19 / 04 / 2024

Nanu Bedtime  viyana

Nanu Bedtime  viyana

Temelleri 2013'te online olarak atılan ve yolculuğunu perakende mağazalarıyla sürdüren Nanu Bedtime, yurtiçinde shop in shop'larla büyüyor. Şirket, yurtdışı açılımına ise eylül ayında Viyana'dan başlayacak. Marka, 2020'de Londra ve Berlin'de de mağazalar açacak.

Altın çeyrek bileklikler ne kadar? Altın çeyrek bileklikler kaç lira? Sembolgold 31 Aralık 2022 fiyat listesi

Genellikle özel günler için tercih edilen burgu zincirli, pullu zincirli ve viyana zincirli modelleri ile karşımıza çıkan altın çeyrekli bilekliklerin fiyatları merak ediliyor. Altın çeyrek bileklikler kaç lira? Sembolgold 30 Aralık 2022 fiyat listesi.

Berlin'deki yüksek kira fiyatlarına Viyana modeli önerisi!

Almanya’nın başkenti Berlin’in gündemi, yüksek kira bedelleri. Bu çerçevede halk, bugün yalnızca genel seçimler için değil, yeni eyalet yönetimini seçmek ve konut krizine karşı harekete geçmek için de sandık başında. 

Hitler’in doğduğu ev polis merkezine dönüştürülecek!

 Avusturya’nın başkenti Viyana’da Adolf Hitler’in doğduğu ev polis merkezine dönüştürülecek...

İstanbul hayat pahalılığının en hızlı arttığı kent!

İngiliz Economist dergisinin hazırladığı En Yaşanılır Kentler 2019 raporunda Viyana birinci, Suriye'nin başkenti Şam ise son sırada yer aldı. Rapora göre, "en hızlı pahalanan kentler" listesinin birincisiyse İstanbul oldu...

Nanu Bedtime  2020’de Londra ve Berlin'de de mağaza açacak!

Temelleri 2013'te online olarak atılan ve yolculuğunu perakende mağazalarıyla sürdüren Nanu Bedtime, yurtiçinde shop in shop'larla büyüyor. Şirket, yurtdışı açılımına ise eylül ayında Viyana'dan başlayacak. Marka, 2020'de Londra ve Berlin'de de mağazalar açacak.

Viyana'da Hundertwasser tarafından yapılan ev aslında apartman!

Viyana‘da bulunan ve tasarımı Avusturyalı sanatçı Friedensreich Hundertwasser tarafından yapılan bu ev aslında bir apartman ve Viyana’nın en turistik yerlerinden...

Umur Güven'in cenazesi bugün defnediliyor!

Garanti Mortgage'de uzun yıllar genel müdür yardımcılığı yapan Umur Güven geçirdiği kalp krizi nedeniyle Viyana'da yaşamını yitirdi. Umur Güven'in cenazesi bugün defnedilecek. 

Umur Güven'in cenaze töreni 10 Mayıs’ta!

Geçtiğimiz gün Viyana'da geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Umur Güven’in cenaze töreninin detayları belli oldu...

Umur Güven vefat etti!

Garanti Mortgage'de uzun yıllar genel müdür yardımcılığı yapan Umur Güven geçirdiği kalp krizi nedeniyle Viyana'da hayatını kaybetti...

Dünyanın en yaşanılabilir ve en yaşanamaz şehri açıklandı!

Avusturya'nın başkenti Viyana bir kez daha 'dünyanın en yaşanılabilir şehri' olarak seçildi. Dünyanın en yaşanamaz şehri ise Bağdat olarak belirlendi.

Atıl Kutoğlu, Altstadt Vienna'nın odalarına imza attı!

Dünyaca ünlü isimleri giydiren Türk modacı Atıl Kutoğlu, Viyana'da yer alan Altstadt Vienna’nın odalarını tasarladı.

Elite World, Petersburg’da 2 yeni otel açacak!

Elite World Otelleri grubu yurt dışına açılma kararı aldı. Petersburg’da 2 otel açacak olan grup,Berlin, Münih, Viyana ve Budapeşte’ye yatırım hedefliyor.

Elite World yurtdışına açılma kararı aldı!

Elite World Otelleri, yurtdışına açılma kararı aldı. Elite World, Berlin, Münih, Viyana ve Budapeşte’ye yatırım planlıyor.

Nanu Bedtime  viyana Haberi

Nanu Bedtime  viyana

Nanu Bedtime, 2006 yılında anne olduğunda kızı için hayal ettiği kaliteli uyku ürünlerini hiçbir yerde bulamayan Nazmiye Sabuncuoğlu Arslantürk tarafından kuruldu. O zamanlar Türkiye'nin ileri gelen reklam ajanslarından birinin ortağı ve başkan yardımcısı olan Arslantürk, uykunun çocuk gelişimindeki önemine rağmen piyasada iyi uykuyu destekleyen doğru ürünler bulamamıştı. Bebek ve çocuklara yönelik bir uyku markası yaratma fikri, işi reklamcılık, yani marka yaratmak olan Arslantürk'ün aklında yıllar içinde demlenip güçlendi. 2013 sonbaharında reklamcılık kariyerini noktaladığındaysa, 'Nanu Bedtime' adıyla 0-14 yaş bebek ve çocukları iyi uykuya kavuşturacak bir mağaza konsepti kurma işine soyundu.

YENİ PAZARLAR

Ekonomist'te yer alan habere göre; Türkiye'nin ve dünyanın ilk uyku markası olarak öncelikle web sitesini hizmete sundu. Bunu, Mayıs 2015'te Göktürk'te açılan ilk mağazası izledi, ikinci mağazasını ise Haziran...