28 / 03 / 2024

Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm projesi

Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm projesi

Trabzon Sağlık İl Müdürlüğünün 112 Acil Servis için Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde ki spor salonunu yıkarak yerine geçici bir bina yapmak istemesi mecliste tartışmaları da beraberinde getirdi.

Trabzon'dan kentsel dönüşüm atağı!

Trabzon'da devam eden kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri kapsamında kamulaştırılan bin 254 bina yıkıldı, hak sahibi 7 bin 64 kişiye 543 milyon 576 bin 682 lira ödeme yapıldı.

Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak kaybı yaşanmayacak!

Narlıhaçe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri ile görüşmelere 2014 yılında başlanacak

İstanbul'da ilçe ilçe kentsel dönüşüm rakamları!

Yüz yılın kentsel dönüşüm projesiyle yenilenecek olan mega kent İstanbul'da hemen her ilçede çalışmalar devam ediyor. Peki İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Kentsel dönüşüm başvuruları e-Devlet'ten nasıl yapılır?

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması amacıyla Kentsel Dönüşüm Yasası yürürlüğe girdi. Konutunu yenilemek isteyenler kentsel dönüşüm başvurularının e-Devlet'ten nasıl yapıldığını araştırıyor. İşte merak edilenler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem ve kentsel dönüşüm konusunda bombayı patlattı! Detayları peş peşe açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası katıldı. Erdoğan, "81 ili deprem bölgesi olarak görüp çalışmalarımıza devam etmeliyiz" dedi.

Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası 15 Eylül'de başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenecek ve 15 Eylül tarihinden itibaren 3 gün devam edecek "Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası" kapsamında yeni hazırlanacak olan deprem yasasının altyapısı oluşturulacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bakanlıktan 3500 TL'lik kira desteği! 2023 kentsel dönüşüm il il kira destek ödemeleri peş peşe açıklandı!

Devlet kentsel dönüşüm projesi kapsamında kira desteğinde bulunuyor. Bakanlıktan 3500 TL'lik kira desteği! 2023 kentsel dönüşüm il il kira destek ödemeleri peş peşe açıklandı. İşte detaylar...

İzmir Narlıdere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesi için el birliği yapan Narlıdere Belediye Başkanı ve Ali Engin dava hakkında basın açıklamasında bulundu.

İzmir Narlıdere’de kentsel dönüşüm projesine dava açıldı!

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesinden memnun olmayan vatandaşlar dava açtı.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm süreci nasıl olacak?

İzmir'de Narlıdere'de 4 mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesini Narlıdere Çatalkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Esen ve S.S. Çatalkaya Konut Yapı Kooperatif Başkanı Zeynal Koçak değerlendirdi.

İzmir Narlıdere'deki kentsel dönüşüm planına halktan itiraz! 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm sürecinde mağdur olan halk dönüşüm planlarına itiraz etti. Dönüşüm planına itiraz eden halk, itirazlarına yanıt alamadıkları için hukuki süreç başlattılar. 

Tunç Soyer'den İzmir'e kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Tunç Soyer, kent genelindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Soyer, "Kentsel dönüşüm 2022'de İzmir'e damga vuracak" dedi.

Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm projesi Haberi

Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm projesi

Trabzon Sağlık  İl Müdürlüğünün 112 Acil Servis için Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde ki spor salonunu yıkarak yerine geçici bir bina yapmak istemesi mecliste tartışmaları da beraberinde getirdi. Bu durum Narlıbahçe, Kentsel Dönüşüm Projesinin de geleceğini tartışmaya açarken mecliste, kamu vatandaş ayrımına dikkat çekildi. Konuyu inceleyen İmar komisyonu adına meclisi bilgilendiren Ufuk Hoş, “Daha önce aynı bölgede önce yangın merpeni tadilatı yapmıştık. Burada sağlık Müdürlüğümüz, Yalıncak’ta 112 Acil Servis binası yapılana kadar bir 112 Acil Servis ünitesi kurmak istiyor. Ancak alanda spor ünitesi var. Bu spor tesisini yıkarak yapmak istediler. Biz spor tesisini koruyarak sökülür takılır malzemelerle tadilat yapılmasını uygun gördük. Bu alan kentsel dönüşüm alanı içerisinde. Spor Salonu tekrar kullanılabilir durumda olacak” dedi.   


VATANDAŞIN TALEBİNİN DE YAPILMASI LAZIM 

İmar...