19 / 04 / 2024

Müteahhitlik hizmetleri ihracatı

Müteahhitlik hizmetleri ihracatı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan "Müteahhitlik hizmetleri ihracatının artmasıyla sektörün önemini de artırması, başarı hikayesinin boyutlarını daha belirgin hale getirmektedir. Hükümet olarak sektöre yönelik desteğimiz tamdır" dedi.

Konkar Yapı İnşaat Taahhüt Müteahhitlik İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Konkar Yapı İnşaat Taahhüt Müteahhitlik İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyrut'ta Fevzi Ünal ve Halil İbrahim Akdemir ortaklığında kuruldu.

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Ermiş ve Selim Durğur ortaklığında kuruldu.

Miras Müteahhitlik İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Miras Müteahhitlik İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi Ümraniye'de Yasser Mohamed, A.Karım M.T.H. Shalabı ve Şahap Ezzat ortaklığında kuruldu.

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Göksel Koçak tarafından kuruldu.

Petrolex İnşaat Mühendislik Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petrolex İnşaat Mühendislik Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Cavit Ahadi tarafından kuruldu.

2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı 4 Ocak'ta!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) ev sahipliğini üstlendiği “2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme” Toplantısı 4 Ocak tarihinde Türkiye Müteahhitler Birliği'nde gerçekleşecek. 

Flex Yapı Müteahhitlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flex Yapı Müteahhitlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Taylan Ulaş Kahraman tarafından kuruldu.

İzkadem İnşaat Dekorasyon Müteahhitlik Taahhüt Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İzkadem İnşaat Dekorasyon Müteahhitlik Taahhüt Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL  sermaye bedeli ile Kazım Aykut Demirel tarafından kuruldu.

Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı 26 Haziran'da başlıyor!

Trablus'ta Libya Ticaret Odaları Birliği ile birlikte düzenlenecek Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı ve Konferansı, 26 Haziran'da başlıyor.

Klc Müteahhitlik İnşaat Emlak Gayrimenkul Gıda Otomotiv İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Müteahhitlik İnşaat Emlak Gayrimenkul Gıda Otomotiv İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bulut, Mehmet Kılıç ve Mehmet Tekci ortaklığında kuruldu.

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın!

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Agifa Gayrimenkul Ve Araç Alım Satım Kiralama Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Agifa Gayrimenkul Ve Araç Alım Satım Kiralama Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gizem Sarıkaya tarafından kuruldu.

Kardağ İnşaat Müteahhitlik Hizmetleri Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardağ İnşaat Müteahhitlik Hizmetleri Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Hatem Keleş ve Veysel Karani Karadağ tarafından kuruldu.

Müteahhitlik hizmetleri ihracatı Haberi

Müteahhitlik hizmetleri ihracatı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği (TDMMB) ile Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatının (TÜRKSOY) Ankara Atlı Otel'de düzenlediği iftar yemeğine katıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yemeğin ardından önemli açıklamalarda bulunan Turhan, binlerce yıllık köklü geçmişiyle milletin uzandığı coğrafyalara bakıldığında, muhteşem mimarlık abideleri ile karşılaşıldığını ifade ederek Türk milletinin Orta Asya’dan Avrupa’ya, Güney Asya sahillerinden Sibirya ve Afrika içlerine kadar her tarafı kültür ve sanat eserleriyle taçlandırmış bir millet olduğunun altını çizdi. 

Her milletin sadece kendi kültür ve manevi değerlerini yaşattığı sürece var olabileceğini kaydeden Turhan, "Büyük Türk milletimizi asırlarca yaşatan en mühim etken de öz kültürüne, milli ve manevi değerlerine sıkı sıkıya sarılmış olmasıdır. Milletimizin uzandığı geniş coğrafyaya bir göz atacak olursak, milli...