29 / 03 / 2024

müteahhitlere sınırsız kredi

müteahhitlere sınırsız kredi

Türk inşaat firmalarının Afrika kıtasındaki faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, "ABD ile iş birliği yapılırsa, Türk şirketlerinin projeleri için sınırsız kredi açılacak" dedi..

10 müteahhitten dokuzunun vasıfsız olduğu ortaya çıktı!

“Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması” yönetmeliği kapsamında derecelendirilen müteahhitlerin sadece yüzde birlik bölümünün üst grupta yer aldığı ortaya çıktı. Sektördeki mesleki ve teknik yetersizlik de oldukça tepki çekti. İşte detaylar....

Kredi kartlarına taksit sınırlaması mı geliyor? Vatandaş da taksitle satış yapan esnaf da isyan etti!

 Kredi kartı kullanımında geçen yıl patlama yaşanırken,  kredi kartı borcu ise rekor seviyeye ulaştı. Gazeteci Dr. Barış Esen, x sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “Kredi kartı taksitlerine sınırlama gelebilir” dedi. Hem vatandaş hem de esnaf Esen’i yorum yağmuruna tuttu.

Arjantin'de kira krizine Javier Milei çözümü: Zam sınırlamasını kaldırdı!

Arjantin'de üç haneli enflasyon rakamları kira krizine neden oldu. Yeni Başkan Milei, kira zamlarına ilişkin sınırlamayı kaldırdı. Bu kararın kira fiyatlarını daha da yükseltmesinden endişe ediliyor.

İBB'den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internetin sınırsız olacağını açıkladı.

Ziraat’ten Türk Telekom kampanyası!

Ziraat Bankası üzerinden maaşını alan emeklilere özel bir fırsat! Türk Telekom, bu kişilere yurtiçi tüm yönlerde 750 dakika, 750 SMS, 5 GB mobil internet ve Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma hakkını 12 ay taahhüt ile sadece 120 TL'ye sunuyor. İşte tüm detaylar...

Kredi kartı kullanımına sınırlama geliyor! OVP'de çarpıcı detay: Uluslararası standartlarda yeniden düzenlenecek!

Önümüzdeki 3 yılın ekonomi politikalarına şekil verecek Orta Vadeli Plan’da kredi kartları için düzenleme sinyali de verildi. Peki kredi kartı kullanımı sınırlanacak mı? İşte ayrıntılar...

Bulaşık makinesi almak isteyenlere müjde! Sınıfının en iyilerinden Profilo BMS662V5 solo bulaşık makinesi satışa çıktı!

Profilo, bulaşık makinesi almak isteyenlere müjdeli bir haber vererek sınıfının en iyilerinden BMS662V5 solo bulaşık makinesini görücüye çıkardığını duyurdu. BMS662V5 solo bulaşık makinesi, Profilo’nun resmi internet sitesinde sergilenmeye başladı.

Kiraya yüzde 25 zam sınırı uzatılıyor: Fahiş kira sorunu çözülür mü?

Kira anlaşmazlıklarına çözüm için getirilen yüzde 25'lik tavan zam sınırının uzatılması için yasa bekleniyor. Peki kiraya yüzde 25 zam sınırının uzatılması sorunları çözecek mi? 

Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası! Teslimler Mart 2025'te!

Satış sürecinin devam ettiği Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Emekliler çok şanslısınız bu kampanya da sizin için! Artık yüzlerce TL ödemeyeceksiniz

Aylıklarını Ziraat Bankası'ndan çeken emekli vatandalar, Türk Telekom hat sahibi olması halinde kampanyadan yararlanabilecek. Türk Telekom hat sahibi emekli vatandaşlara her tarafa 750 dakika, her tarafa 750 SMS, 5 GB internet ve Türk Telekom hatlarıyla sınırsız konuşma hakkı sunuyor.

Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak!' 

Yaptığı tahminlerle çok konuşulan ekonomist Tuna Kaya'dan yeni açıklamalar geldi. Kaya, Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak diye belirtti.

Sektör temsilcilerinden bankalar konutta kredi musluklarını açsın önerisi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), daha önce 2 milyon Türk Lirası ve altında olan konutlar için belirlediği yüzde 90 kredi kullanım üst sınırını, 5 milyon Türk Lirası ve altındaki konutlar olacak şekilde revize etti.

Baget altın yüzükler sadece 884 liradan başlıyor! Dev kampanya başladı! 4 Ocak 2023 Sembolgold fiyat listesi 

Baget altın yüzük almak isteyenler için Sembolgold dev kampanyasını açıkladı. Tüm baget altın yüzüklerde yüzde 25 indirim fırsatı başladı. İşte  4 Ocak 2023 Sembolgold fiyat listesi.

müteahhitlere sınırsız kredi Haberi

müteahhitlere sınırsız kredi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cezayir, Moritanya ve Senegal'e gerçekleştirdiği ziyaretlerde özel sektör heyetinde bulunan Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Türk inşaat firmalarının Afrika kıtasındaki faaliyetlerini değerlendirdi.

Yenigün, yurt dışı müteahhitlik hizmetlerinin başladığı tarihten bu yana Afrika’da üstlenilen projelerin toplam değerinin 60 milyar dolara yaklaştığını ifade etti. Yenigün, “Bu ülkelerin potansiyeli yüksek, ihtiyaçları çok ancak finans kaynakları kıt. Biz de hem Türk Eximbank'ı hem de diğer ülke eximbankları ile çalışarak imkan oluşturmaya çalışıyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Yenigün, Cezayir’de son iki yıldır ödemelerde aksaklıklar yaşandığı haberini aldıklarını, son ziyarette ödemelerin üç ay içinde biraz daha rahatlayacağı izlenimi aldıklarını belirtti. Yenigün ancak ülkeye işçi götürmenin sıkıntılı olduğunu sözlerine ekledi.

Moritanya’da ise Türk müteahhitlik hizmetlerin çok az olduğuna işaret eden Yenigün,...