25 / 04 / 2024

Nafi Güral kimdir

Nafi Güral kimdir

NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, artan konkordato ilanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Güral, ''Londra'daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek olanlar bile konkordato ilan ediyor'' diye konuştu.

Aydın Yılmazer, Nafi Güral'a yatırımları için teşekkür etti!

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, NG Grup Kurucu Başkanı Nafi Güral'a Sapanca'ya yaptığı yatırımlar için teşekkür plaketi takdim etti.

Nafi Güral: Kütahya çekim merkezi olabilir!

Dünya gazetesinin, kent sorunlarının tartışıldığı, kentlerdeki gelişme ve eğilimlerin, yatırım gündeminin ele alındığı “ Üreten Kentler Anlatıyor ” dizisi kapsamındaki toplantıların sonuncusu Kütahya ’da gerçekleşti.

Kütahya Porselen İspanyol firmayla ortak oldu!

Anadolu sermayesinin en büyük temsilcisi Kütahya Porselen, 200 yıllık geçmişe sahip bir İspanyol firmayla stratejik işbirliği anlaşması imzaladı. NG Grup Başkanı Nafi Güral, "Avrupalılar'ın yaşamak için Türk firmalara ihtiyacı var...

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

Polat Gülman kimdir?

Polat Gülman, 27 Nisan 2016'da Gebze Yonca Gayrimenkul Anonim Şirketi'ni kurdu. Şirket, 8 milyon 969 bin 320 TL sermaye ile Sarıyer'de kuruldu. Peki, Polat Gülman kimdir?

Abdullah Gürer kimdir?

2012 yılında Sektörde büyümek adına Nova Mimarlık ile güçlerini birleştirerek Nova Sultani Mimarlık’ı kuran Mimar Abdullah Gürer kimdir? Abdullah Gürer hangi işlere imza attı?

Güral Premier Hotel Tekirova dünyanın en iyi otelleri arasında!

'Güral Premier Hotel Tekirova', ‘Starway World Best Hotels’in misafir anketleriyle belirlediği 'en iyi 100 otel' listesine dördüncü sıradan girdi. 'Güral Premier Hotel Tekirova', 28 ülkede 5 bin 210 otelde yapılan ankette dördüncü oldu.

Emre Güral Florya'da ev kiraladı!

Galatasaray 2 gün önce kulübü Eskişehirspor ile bağlarını koparan Emre Güral ile anlaştı. 2016-2017 sezonunda Galatasaray forması giyecek olan Emre Güral, yeni sezon için Florya’da oturacağı evi bile tuttu.

Ahmet Güneş kimdir?

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Güneş kimdir? Ahmet Güneş hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Güneş..

Cengiz Gültek kimdir?

2015 yılından itibaren Murat Şahin İle PDG Mimarlar bünyesinde çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Cengiz Gültek kimdir? Cengiz Gültek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Kağan Gürsel kimdir?

Kağan Gürsel, 2016 yılı en zengin 100 Türk listesinde 64. sırada yer alıyor. Peki, Kağan Gürsel kimdir? Kağan Gürsel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kağan Gürsel..

Refik Gül kimdir?

Gülsan Şirketler Grubu''nun Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Refik Gül vefat etti. Peki, Refik Gül kimdir? Refik Gül, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Refik Gül..

Güral Premier Hotel Tekirova, Travellers Choice ödülünü aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts markası altında hizmet veren ‘Güral Premier Hotel Tekirova’ dünyanın en önemli turizm kritik sitesi TripAdvisor’ın verdiği en yüksek ödül olan Travellers’ Choice ödülünü kazandı.

Aydın Yılmazer, Nafi Güral'a yatırımları için teşekkür etti!

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, NG Grup Kurucu Başkanı Nafi Güral'a Sapanca'ya yaptığı yatırımlar için teşekkür plaketi takdim etti.

Göral Termal Grup İnşaat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Göral Termal Grup İnşaat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Şakir Göral Yönetim Kurulu Başkanlığında 100 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kartal, Orta Mahallesi, Güzelgün Sokak'ta kuruldu.

Nafi Güral kimdir Haberi

Nafi Güral kimdir

NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, artan konkordato ilanları ile ilgili konuştu. Güral, "Konkordato modası var. Bunların 10'da 9'unu samimi bulmuyorum. Londra'daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek durumda olanlar bile konkordato ilan ediyor" sözleriyle tepki gösterdi'' diye konuştu.

Sabah'tan Feride Cem'e bir röportaj veren NG Holding Başkanı Güral, geçtiğimiz yıl yaşanan kurdaki dalgalanmayla ilgili konuştu. Erdoğan, "57 yıldır çalışan biri olarak öyle şeyler gördüm ve yaşadım ki… Üretim için elektrik, ürettiğimiz malları taşımak için kamyonlar mazot bulamıyordu. O kadar çok damdan düştük ki bunlar vızıltı geliyor" dedi.

Şirketlerinde 'kriz' kelimesinin kullanılmasının yasak olduğunu belirten Güral, "Şu ortamda insanımız harcama yapmıyor, parasını bekletiyor. Bu da piyasada hareketsizlik yaratıyor" açıklamasında bulundu.

Artan konkordato ilanlarıyla ilgili konuşan Güral, şunları söyledi: "Son dönemde bu moda oldu. Bunların...