17 / 04 / 2024

Muzaffer Kara

Muzaffer Kara

İst Boğaziçi Emlak Ticaret Limited Şirketi, Latife Güçlü, Muzaffer Kara tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Ağustos 2013 tarihinde Bakırköy, Yeşilyurt Mahallesi'nde kuruldu

Ahmet Kara konutlara deprem sigortası yapılması konusunda uyardı!

Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 1-7 Mart günleri arasında kutlanan "Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında bir takım etkinlikler düzenledi. Çorum Valisi Ahmet Kara etkinlikte açıklamalarda bulundu.

Manisa Karaçay Köprüsü yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Muradiye yolunda bulunan Karaçay Köprüsü’nü yeniliyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında köprünün yapım çalışması dört ay sürecek.

Van Eski Kara Yusuf Paşa Cami TOKİ'ye devredildi!

Van’ın Erciş ilçesinde 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen yıkıcı depremde ağır hasar gören Eski Kara Yusuf Paşa Cami’nin mülkiyeti kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ’ye devredildi.

Davut Karaçak: Turizmdeki döviz açığını mobilya sektörü kapatabilir!

Rusya’nın ambargosu sonucu başta turizm olmak üzere pek çok sektördeki döviz kaybının telafisine yönelik dikkat çeken öneri, LODA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak’tan geldi. Karaçak, “Rusya’nın uyguladığı ambargo, tüm sektörleri etkiledi.

Tanap'ın 48 Kara Kesimi Lot-4 Boru Hattı inşaatını hangi firma yapacak?

TANAP) kapsamında TANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından açılan “ 48’’ Kara Kesimi Lot-4 Boru Hattı İnşaat İhalesi ”ne ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda Lot 4 Boru Hattı İnşaatını gerçekleştirecek firma belirlendi.

Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi'ne heliport alanı yapıldı!

Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi’nde bin metrekarelik heliport alanının açılışı yapıldı. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Tonga, heliport alanının bin metrekare, otoparkın ise 2 bin metrekarelik alanına sahip olduğunu söyledi.

Nazilli Karaçay ve Pınarbaşı'nda dönüşüm başlıyor!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, belediyenin 2015 yılı içerisinde yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi. Alıcık: "Hem Karaçay Mahallesinde hem de Pınarbaşı Mahallesinde kentsel dönüşüm sürecini başlatacağız." dedi.

Muzaffer Kahraman: 2016'da iyi proje üreten kazanır!

Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, 2016 da doğru lokasyonda doğru proje üreten firmaların da iyi kazanacağını söyledi. Kahraman, dünyada gerileme yaşanırken Türkiye'nin performansının iyiye gittiğine dikkat çekti.

Gökhan Karaçoban'dan TOKİ açıklaması!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehir’de yapılması planlanan TOKİ’nin kendileri tarafından engellendiğiyle ilgili iddialara cevap verdi. İşte Başkan Karaçoban'ın o açıklamaları...

İstanbul Karaçi demiryolu projesinde son durum!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile hazırlanan Konuşan Ekonomi programı bu hafta Iğdır’daydı. Doğu sınırımızın en uzak ili olan Iğdır, İstanbul’dan Karaçiye uzanacak olan demiryolu projesi ile ticarette atağa kalkacak.

Serap Tibuk boğaz manzaralı villasını Kara Sevda'ya kiraladı!

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Serap Tibuk, Boğaz manzaralı villasını ‘Kara Sevda’ dizisine aylık 80 bin liraya kiraya verdi. Villa, Zerrin Tekindor’un canlandırdığı Leyla karakterinin evi olarak izleyicinin karşısına çıkıyor.

Isparta Kara Havacılık Okulu inşaatı tekrar başladı!

Bir müddet durmuş olan Isparta Kara Havacılık Okulu inşaatına tekrar başlandı. Koçoğlu İnşaat mühendisleri ve işçileri inşatta tekrar çalışmalara başladı. İnşaatın kısa zamanda bitirilmesi planlanıyor.

Kırşehir Fatma Muzaffer Mermer Kız Lisesi yıkılacak mı?

Yıkılmayı bekleyen Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi kaderine terk edildi. Kırşehir’de Ahi Evran Mahallesi’nde bulunan ve halen boş olan Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi binası yıkılacağı günü bekliyor.

Muzaffer Kara Haberi

Muzaffer Kara

İst Boğaziçi Emlak Ticaret Limited Şirketi, Latife Güçlü, Muzaffer Kara tarafından 10 bin TL'lik sermaye tarafından 5 Ağustos'ta kuruldu. İst Boğaziçi Emlak Ticaret Limited Şirketi 5'er bin liralık hisseler ile paylaşılmış durumda. 


İst Boğaziçi Emlak Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar gibi gayrimenkulleri almak satmak kiralamak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İst Boğaziçi Emlak Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, Yeşilyurt Mahallesi, Fener Caddesi,...