25 / 04 / 2024

narlıdere konut projeleri

narlıdere konut projeleri

İZMİR Büyükşehir Belediyesi de bu yılın ilk günlerinde Üçkuyular-Narlıdere Metro Hattı için ihaleye çıkma kararı aldı. Narlıdere, Güzelbahçe ve Urla aksındaki yeni projeler yatırımcının yüzünü güldürüyor..

Asma Bahçeler 'de yüzde 1 KDV! 240 bin liraya 1+1!

Asma Bahçeler 'de fiyatlar 240 bin TL 'den başlangıç gösteriyor, yüzde 1 KDV oranıyla konut sahibi olunabilen Asma Bahçeler Agora Alışveriş Merkezi'ne 5 dakika mesafede yükseliyor...

Smyrna Park İzmir 'de 450 bin liraya: 120 ay 0 faiz!

Smyrna Park İzmir 'de fiyatlar 450 bin liradan başlangıç gösteriyor, projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

İzmir Gloria Residence!

İzmir Gloria Residence 'ta minimum fiyat 900 bin lira olarak belirlendi, anahtar teslimleri hemen gerçekleşen proje 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konut tiplerinden oluşuyor...

Asma Bahçeler 'de fiyatlar güncellendi: 310 bin liraya 2+1!

Asma Bahçeler 'de güncel fiyatlar 195 bin liradan başlangıç gösteriyor, yüzde 1 KDV oranının uygulandığı proje 9 Eylül Üniversite Hastanesi 'ne 3 dakika mesafede yükseliyor...

İzmir Asma Bahçeler'de 1+1 daireler satışa çıktı! 195 bin TL!

Tanyer İnşaat tarafından İzmir Narlıdere'de hayata geçirilen Asma Bahçeler projesinde 1+1 daireler 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı...

Smyrna Park İdea Yapı'da 975 bin liraya 4+1! Anahtar teslim!

Smyrna Park İdea Yapı'da fiyatlar 450 bin liradan başlıyor, projede yer alan konutların teslimleri hemen gerçekleşiyor

Asma Bahçeler İzmir 'de 745 bin liraya 3+1 dubleks!

Asma Bahçeler İzmir 'de fiyatlar 275 bin liradan başlıyor, proje Agora Alışveriş Merkezi'ne 5 dakika uzaklıkta yer alıyor

Panarama Rezidans 'ta 455 bin liraya 3 oda 1 salon!

Panarama Rezidans 'ta satışlar sürüyor proje 109 konuttan meydana geliyor

Naskon Panarama Residence ! 600 bin liraya 4+1!

Naskon Panarama Residence 'ta satışlar sürüyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Narlıdere Panarama Residence 'ta 4 oda 1 salon 600 bin liraya!

Narlıdere Panarama Residence 'tan yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor, Panarama Residence 3 blok halinde yükseliyor

Asma Bahçeler fiyat ! 275 bin TL'ye! 24 ay sıfır faizle!

Asma Bahçeler projesinde yer alan konutların fiyatları 275 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 24 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor

İzmir Narlıdere konut projeleri !

İzmir iline bağlı 28 ilçe merkezinden biri olan Narlıdere, son 5 yıllık dönemde yapılan üst kalite konut projeleriyle yatırımcıların ve il sakinlerinin ilgisini çekmektedir

Asma Bahçeler fiyatları 275 bin liradan başlıyor!

İzmir Asma Bahçeler'de fiyatlar güncellendi, proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 275 bin liradan başlangıç gösteriyor

Folkart Narlıdere Konutları'nda 1 milyon 750 bin liraya 6+1!

Folkart Narlıdere'de fiyatlar 950 bin liradan başlangıç gösteriyor, projedeki konutların teslimleri hemen gerçekleşiyor

İzmir Narlıdere'deki 2 milyon 430 bin metrekarelik rezerv alanda flaş gelişme!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın rezerv alan olarak ilan ettiği İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan toplamda 243 dönümlük alanın parselasyon planları da askıya çıkarıldı. Söz konusu araziler Bayburt Grup tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredilmişti.

Narlıdere Belediyesi, İzmir'de 12 konut satacak!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Onag Narlıdere konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı!

ONAG Yapı Mimarlık Mühendislik şirketi tarafından inşa edilen Narlıdere'de satışlar devam ediyor. Projenin 2023 Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor. 

