19 / 04 / 2024

narlıderefolkart

narlıderefolkart

Narlıdere Folkart Yapı tarafından inşa edilen Folkart Narlıdere'de satışı devam eden son 8 konutun fiyatı 950 bin liradan başlıyor

Folkart Narlıdere'de 1 milyon 650 bin liraya 6+1! Son 9 konut!

İzmir Narlıdere Folkart Evleri'nde satışı devam eden son 9 konutun fiyatı 900 bin liradan başlıyor, projedeki konutlar hemen teslim ediliyor

İzmir Narlıdere'yi Ekonomi Üniversitesi güzelleştirecek!

İzmir'in Narlıdere ilçesine, Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi üyeleri ve öğrencilerinin eli değecek. Güngören Caddesi yeniden tasarlanacak, yaya ve araç trafiği düzenlenecek, dükkanlar modern bir yapıya kavuşacak.

Narlıdere metrosu ihalesi nisana kaldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapmayı planladığı 8,5 kilometrelik Üçkuyular-Narlıdere metro hattının ihalesi 17 Nisan'a ertelendi. Söz konusu hatta 5'i yer altında toplam 10 istasyon olacak

Gaziantep'te AVM'nin yerine Çınarlı Parkı yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kent merkezinde Beğendik'e ait 5 bin metrekarelik AVM'nin yıkılarak yerine park yapılmasına ilişkin, "Her şey para değil, AVM yerine çocukluğumun 'Çınarlı Parkı'nı yapacağım" dedi.

İzmir'de konut projelerinin yeni adresi: Narlıdere!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi de bu yılın ilk günlerinde Üçkuyular-Narlıdere Metro Hattı için ihaleye çıkma kararı aldı. Narlıdere, Güzelbahçe ve Urla aksındaki yeni projeler yatırımcının yüzünü güldürüyor..

Üçkuyular-Narlıdere ve Üçyol-Buca metro hatlarına ne zaman başlanacak?

Ulaştırma Bakanlığı karara göre İstanbul, Ankara ve Antalya’da metro projelerini üstlenirken Üçkuyular - Narlıdere ve Üçyol - Buca Metro hatlarını yatırım programına dahil etmedi...

Narlıdere Üçkuyular metro hattı durakları!

Narlıdere Üçkuyular metro hattı durakları haberimizin içinde yer alıyor. Üçyol - Üçkuyular metro hattının uzantısı niteliğindeki Fahrettin Altay- Narlıdere hattı toplam 8.5 kilometre uzunluğunda olacak.

Üçkuyular Narlıdere metro hattı durakları!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Metro’nun F. Altay ile Narlıdere arasındaki güzergahın 4.5 kilometrelik kısmı için yapım ihalesine hazırlanıyor. İşte ihalesi bugün gerçekleşecek olan Üçkuyular Narlıdere metro hattı durakları...

Üçkuyular-Narlıdere Metro Hattı için düğmeye basıldı!

Hükümetin açıkladığı 2015 kent içi ulaşım yatırımlarında Ankara ve İstanbul’dan daha az pay alan İzmir yeni ulaşım yatırımına start verdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Üçkuyular-Narlıdere Metro Hattı için düğmeye bastı...

Narlıdere'ye gerekli yatırım yapılmıyor!

MEMUR-SEN İzmir İl Temsilcisi Abdurrahim Şenocak, AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi'yi makamında ziyaret etti. Şenocak," Narlıdere'ye gerçekçi yatırımlar yapılmıyor" dedi..

Narlıdere Kaymakamı’ndan Berkin Elvan Sokağı’na veto!

İZMİR’in merkez Narlıdere İlçesi Belediye Meclisi’nin ' Yavuz Bingöl Sanat Sokağı ' ismini ' Berkin Elvan Sokağı ' olarak değiştirmesi kararı, Kaymakamı Ali Osman Canbaba tarafından veto edildi.

Çınarlı Vinç Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınarlı Vinç Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yakup Öztürk, Semir Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Beylikdüzü, Yakuplu Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Narlıdere'de gündem kentsel dönüşüm!

Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur, Narlı ve Çatalkaya Mahallelerinin neticelenen mevcut yapılaşma durum çalışmalarının iki ay süreyle askıda kaldığını ve de vatandaşların bilgisine sunulduğunu söyledi.

Narlıdere Kentsel dönüşüm süreci devam ediyor!

Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur'un başkanlığında, 2015 yılının ilk meclis toplantısı AKM meclis salonunda yapıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere'nin gündem maddesi olan Kentsel dönüşüm konusunda açıklamalar yaptı.

narlıderefolkart Haberi

narlıderefolkart

Ege'nin incisi İzmir'de Folkart Yapı imzasıyla hayata geçirilen Folkart Narlıdere 40 dönüm alan üzerinde Narlıdere'de yükseliyor. Folkart Narlıdere'de 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri bulunuyor.


3 oda 1 salon dairelerin satışının tamamlandığı Narlıdere Folkart Evleri'nde;

4 oda 1 salon daireler 950 bin liradan,

5 oda 1 salon daireler 1 milyon 300 bin liradan,

6 oda 1 salon daireler 1 milyon 650 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Narlıdere Folkart bünyesinde konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Folkart Narlıdere Konutları'nda; restoran, cafe-bar, açık kapalı yüzme havuzu, fitness center, buhar odası, sauna, barbekü alanı ve peyzaj alanları, kuaför,  çocuk kulübü, market, sinema, açık basketbol sahası, tenis kortu yer alıyor.


Folkart İzmir nerelere yakın?

9 Eylül Üniversite Hastanesi'ne 3 dakika, 

5M Migros'a 5 dakika, 

Ege Park'a 5 dakika, 

Agora...