23 / 04 / 2024

N Çözümleri

N Çözümleri

Kurulduğu ilk günden itibaren kalite ve güven esaslarına bağlı kalarak, yaşadığı topluma ve dokunduğu her bireye fayda sağlamayı misyon edinen Nurol GYO, geliştirdiği insan odaklı yaklaşımlarını, “Nurol Çözümleri” (N Çözümleri) başlığı altında tanıttı.

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Tuna Acuner ve Sefa Şahin ortaklığında kuruldu.

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Ilıkcan, İbrahim Emre Çorak ve Olıver Sebastıa Sheehan ortaklığında kuruldu.

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karaca tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hasan Ay ve Murat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Bayzemin İnşaat Makina Endüstriyel Zemin Çözümleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayzemin İnşaat Makina Endüstriyel Zemin Çözümleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Oktay Özbay tarafından kuruldu.

Respiro İş Çözümleri Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Respiro İş Çözümleri Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kartal'da Side Sultan Titiz tarafından kuruldu.

Black Pearl İnşaat Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Pearl İnşaat Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdulkadir Balta ve Orkun Eraslan ortaklığında kuruldu.

Inter Group Yapı Ve Proje Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inter Group Yapı Ve Proje Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Taş tarafından kuruldu.

Erdemir Mimarlık Ve Yapı Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

Erdemir Mimarlık Ve Yapı Çözümleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gonca Erdemir Öztürk tarafından kuruldu.

Emlak Katılım’dan kentsel dönüşümde güven verici finansman çözümleri!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, kentsel dönüşüm ile riskli yapılarda ya da riskli alanlarda ikamet eden kat maliklerinin daha sağlam ve modern binalarda oturmalarını sağlamak amacıyla yeni finansman çözümleri geliştirdi. 

216 Apartman Ve Site Yönetim Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

216 Apartman Ve Site Yönetim Çözümleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serra Kahyaoğlu tarafından kuruldu.

Proje Satış Çözümleri Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje Satış Çözümleri Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tuna ve Soner Keleş tarafından kuruldu.

N Çözümleri Haberi

N Çözümleri

Kurulduğu ilk günden itibaren kalite ve güven esaslarına bağlı kalarak, yaşadığı topluma ve dokunduğu her bireye fayda sağlamayı misyon edinen Nurol GYO, geliştirdiği insan odaklı yaklaşımlarını, “Nurol Çözümleri” (N Çözümleri) başlığı altında tanıttı. Nurol GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan, gayrimenkul sektöründe; ‘Doğal Gün Işığı’, ‘Hacim’ ve ‘Eko-Yerleşke’ ile ilgili standartları belirleme hedefiyle yola çıktıklarını ve bilgi birikimlerini tüm sektörün kullanımına açtıklarını söyledi. 

Nurol GYO, ağırlıkla finansal rakamların, proje boyutlarının ve proje konumlarının tartışıldığı sektöre getirdiği insan odaklı farklı yaklaşımını, tüm paydaşlarının katıldığı toplantıyla kamuoyuna duyurdu. Toplantıda konuşan Nurol GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan, salt kaliteli yapıları hayata geçiren bir firma olmadıklarını, aynı zamanda misyonlarının insanların psikolojisini ve fizyolojisini olumlu etkileyen, pozitif enerji veren, mutluluk ve huzur...