25 / 04 / 2024

n şehir özyurtlar

n şehir özyurtlar

Toplam 678 adet konuttan meydana gelen N Şehir Esenyurt projesinde satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede teslimler satış sonrasında hemen gerçekleşiyor.

Esenyurt N Şehir'de 24 ay vade! 140 bin liraya 1+1!

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Esenyurt bölgesinde yükselen N Şehir projesinden 24 ay vade ile konut sahibi olmak mümkün. Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan N Şehir'de 1+1'ler 140 bin TL...

Esenyurt N Şehir'de fiyatlar 119 bin liradan başlıyor! 24 ay vade!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Esenyurt N Şehir'de fiyatlar 119 bin liradan başlıyor. 24 ay vade imkanı sunulan N Şehir projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Özyurtlar N Şehir'de 2+1 daireler 154 bin lira!

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta inşa edilen Özyurtlar N Şehir'de 2 oda 1 salon daireler 154 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı...

N Şehir Esenyurt Özyurtlar'ın havadan son videosu!

N Şehir projesi www.havadanemlakvideocom ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Esenyurt Özyurtlar İnşaat satılık daireler! N Şehir'de 59 bin TL!

Banka kredisinin kullanılabildiği Esenyurt N Şehir Evleri'nde teslimler 2014 yılı içerisinde gerçekleşecek. Projede fiyatlar 59 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt N Şehir Projesi 'nde 119 bin TL'ye 2+1 daire!

Konut fiyatlarının 59 bin TL'den başladığı Esenyurt N Şehir Projesi 'nde teslimler 2014 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek...

Esenyurt N Şehir 'de 2+1 daireler 119 bin TL'ye!

Yüzde 30 peşinat ödemesi ile konut sahibi olunabilen N Şehir Esenyurt projesinde yer alan 3+1 dairelerin satışları tamamlandı...

Esenyurt N Şehir projesinin havadan görüntüleri!

Özyurtlar İnşaat'ın hayata geçirdiği N Şehir projesini www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kasapr görüntüledi

N Şehir'de 79 bin liraya daire! 10 bin lira indirim!

N Şehir Esenyurt'ta 89 bin lira değerinde olan 1+1 daireler bayram boyunca 79 bin liradan satışa sunuluyor...

Özyurtlar NŞehir'in 2.etabı teslim ediliyor!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Nşehir projesinin ikinci etabında teslimler başladı. Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Nşehir projesinin ikinci etabının bitirilerek hak sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Altın Şehir projesinin inşaatı başladı!

Kahramanmaraş’ta Altın Şehir projesinin inşaatına başlandı. 38 bin metrekare arsa üzerine kurulacak Altın Şehir, kaplı oto parkı hariç toplamda 5 kat ve yaklaşık 107 bin metrekare kapalı alanda, 400 iş yeri ile hizmet verecek.

Bursa Altınşehir Kuran Kursu'nun kaba inşaatı tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Altınşehir’de geçtiğimiz yıl hizmete açtığı 15 bin 300 metrekare alanlı parkın ardından Hacı Fahrettin Kılıç Camii için projelendirilen kuran kursu binası için de desteklerini sürdürüyor.

Altınşehir Halilurrahman Cami açıldı!

Altınşehir Halilurrahman Camisi Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Ak Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Doğan Kubat’ın katıldığı bir törenle açıldı.

Adıyaman Altınşehir Mahallesi'nde yeni yol çalışması başlatıldı!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Bulvarının yoğunluğunu ortadan kaldırmak için Altınşehir Mahallesinde yeni bir yol yapım çalışmasına başladı.

Adıyaman Altınşehir Ve Esentepe Stadı'na yeni tribün yapıldı!

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mansur Yardımcı ve Esentepe Statlarına 250’şer kişilik tribün yapıldı.

Özyurtlar İnşaat Nşehir'in 2. etabı bu yıl sonunda teslim edilecek!

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir hattında bugüne kadar 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, Nşehir projesinin ikinci etabını bu yıl sonunda teslim edecek.

Çeşme Bütünşehir yasası ile düzenlenecek!

Bütünşehir Yasası ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yetkisine giren turizm cenneti konumundaki Çeşme'de kritik bir düzenleme ye gidildi.

Bursa Altınşehir Parkı açıldı!

Bursa’yı her fırsatta yeşil kimliğiyle tekrar buluşturan ve şehirde yer alan camileri birer yaşam merkezi haline dönüştüren Büyükşehir Belediyesi, Niüfer’in Altınşehir bölgesini bir ayrıcalıklı hizmetiyle daha tanıştırdı...

Kahramanmaraş Altınşehir'in temeli 3 ay içerisinde atılacak!

Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı H. Mustafa Öz, Altınşehir projesinde gelinen son durum hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu. Öz, Altınşehir’in 2-3 içinde temelinin atılacağını söyledi..

MARYAP, Altın Şehir projesini İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nda tanıttı!

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) İnterteks Fuar Alanında İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı düzenledi. MARYAP A.Ş. fuarda, Donanma Mahallesi İlhan Tuğba Caddesi ve Anafartlar Caddesi arasındaki arazi üzerine kurulu Altın Şehir projesini tanıttı.

Çankaya Altınşehir Evleri fiyat listesi!

Çankaya Altınşehir Evleri toplam 192 adet daireden meydana geliyor. 8 blok şeklinde yükselen proje Trabzon-Rize karayolu, petrol ofisi dolum tesisi önünden 140 metre güneyinde yer alıyor.

Trabzon Çankaya Altınşehir Evleri'nde fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor!

Çelikler Yapı tarafından hayata geçirilen Trabzon Çankaya Altınşehir Evleri projesinde toplam 192 adet daire yer alıyor. 8 blok şeklinde yükselen projede daireler 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

n şehir özyurtlar Haberi

n şehir özyurtlar

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen N Şehir projesi Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Projede 1 oda 1 salon daireler 70 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 82 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 140 metrekare büyüklüğe sahip.


Özyurtlar İnşaat N Şehir projesi 13 katlı 8 blok halinde yükseliyor. Proje 30 bin 188 metrekare alan üzerine yayılıyor.


678 adet konuttan meydana gelen N Şehir Esenyurt projesinde blokların alt katlarında 137 adet dükkan bulunuyor. Projede satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri mevcut.


N Şehir Esenyurt satılık daire bedelleri banka kredisi ile vadelendiriliyor. Projede yeşil alanlar, fitness center, yürüyüş parkuru, çardaklar, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, basketbol ve futbol sahaları gibi alanlar bulunuyor.


N Şehir Esenyurt iletişim

Özyurtlar...