25 / 04 / 2024

Naitulus AVM Decathlon

Naitulus AVM Decathlon

Decathlon uzun zamandır beklediği AVM'de mağaza açıyor. Naitulus AVM'de yer kiralayan firma açılışı eylül ayında yapacakmış...

Decathlon Ankara One Tower AVM’de mağaza açtı!

Decathlon, 5 farklı spor alanı ve özel ürün test alanlarıyla 5 bin 892 metrekare alanda sporseverlere yepyeni bir deneyim sunan ilk konsept spor deneyim mağazasını One Tower AVM’de hizmete açtı.

Decathlon, Naitulus AVM'ye geliyor!

Decathlon uzun zamandır beklediği AVM'de mağaza açıyor. Naitulus AVM'de yer kiralayan firma açılışı eylül ayında yapacakmış...

Decathlon, Bursa Marka AVM’de açıldı!

Decathlon’un Türkiye’deki 22. Mağazası bugün Bursa Sur Yapı Marka AVM’de açıldı. Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye ve spor tutkusunu yaymaya devam ediyor.

Decathlon, Antalya Erasta AVM’de açıldı!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 18’inci, Antalya’daki ikinci mağazası Erasta Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

Decathlon Ankara Mamak mağazası 16 Eylül'de açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Türkiye’de 2010’den bu yana 12 mağaza açan Decathlon, yeni mağazasını 16 Eylül’de Ankara Mamak Anatolium AVM’de açacak.

Decathlon, Kocaeli Symbol AVM’de mağaza açtı!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de büyümeye devam ediyor . Decathlon, 9 Eylül Çarşamba günü Kocaeli Symbol AVM’deki 3000 metrekarelik mağazasının kapılarını açtı. Mamak da 16 Eylül’de Anatolium AVM’de açılacak.

Symbol Kocaeli AVM 11 Haziran’da açılıyor!

Avrupa’nın en kapsamlı karma alışveriş merkezleri arasında gösterilen Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziran 2015’de kapılarını açacak. Decathlon, 11nci mağazasını da Symbol AVM'de açmaya hazırlanıyor..

Kocaeli Symbol AVM 11 Haziran'da açılacak!

Dünyanın en büyük spor malzemeleri marketler zincirlerinden biri olan Fransız merkezli Decathlon firması, Doğu Marmara’nın en büyük karma projesi olan Symbol AVM’de hizmete girecek.

Decathlon 2 mağaza daha açıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zincirlerinden biri olan Decathlon, Türkiye’deki sekizinci mağazasını 17 Mayıs'ta Bodrum’da, dokuzuncu mağazasını ise 23 Mayıs'ta Mall of Istanbul AVM’e açıyor.

Akdeniz Bölge'sinin en büyük spor mağazası Decathlon bugün açılıyor!

50 farklı sporun yer alacağı ve 7000'den fazla ürünün sergileneceği Decathlon, Adana Optimum AVM'de açılıyor. Decathlon'un İstanbul, İzmir, Ankara ve Samsun'dan sonra Türkiye'deki 6.mağazası olacak...

Decathlon 23 Ekim'de Adana Optimum Outlet AVM'de açılıyor!

Dünyanın en büyük spor mağazalarından biri olan ve Türkiye'de Mayıs 2010'dan beri faaliyet gösteren spor mağazası Decathlon, 23 Ekim'de Adana Optimum Outlet AVM'de ürünlerini tüketicileriyle buluşturacak..

Decathlon, Türkiye'de 3. mağazasını İzmir Optimum AVM'de açıyor!

Ankara ve İstanbul'dan sonra İzmir de ilk megaspor mağazası Decathlon'a kavuşuyor! Optimum Alışveriş Merkezi'nde 3.500 metrekarelik mağazasıyla hizmete girecek olan Decathlon, 30 Mart 2012'de kapılarını İzmirlilere açacak

Decathlon Group, Forum İstanbul AVM'de mağaza açacak

Decathlon Group, Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde ikinci mağazasını açmaya hazırlanıyor

Naitulus AVM Decathlon Haberi

Naitulus AVM Decathlon

Türkiye'nin en büyük spor perakende zinciri Decathlon uzun zamandır beklediği AVM'de mağaza açıyor. İstanbul'un Anadolu yakasının büyük alışveriş merkezi Naitulus AVM'de yer kiralayan firma açılışı eylül ayında yapacakmış.

Firma, Marks&Spencer'ın başka bir alana geçmesiyle boşalan mağazayı kiralamış. Toplam alan 3-4 bin metrekareye yakın olacakmış.

Para'da yer alan habere göre; Markanın gelecek olması AVM'deki markalan da heyecanlandırmış. 6 binden fazla ürün çeşidi, 70'in , üzerinde spor branşıyla ilgili giyim I ürünü, spor aleti satışıyla markanın AVM'de yoğun bir müşteri potansiyeli yaratacağı düşünülüyormuş. Hemen yanında bulunan Cinemaximum Sinema çalışanları, Decathlon mağazasına olacak müşteri akışının sinema ve kafe alanına hareket getireceğini söylüyorlarmış. Şirket, geçtiğimiz Eylül ayında Kadıköy gölgesindeki Optimum AVM'de 3 bin metrekarelik bir mağaza açmıştı. Decathlon ilk olarak 2006'da Türkiye'ye ihracat yoluyla İdi....