26 / 04 / 2024

m.yılmaz inşaat yılmaz sitesi

m.yılmaz inşaat yılmaz sitesi

Fiyatların 120 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yılmaz Sitesi İstanbul Tuzla'da yükseliyor...

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

Hmk Yıkım Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hmk Yıkım Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eren Alyaz tarafından kuruldu.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

İnşaat sektöründeki hareketlilik kamyon satışlarını yüzde 54 arttırdı!

Deprem bölgelerinin yeniden inşasının yanı sıra Marmara Bölgesi’nde hızlanan kentsel dönüşüm projeleri ile inşaat kamyonu satışları ilk yarıda yüzde 54 yükseldi. İşte detaylar...

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çivi ve Koray Berber ortaklığında kuruldu.

M Y M B Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Y M B Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmoud Almolkı ve Yaser Albani ortaklığında kuruldu.

Yk Yıldırım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yk Yıldırım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Can Yıldırım tarafından kuruldu.

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Seyyid Enes Yıldırım tarafından kuruldu.

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Tekin ve Neşe Cendek ortaklığında kuruldu.

Solmaz Bilişim Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solmaz Bilişim Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Avcılar’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Deniz  Argunşah, Erdem Solmaz, Savaş Mutlu,  Yılmaz Usta tarafından kuruldu.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Şema Efsane Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Şema Efsane Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Maruf Beçet ve Şemsettin Yılmaz ortaklığında kuruldu.

m.yılmaz inşaat yılmaz sitesi Haberi

m.yılmaz inşaat yılmaz sitesi

İçerisinde yaşamın başladığı Yılmaz Sitesi, İstanbul Tuzla Aydınlı'da hayata geçirildi. Projede yer alan dairelerin satışları devam ediyor.


1,814 metrekare arsa alanına sahip Tuzla Yılmaz Sitesi'nde konut tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Proje, 4 bin 418 metrekare inşaat alanı üzerinde yer alıyor.


M.Yılmaz İnşaat tarafından inşa edilen Yılmaz Sitesi Tuzla, 2 bloktan oluşuyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


M.Yılmaz İnşaat Yılmaz Sitesi'nde; 2 oda 1 salon konutlar 120 bin TL ile 165 bin TL arasında, 3 oda 1 salon konutlar 150 bin TL ile 170 bin TL arasında değişen fiyat seçenekleri ile alıcılarına sunuluyor.


Toplam 32 konutun yer aldığı Yılmaz Evleri'nde yer alan konutların alanları 86 metrekareden başlayıp, 130 metrekareye kadar yükseliyor.


Tuzla Yılmaz Evleri'nin olanakları arasında, açık/kapalı otopark, 4-5 kamera...