18 / 04 / 2024

Nag Yapı Manisa yunusemre projesi

Nag Yapı Manisa yunusemre projesi

Nag Yapı'nın Manisa Yunusemre 75. Yıl Mahallesi'nde hayata geçirdiği projedeki son 5 konutun satışı devam ediyor.

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Manisa'nın röntgeni çekiliyor! Toplam 600 bin bağımsız yapıdan 103 bin adetine risk analizi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle, Manisa’daki 17 ilçede 600 bin bağımsız yapının depreme dayanıklılık testi için İşbirliği protokolünün imzalanmasının ardından 103 bin bağımsız bölümde bina risk analizi gerçekleştirildi. 

19 yılda Manisa'ya yapılan yatırımlar mecliste!

2002-2021 yılları arasında Manisa'ya yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Sarıgöl'de yapılaşma durdurulmalı!

18 Ekim tarihinde Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde gerçekleşen sel felaketinden sonra fay hattında yarıklar oluşması nedeniyle bölgede yapılaşma yasağının gelmesi istendi. 

Manisa Kırkağaç fayı üzerinde yapılaşma durduruldu! 

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde bulunan fay hattının üzerinde araştırmalar sonucunda bölge yapılaşmaya kapatıldı.

Manisa'da deprem sonrasında henüz hasar ihbarı yapılmadı!

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, deprem sonrasında henüz hasar ihbarı yapılmasığını belirtti...

Manisa'da riskli yapıları belirleyip, sağlıklı önlemler alabiliriz!

Manisa Akhisar'da peş peşe yaşanan depremlerin ardından vatandaşlar her an deprem olacakmış gibi tetikte yaşıyor. Mimarlar Odası Akhisar Şube Başkanı Gülden Şataf Erhun, "Bir yapı envanteri oluşturmamız gerekiyor, riskli yapıları belirleyip daha sağlıklı önlemler alınabilir" dedi...

Nag Yapı Manisa 75. Yıl projesinde son 5 konut!

Nag Yapı'nın Manisa Yunusemre 75. Yıl Mahallesi'nde hayata geçirdiği projedeki son 5 konutun satışı devam ediyor.

İzmir Manisa Çevre Düzeni Planı'nı kapsamında yapılaşma mecliste!

İzmir Manisa Çevre Düzeni Planı'na ve planda bazı kıyıların, ormanlık alanların ve tarım arazilerinin yapılaşmaya açılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Ekmas Yapı İzmir ve Manisa'da projelere devam edecek!

Ekmas Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Ekmas Mavişehir'in ardından İzmir ve Manisa'da konut ve ticari alanlara yönelik projelere devam edeceklerini söylüyor.

Manisa Alaşehir'de acele kamulaştırma yapılacak!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki 12 gayrimenkul için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak..

Adana ve Manisa'da acele kamulaştırma yapılacak!

TEDAŞ Genel Müdürlüğü tarafından Adana ve Manisa'da tesis edilecek Enerji Nakil Hatlarının yapımı amacıyla bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılıyor...

Nag Yapı Manisa yunusemre projesi Haberi

Nag Yapı Manisa yunusemre projesi

Nag Yapı'nın Manisa Yunusemre 75. Yıl Mahallesi'nde hayata geçirdiği projede toplam 26 adet konut bulunuyor. Proje kapsamındaki son 5 konutun satışı devam ediyor.

İzmir İstanbul Otoyolu ana geçiş güzergahında yer alan Manisa'da 12 yıldır konut üreten Nag Yapı'nın 75. Yıl projesinde yatay mimari ön plana çıkıyor.

Konutların 1 oda 1 salon olarak tasarlandığı Nag Yapı 75. Yıl projesinin arsa alanı 1.500 metrekare.

İnşaat alanı 2 bin 600 metrekare olarak belirlenen projedeki 1 oda 1 salon konutlar brüt 55 metrekare, net 45 metrekare alan sahip.

Konut fiyatlarının 236 bin TL olarak belirlendiği Nag Yapı 75. Yıl projesinde Ekim ve Kasım ayına özel yüzde 7 oranında indirim yapılıyor. Projede indirimli konut fiyatları 219 bin TL olarak belirlendi.

Nag Yapı 75. Yıl projesi, Celal Bayar...