İzmir 35 Narlıdere satışta! Yeni proje!

Fi İnşaat ve Madencilik tarafından İzmir'de inşa edilen İzmir 35 Narlıdere konut projesinde satışlar başladı. 192 adet konutun yer aldığı deniz manzaralı konutlar 2024 Nisan ayında teslim edilecek.

Narlıdere Belediyesi 9 konut satacak! İzmir'de konut almak isteyenler dikkat!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, Narlıdere 2. İnönü Mahallesi'nde yer alan 9 adet konutu satışa çıkardı.

Narlıdere Belediyesi İzmir'de tam 12 konut satacak! İzmir'in göbeğinde konut fırsatını kaçırmayın!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm süreci nasıl olacak?

İzmir'de Narlıdere'de 4 mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesini Narlıdere Çatalkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Esen ve S.S. Çatalkaya Konut Yapı Kooperatif Başkanı Zeynal Koçak değerlendirdi.

İzmir Narlıdere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Narlıdere Belediyesi, 4 ayrı mahallede uzun senelerdir devam ettirdiği kentsel dönüşüm projelerinde mutlu sona geldi. Çatalkaya, Narlı, Atatürk ile 2. İnönü mahallelerini dahil eden kentsel dönüşüm projeleri için beklenen müjde Ankara’dan verildi.

İzmir Narlıdere Metro Hattı konut satışlarını artırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Narlıdere metro hattı uzatma çalışmaları bölgedeki konut fiyatlarını şimdiden artırdı. Öyle ki bazı konut satışlarında yüzde 100 artış yaşandı. 

Narlıdere kentsel dönüşümle yeniden doğacak!

İzmir Narlıdere yeniden doğuyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırıldığı Narlıdere'ye yemyeşil bir spor vadisi ve metro geliyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin,"Önümüzdeki iki yılda alt yapı ve projeleri bitireceğiz" dedi...

Narlıdere'de ev sahipleri ve arazi sahibi arasında anlaşmazlık!

İzmir Narlıdere'de, 1987 yılında 5 blok olarak yapılan Özmavikent Konut Yapı Kooperatifi ile arazi sahibi arasında yaşanan anlaşmazlık, 33 yıldır bitmeyen hukuk mücadelesi haline geldi. 

Yapı ST Koru Narlıdere projesini tanıttı!

Yapı ST, ilk konut projesi Koru Narlıdere’nin lansmanını gerçekleştirdi. Toplam 4 bin 250 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen proje 143 konuttan oluşuyor.

Narlıdere'ye 2017'de TOKİ ve restorasyon müjdesi!

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi, hükümetin 2017’de ilçeye baraj ve toplu konut yapacağını duyurdu. Bilgi, yıl içinde Yukarı Köy Mahallesi’ndeki tarihi evlerin de restore edilerek bölgenin cazibe merkezi olacağını söyledi.

narlıdere konut projeleri Haberi

narlıdere konut projeleri

İZMİR Büyükşehir Belediyesi de bu yılın ilk günlerinde Üçkuyular-Narlıdere Metro Hattı için ihaleye çıkma kararı aldı. Üçkuyular Narlıdere metro hattı, Balçova -Çağdaş -Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi -Güzel Sanatlar Fakültesi ve Narlıdere duraklarından oluşacak. Projenin ikinci aşamasında hat Narlıdere İstihkâm Alayına kadar uzanacak. Bu güzergâhta da 5 adet yeraltı istasyonu inşa edilecek. 


Narlıdere, Güzelbahçe ve Urla akşındaki yeni projeler yatırımcının yüzünü güldürüyor. Bornova ilçesinin, çevreyolu bağlantılarına yakınlığı, hafif raylı metro aksı ile iki büyük üniversitenin Bornova ilçesinde yer alması konutlardaki değer artışını tetikleyen nedenler arasında sayılabilir.


İZMİR'E YENİ PROJELER 


İzmir'de birçoğu metro güzergâhı üzerinde inşa edilecek projeler ise gün sayıyor. İşte İzmir projeleriyle görücüye çıkacak marka şirketler ve projeleri: 


-Rönesans ve Doğuş Holding: Turan Tren İstasyonu'na komşu 21 dönüm arazi üzerinde 670...