul inşa ettirecek!

Ordu Ünye'de hayırsever akademisyen Prof. Dr. Sait Kapıcıoğlu tarafından 8 derslikli ilkokul hayata geçirilecek.

Mustafa Palancıoğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi ilçe yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştiren toplantıda bir araya geldi. Palancıoğlu, "Kentsel dönüşüm kapsamında 1034 daire ve 60 dükkanı hak sahibine teslim ettik" dedi.

Mustafa Talat Katırcıoğlunun arazisi Haberi

Mustafa Talat Katırcıoğlunun arazisi


Mustafa Talat Katırcıoğlu'na Türkiye'nin gizli zenginlerinden biri desek abartmış olmayız. Ne bir demeci, ne de bir fotoğrafı bulunan Mustafa Talat Katırcıoğlu ve ailesi Türkiye'nin gizli gayrimenkul zenginlerindendir. 


Öğrendiğimize göre Ümraniye'deki CarrefourSA, AvivaSA, Türk Ekonomi Bankası, Bank Asya, Albaraka Türk, vakıfbank gibi birçok fınans şirketinin merkez binalarının ve arsalarının sahibi Katırcıoğlu Ailesi'dir. Halen bu araziler üzerinde çeşitli ofis projeleri devam ediyor. 



Geçen ay sonunda yolumuz bu bölgeden geçtiğinde büyük bir inşaat dikkatimizden kaçmadı. CarrefourSA'nın bahçesi konumundaki, Küçüksu yoluna cepheli 48 bin metrekare arazide hafriyat başlamış. İnşaatın detaylarıyla ilgili olarak arsa sahibi Mustafa Talat Katırcıoğlu'nu aradık. 


Katırcıoğlu, projenin AVM, rezidans ve ofis projelerinden oluştuğunu belirtiyor. Verdiği bilgiye göre, Akasya Park Ümraniye adı verilen projenin 617 bağımsız daireden oluşan rezidans bloklarını Ant Yapı hayata geçirecek. 


Projede...