20 / 04 / 2024

Mustafa Yaman biyografi

Mustafa Yaman biyografi

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman kimdir? Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Yaman, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Yaman...

Mustafa Sandal oğulları için 1 milyon dolara ev aldı!

Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evini satıp 3 milyon doların 2 milyon dolarını eski eşi Emina Jahovic'e veren Mustafa Sandal'ın geriye kalan 1 milyon dolar ile oğulları Yavuz ve Yaman için birer daire satın aldığı öğrenildi. 

Bilecik'teki riskli binalar tek tek yıkılıyor!

Bilecik'te tehlike oluşturan metruk binaların yıkımları kontrollü olarak gerçekleştiriliyor. Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, beldeki metruk binaların bir bir yıktıklarını anlattı.

Mardin Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu açıldı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Balsa Botanik Ve Peyzaj Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Balsa Botanik Ve Peyzaj Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yaman tarafından kuruldu. 

Adıyaman'a yapılması planlanan ulaşım yatırımları TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu 2018 yılında Adıyaman iline yapılması planlanan ulaşım yatırımlarının neler olduğunu sordu..

Süryanilerin yaptığı Akitu Oteli Mardin'de hizmete girdi!

40 yıl önce İsviçre'ye göç eden Süryaniler Mardin'de yaptığı otel hizmete girdi. Akitu Oteli'nin açışında Vali Mustafa Yaman konuştu...

Bilecik Bayırköy'e yeni futbol sahası!

Bilecik’in Bayırköy Beldesi’nde yapımı devam eden futbol sahasında sona yaklaşılıyor. Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet KAsapoğlu’nu ziyaret ederek sahanın tamamlanma sözleşmesini imzaladı.

Adıyaman mermeri Uzakdoğu'nun gözdesi!

Adıyaman'da üretilen mermerin büyük kısmı Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerine satılıyor- ATSO Başkanı Mustafa Uslu "Adıyaman mermeri Uzakdoğu'nun gözdesi haline geldi. Geçen yıl ilimizden 180 milyon dolar civarında mermer ihracatı yapıldı" dedi.

Adıyaman Üniversitesi MYO ve Mühendislik Fakültesi inşaatı incelendi!

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, kampüs alanında inşaatı devam Mühendislik Fakültesi binası ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Binası ve Eğitim Fakültesi ikinci binasında inceleme yaptı.

Mustafa Gönüllü, Adıyaman Mimarlık Fakültesi inşaatını inceledi!

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Besni ilçesinde yapımı devam eden Adıyaman Üniversitesi Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Adıyaman Üniveristesi enstitüler binası hizmete açıldı!

Enstitüler binasına gelerek incelemelerde bulunan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü yapımı geçen ay tamamlanan binayı gezerek bina hakkında bilgi aldı.

Adıyaman Üniversitesi'nin enstitüler binası hizmete açıldı!

Adıyaman Üniversitesi tarafından kampüs alanı içerisinde inşa edilen enstitüler binası hizmete açıldı. Enstitüler binasına bir ziyaret gerçekleştiren Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mustafa Talha Gönüllü binayı gezerek bina hakkında bilgi aldı.

BAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi ek bina inşaatının çatısı çöktü!

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi ek bina inşaatının çatısı çöktü. Olayda 2 işçi hayatını kaybetti. Balıkesir Valisi Mustafa Yaman ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir olay yerine gelerek bilgi aldı.

Mustafa Yaman biyografi Haberi

Mustafa Yaman biyografi

Mustafa Yaman kimdir?

1961 yılında Çorum İlinin Osmancık İlçesinde doğdu. İlkokul, Orta ve Lise öğrenimini Osmancık İlçesinde tamamladı.1985 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu ve Avukatlık stajını bitirdi.


1986 yılında Kütahya İlinde Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Bilgi ve görgü artırmak amacı ile 1 sene Belçika'da kaldı. Kaymakam Adaylığı stajı döneminde Ürgüp Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Kura ile Almus Kaymakamlığına başlayarak daha sonra Mazgirt, Bozova, Delice, Beypazarı ve Niksar İlçelerinde Kaymakamlık yaptı.


İçişleri Bakanlığı Merkez Teşkilatına Hukuk Müşaviri olarak atandı. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcılığı, Personel Genel Müdür Yardımcılığı, Personel Genel Müdürlüğü, Tunceli Valiliği ve Giresun Valiliği görevlerinde bulundu.


Mustafa Yaman 13.03.2011 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 12.03.2011 tarih ve 27873 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan...