27 / 04 / 2024

Müzeyyen Özkan vefat

Müzeyyen Özkan vefat

Çimtaş Genel Müdür Yardımcılarından Nedim Özkan'ın annesi Müzeyyen Özkan vefat etti. Çimtaş ve ENKA taziye ilanı yayınladı.

Mağdur ev sahibinden tepki: 1500 TL 1 kg baklava fiyatına kiralar var!

Ev sahipleri, kiracılı evlerinden gerçek bedelleri alamıyor olmalarından şikayetçi. Mağdur ev sahiplerinden biri olan Müzeyyen Mağdur ev sahibi,  "1500 TL 1 kg baklava fiyatına kiralar var" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

True Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

True Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Tel ve Suna Uz tarafından kuruldu.

Miras intikali için tapu harcı ödenir mi?

Bir gayrimenkulün mülk sahibi vefat ederse, bu gayrimenkul yasal mirasçılara geçiyor. Yasal mirasçılar, tapuyu kendi üzerlerine geçirmek için intikal işlemlerini yapmaları gerekiyor. Peki, miras intikali için tapu harcı ödenir mi? İşte tüm merak edilenler...

Eşler arasında miras nasıl paylaşılır? Resmen belli oldu! Milyonları ilgilendiriyor! 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde kuru mülkiyet sahibinin vefatı durumunda mülkiyetin mirasçılara geçip geçmeyeceğini kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o yazısı...

Han Kreatif Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Kreatif Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Müzeyyen Evli tarafından kuruldu.

Nurol Holding'in acı günü! M. Peyami Tavil vefat etti!

Nurol Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Figen Tavil Alsırt'ın babası M. Peyami Tavil, hayatını kaybetti. 

Müzeyyen Şevkin'den deprem ve kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Adana Milletvekili, TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Üyesi ve Jeoloji Yüksek Mühendisi Müzeyyen Şevkin, "Hemen, acilen bir Afet Bakanlığı kurulmalı" dedi ve Türkiye'nin deprem riskine ilişkin konuştu.

Müzeyyen Şevkin'den fay yasası tepkisi!

CHP Adana Milletvekili ve Deprem Araştırma Komisyonu Üyesi Dr. Müzeyyen Şevkin fay yasasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Dikkat çeken değerlendirmelerde bulunan Şevkin, Türkiye'nin deprem riskine dikkat çekti.

Çimtaş'ın acı günü! Müzeyyen Özkan vefat etti!

Çimtaş Genel Müdür Yardımcılarından Nedim Özkan'ın annesi Müzeyyen Özkan vefat etti. Çimtaş ve ENKA taziye ilanı yayınladı.

Gms Kentsel Dönüşüm Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Gms Kentsel Dönüşüm Yapı Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Kiyan ve Müzeyyen Barut ortaklığında kuruldu.

Lidera İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lidera İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Baştacı tarafından kuruldu.

Müzeyyen Şevkin'den fay yasası ve deprem önlemleri açıklaması!

"Yapı denetimlerinin, zemin etütlerinin mutlaka kontrol edilmesi; zemin temel yapı tasarımının çok iyi irdelenmesi gerekiyor" diyen CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, 36 milyar dolarlık deprem parasıyla birlikte ‘İmar Affı’ için 23.5 milyar TL para toplandığını belirtti...

Müzas İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Müzas İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 60 bin TL sermaye bedel ile Müzeyyen Aslan tarafından kuruldu.

Müzeyyen Özkan vefat Haberi

Müzeyyen Özkan vefat

Çimtaş Genel Müdür Yardımcılarından Nedim Özkan'ın annesi Müzeyyen Özkan hayatını kaybetti. Çimtaş ve ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Çimtaş ve ENKA taziye ilanı:

"Genel Müdür Yardımcılarımızdan Nedim Özkan'ın annesi Müzeyyen Özkan hanımefendi vefat etmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz"

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumune Müzeyyen Özkan'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı...