25 / 04 / 2024

my newwork ulaşım

my newwork ulaşım

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen My Newwork'te teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Projede ofislerin metrekare fiyatı 6 bin 40 dolardan başlangıç gösteriyor.

My Newwork'te teslimler 2017'de!

Fiyatların metrekare bazında hesaplandığı projede ofislerin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. İstanbul Atasehir'de inşa edilen My Newwork'te ofis büyüklükleri 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor.

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 5 bin 20 dolara!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen My Newwork projesi 14 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje ofis büyüklükleri 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

My Newwork projesinde metrekaresi 5 bin 20 dolara ofis!

My Newwork projesinde yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 5 bin 20 dolardan başlıyor. Projede yer alan ofis seçeneklerinin 2017 yılının Mart ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

My Newwork'ün yüzde 25'i şimdiden satıldı!

My Newwork Ülker Sports Arena ve Dünya Finans Sektörünün Yeni Adresi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin Hemen Yanında Yükseliyor. Ağaoğlu My Newwork'ün yüzde 25'i şimdiden satıldı!

Ataşehir Ağaoğlu My Newwork ödeme koşulları!

Ataşehir Ağaoğlu My Newwork ödeme koşullarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Ataşehir'de yer alan Ağaoğlu My Newwork projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 430 dolardan başlangıç gösteriyor...

My Newwork'te metro hattıyla işe geç kalmak tarih oluyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni ofis projesi My Newwork, lokasyonu, mimari tasarımı. teknolojik alt yapısı ile bir iş merkezinden beklenenin çok üzerinde performans sergiliyor. İşte ayrıntılar...

Ağaoğlu My Newwork'te ofis teslimleri 2017'de!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ofislerin alanları 106 metrekareden başlıyor ve 172 metrekareye kadar ulaşıyor. Ağaoğlu My Newwork'te fiyatlar metrekare bazında hesaplanıyor.

My Newwork projesinde 30 ay 0 faizli ödemelerle!

İstanbul Ataşehir'de inşa edilen projede ofis büyüklükleri 106 metrekareden başlıyor ve 172 metrekareye kadar ulaşıyor. My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından yükseliyor.

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'te 30 ay 0 faizle!

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'teki ofislerin alanları 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor. Projede 30 ay vade farksız taksitle ödeme de yapmak mümkün.

Ağaoğlu My Newwork'te peşinatsız ofis fırsatı!

Ataşehir'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yakın konumda Ağaoğlu tarafından inşa edilmekte olan My Newwork projesinde peşinatsız ve vade farksız seçeneklerle ofis sahibi olmak mümkün.

Ağaoğlu Ticaret Merkezi ulaşım bilgileri!

Ağaoğlu Ticaret Merkezi ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde, Foça Balık'ın ve Erguvan Barış Parkı'nın karşısında yükseliyor. Proje My Towerland projesinin yanında yer alıyor.

Demirli My City ulaşım!

Demirli My City ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul İl'i Anadolu Yaka'sı Kadıköy İlçe'si Göztepe'de, Hilton Otel'in hemen arkasında yer alıyor. Projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

My Newwork ne zaman teslim?

My Newwork ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 14 bin metrekare alan üzerine yayılan My Newwork projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 385 dolardan başlıyor...

Ağaoğlu My Newwork ofis fiyatları!

Ağaoğlu My Newwork ofis fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 30 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan My Newwork projesinde ofislerin alanları 107 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor...

My Newwork Ataşehir: Tüm zamanların yatırım fırsatı!

Ağaoğlu My Newwork projesinde mağazalar, eğlence üniteleri, tiyatro, dinlenme alanları, seyir terası, yeme içme alanları, spor kompleksi, otopark, oyun alanları gibi sosyal imkanlar yer alıyor...

Ağaoğlu'nun Ataşehir'deki yeni projesi My Newwork!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni projesi My Newwork projesini Ataşehir'de hayata geçirecek. 345 bağımsız bölüm yer alacak olan projede tiyatro salonu, sanat galerisi gibi alanlar yer alacak.

Ataşehir My Newwork ne zaman teslim?

Ataşehir My Newwork ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. My Newwork projesinde yüzde 50 peşinat ödendikten sonra 30 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor...

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de faizsiz vadelendirme seçenekleriyle!

Metrekare birim fiyatları 4 bin 430 dolardan başlangıç gösteren ofislerden meydana gelen Ağaoğlu My Newwork Ataşehir projesinde yapılan ödemelerde ise yarısı peşin kalan kısım faiz uygulanmadan vadelendiriliyor.

my newwork ulaşım Haberi

my newwork ulaşım

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen My Newwork'ta ofisler büyüklükleri 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor. Proje My Prestige ve Fenerbahçe Ülker Sports Arena'ya yakın mesafede bulunuyor. 


My Newwork'ta teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede fiyatlar metrekare bazında KDV dahil 6 bin 40 dolar olarak belirlendi. 


Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan My Newwork'te 3 anlaşmalı bankadan kredi imkanı sunuluyor. Projede ödeme planı kapsamında krediler Odeabank, İş Bankası ve Vakıf Bank'tan kullanılabiliyor.


Ataşehir My Newwork projesinin sosyal donatıları arasında tiyatro alanları, kiralanabilir alışveriş alanları, restoranlar ve eğlence üniteleri bulunuyor. 


Ataşehir  My Newwork  iletişim:

Telefon: 444 6 777

Web: http://www.agaoglumynewwork.com

Nuran...