19 / 04 / 2024

Muzaffer Şimşek özgeçmiş

Muzaffer Şimşek özgeçmiş

Sinop Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek kimdir?Muzaffer Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muzaffer Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Muzaffer Şimşek..

Bakan Şimşek’ten çok konuşulacak açıklama! Resmen açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bu yıl yaklaşık 1,1 trilyon dolarlık bir ekonomi olacağız. Türkiye, 2026 yılında Dünya Bankası'nın tanımıyla gelişmiş ülkeler kategorisine girmiş olacak" ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve atanan Mehmet Şimşek kimdir? Mehmet Şimşek kaç yaşında, evli mi? İşte ayrıntılar...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati görevden alınacak iddiası! Yerine Mehmet Şimşek mi gelecek?

Türkiye'de 2020 yılında Berat Albayrak'ın istifa etmesiyle başlayan Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yaşanan görev değişimlerinin son halkası Nureddin Nebati oldu. Nebati'nin 3 Aralık'ta getirildiği görevden alınacağı yerine Mehmet Şimşek'in geleceği iddia edildi.

Can Şimşek: Bursa Atatürk Stadyumu projesi korunsun!

MİMARLAR Odası Bursa Şubesi Başkanı Can Şimşek, belediyenin geçmişte bazı projeleri sonradan değiştirdiği için Atatürk stadyumu ve meydanı projesinin de değişebileceğini ve bunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Muzaffer Şimşek kimdir?

Sinop Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek kimdir?Muzaffer Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muzaffer Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Muzaffer Şimşek..

Güntay Şimşek: Rezidansta uçmayı hiç hayal ettiniz mi?

Etihad, Abu Dabi'de gökyüzüne çıkardığı 3 odalı rezidanslarını tanıttı. Habertürk köşe yazarı Güntay Şimşek bugün ki köşe yazısında havayolu şirketi Etihad'ın projesini kaleme aldı. Güntay Şimşek'in köşe yazısı;

Mehmet Şimşek Deniz kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Eski Başkanı ve Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Öğretim Üyesi Mehmet Şimşek Deniz kimdir? Mehmet Şimşek Deniz'in biyografisi, özgeçmişi...

Mehmet Şimşek: Vergide artış öngörmüyoruz!

2015’in zor geçeceği ve vergilere zam geleceğine ilişkin yorumlara Maliye Bakanı Şimşek net yanıt verdi: “Vergide artış öngörmüyoruz.” Perşembe günü ise Başbakan yeni ekonomik paket açıklıyor.

Mehmet Şimşek: Çevreci e-Fatura ile 650 milyon TL tasarruf sağlandı!

Elektronik Fatura Kayıt Sistemi'ni hayata geçirdiklerini söyleyen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uygulamanın yararlarını anlattı. Şimşek, sistem ile 650 milyon lira tasarruf sağlandığını ve 100 bine yakın ağacın kesilmekten kurtarıldığını açıkladı.

Cemalettin Şimşek Kamalı'daki TOKİ binalarını inceledi!

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, hasar meydana geldiği iddia edilen Atakent Kamalı'daki TOKİ binalarını inceledi. Kontrolsüz gücün güç olmadığını dile getiren Şimşek TOKİ konutlarıyla ilgili açıklama yaptı..

Ahmet Şimşek: Karaman'da kurtarma çalışmaları sürüyor!

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Karaman'ın Ermenek ilçesinde bir kömür ocağında galeriyi su basması sonucu 18 işçinin mahsur kaldığı kazanın benzerinin 2009 yılında Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki bir madende meydana geldiğini hatırlattı.

Mehmet Şimşek: Sürdürülebilir büyüme için tasarruflar artırılmalı!

Büyümenin en önemli kaynağı, iki puanlık katkı ile net ihracat olacağını söyleyen Maliye Bakanı Şimşek, "Sürdürülebilir bir büyüme için düşük seviyelerdeki yurt içi tasarrufları artırılmalı" dedi

Mehmet Şimşek, 2015 yılı bütçesini sundu!

2015 yılı bütçesinin sunumunu gerçekleştiren Maliye Bakanı Şimşek,2014 yılında Türkiye'de büyümenin en önemli kaynağının 2 puanlık katkı ile net ihracat olacağını tahmin etiklerini söyledi

Muzaffer Şimşek özgeçmiş Haberi

Muzaffer Şimşek özgeçmiş

Muzaffer Şimşek kimdir?

Sinop Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "1953 yılında Erfelek`te doğdum. Babam, Erfelek`te çok sevilen biri olan Yaşar Şimşek. Annem Şadiye.

Yaşamımın çok büyük bölümü görevim nedeniyle dışarda olduğum bir kaç yılın dışında Erfelek`te geçti. Sokaklarında koştum, çayında balık tuttum, tepelerine tırmandım, ovası buğday tarlasıyken buğdayların arasında gelincik topladım. Pedavralı evimizin dışından kopardığım pedavralarla yaptığım uçurtmaları çay kenarında uçurdum.


İlkokulu o zamanki adı "Merkez Karasu ilkokulu" olan, şimdiki Atatürk İlköğretim Okulu`nun, hastanenin üzerindeki binasında okudum. Karlı günlerde çantamı kızak yaparak indim aşağıya.

Ortaokul yıllarımda da Erfelek`teydim. Farkına varmadan sarıvermişti beni memleketim. Ne zaman ki Öğretmen okuluna gitmek için ayrıldım, o zaman anladım içimdeki Erfelek sevdasını.


Öğretmen Okulunu bitirdikten sonra atandığım yerlerde sürekli kalmayı hiç düşünmedim. Sevdalım, Erfelek`im bekliyordu...