26 / 04 / 2024

Mutlu Filo Ve Gayrimenkul Yönetim Teknolojileri Limited Şirketi adres 

Mutlu Filo Ve Gayrimenkul Yönetim Teknolojileri Limited Şirketi adres 

Mutlu Filo Ve Gayrimenkul Yönetim Teknolojileri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğdu tarafından kuruldu.

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Mutfakta vakit geçirmekten vazgeçemeyenlerin bayılacağı hediyeler 

Mutfaktan çıkmayan, yemek yapmak en büyük zevki olan sevdiklerinizi mutlu etmek ve hızlarına hız katmak için sizin  de yapabilecekleriniz var. Onları Media Markt'tan alacağınız küçük ev aletleriyle coşturabilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz 5 küçük ev aletinin 6 Ocak fiyat listesi...

Nakaş İnşaat Ve Filo Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nakaş İnşaat Ve Filo Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Nakaş tarafından kuruldu.

İslam Memiş'ten şok eden EYT açıklaması! Herkes mutlu olacak! Yaş sınırı ve prim günü...

Altın, dolar ve gümüş ile ilgili yorumlarda bulunan Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten şimdi de çok eden EYT açıklaması geldi. EYT ile ilgili ''herkes mutlu olacak'' diyen Memiş, yaş sınırı ve prim günü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Teknik Filo Ve İş Makineleri Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Teknik Filo Ve İş Makineleri Kiralama Anonim Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Koray Akyol tarafından kuruldu.

Mutlu Yaşam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Yaşam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Bilal Çetin ve Sevdin Aytekin ortaklığında kuruldu.

2m Kule Vinç Makina İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2m Kule Vinç Makina İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Mutlu Kartal ve Ömer Faruk İşçi ortaklığında kuruldu.

Mutlu Dna Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Mutlu Dna Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hatice Sarıakçalı tarafından kuruldu.

Manisa Lalapaşa ve Mutlu mahallelerindeki dönüşümde son durum ne?

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Lalapaşa ve Mutlu mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Glentur Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glentur Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Koray Göksu, Mutlu Ayata ve Ali Doğaner ortaklığında kuruldu.

Mutlu Filo Ve Gayrimenkul Yönetim Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Filo Ve Gayrimenkul Yönetim Teknolojileri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğdu tarafından kuruldu.

Emine Erdoğan: Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli!

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Mutlu Filo Ve Gayrimenkul Yönetim Teknolojileri Limited Şirketi adres  Haberi

Mutlu Filo Ve Gayrimenkul Yönetim Teknolojileri Limited Şirketi adres 

Mutlu Filo Ve Gayrimenkul Yönetim Teknolojileri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğdu tarafından kuruldu.

Mutlu Filo Ve Gayrimenkul Yönetim Teknolojileri Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıt araçlarını, spor ve eğlence araçlarını, otomobil, otobüs, kamyon, kamyonet, tanker, TIR,minibüs, traktör, treyler, iş ve tarım makinaları ile akümülatör ve bunlara ait makine ve yedek parçalarını ve her türlü lastiklerini, otomotiv aksam ve parçalarını kiraya vermek, kiralamak, alımı ve satımı işlerini tüm boyutları ile yapmak, bunların ithalatını, ithalat mutemetliğini ve ihracatını yapmak, yine bunların servis, bakım, onarım ve pazarlamasını yapmak, 2. Motorlu araçlar ile ilgili servis istasyonları kurmak ve işletmek, araç bakım, onarım, servis hizmetlerinde bulunmak, bunlarla ilgili yedek parça alım...