19 / 04 / 2024

Altın çeyrek bileklikler ne kadar? Altın çeyrek bileklikler kaç lira? Sembolgold 31 Aralık 2022 fiyat listesi

Altın çeyrek bileklikler ne kadar? Altın çeyrek bileklikler kaç lira? Sembolgold 31 Aralık 2022 fiyat listesi

Genellikle özel günler için tercih edilen burgu zincirli, pullu zincirli ve viyana zincirli modelleri ile karşımıza çıkan altın çeyrekli bilekliklerin fiyatları merak ediliyor. Altın çeyrek bileklikler kaç lira? Sembolgold 30 Aralık 2022 fiyat listesi.




Zarif çeyrek altınlı bileklik modelleri ister hediyelik olarak istersenizde düğün ve nişan için tercih edilebiliyor. Çeyrek altın ve bilekliğin birleşiminden tasarlarlanan bu modeller  hem gelenekselliği taşıyor hemde modern bir şekilde her kombininizle uyum sağlıyor. Üstelik şuanda altın çyrekli bileklikler Sembolgold'ta yüzde 10 indirim ile satılıyor.

Peki altın çeyrek bileklikler ne kadar? Altın çeyrek bileklikler kaç lira? Sembolgold 30 Aralık 2022 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön