25 / 04 / 2024

Muzaffer Armutlu

Muzaffer Armutlu

Senemoğulları İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Baykal Türk, Muzaffer Armutlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Mayıs'ta kuruldu.

Maha Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Maha Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 19 Şubat 2013 tarihinde, 40 bin TL sermaye ile, Atakan Hava ve Muzaffer Armutlu ortaklığıyla kuruldu...

Tor Global Yalova projesi resmen başlıyor! Armutlu'ya 612 adet konut ve 249 odalı otel geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş.'nin merakla beklenen Yalova Armutlu projesi resmen başlıyor. Projede, 612 adet konut ve 249 odalı otel yer alıyor.

Armutlu'da 2 adet arsa satılıyor! Yazlık bölgede metrekaresi 2 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı!

Yalova Armutlu Belediyesi, 2 adet arsayı satıyor. Peki Armutlu Bayır Mahallesi'nde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Muzaffer Hafriyat Nakliyat İnşaat Tekstil Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muzaffer Hafriyat Nakliyat İnşaat Tekstil Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Akpınar tarafından kuruldu.

Tatile çıkamayanlar dikkat! Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2022 ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2022  güncel fiyat listesi nedir? İhlas Armutlu Tatil Köyü'nde tatil fiyatları sürekli güncellenerek resmi internet sitesinde duyuruluyor. Peki, İhlas Armutlu Tatil Köyü fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yüksek İnşaat Mühendisi Muzaffer Yazıcı vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1973 Mezunu, Yüksek İnşaat Mühendisi Muzaffer Yazıcı hayatını kaybetti.

Ünlü futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi komşusuna evini kaptırdı!

Trafik kazası sonucunda vefat eden Samsunsporlu milli futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi İzmir’deki 3 katlı evini sahte imzayla dolandırıcılara kaptırdı.

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Muzaffer Tağıl İzmir Atlas Oteli'ni kiraladı!

Çeşme Altınyunus’ta temizlik işçisi olarak otelcilik kariyerine başlayan ve son yirmi yıldır Türkiye’nin en ünlü otellerinde genel müdürlük yapan Muzaffer Tağıl, Atlas Oteli’ni kiraladı.

Muzaffer Kaptan vefat etti!

Havadanemlak.com ve havadanemlakvideo.com'un uçuşlarını gerçekleştiren Muzaffer Atıcı kaptan Korona'dan dün akşam vefat etti.

Muzaffer Yıldırım otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor!

Ünlü yapımcı Muzaffer Yıldırım, otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor. Yıldırım, ay sonunda Bebek Otel’i yenilenmiş haliyle açıyor. Yıldırım, Haliç’te bir tersaneyi, Alaçatı’da bir tavuk çiftliğini otele dönüştürecek. Sırada ise Küba’daki ilk Türk oteli var.

TOKİ Yalova Armutlu 130 konut ihalesi bugün!

Yalova İli Armutlu İlçesi, Saatbahçe Mevkii 130 Adet Konut, 1 Adet Büfe, 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Muzaffer Armutlu Haberi

Muzaffer Armutlu

Senemoğulları İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Baykal Türk, Muzaffer Armutlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu. 


Senemoğulları İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.Bu inşaat işleri ile ilgili taahhütte bulunmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri,  resmi kurum ve hizmet binaları, her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve iskele, turistik konaklama, işlerinin inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak. 3-Şirket özel konut, her türlü özel inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu...