20 / 04 / 2024

Narova 2.etap satış fiyatları

Narova 2.etap satış fiyatları

Daire teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan Narova 2. Etap Konutları 80 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Bornova Narova 2. Etap nerede?

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka 2. etap satışta! Dev projede yüzde 10 peşinatla konut fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Majör Gölyaka projesinde 2. etap satışa çıktı. Teslimlerin 48 sonra yapılması planlanan projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Rams City Haliç 2. Etap 3 Kasım'da satışta! Dev projede 48 ay 0 faiz fırsatı!

Rams City Haliç 2. Etap satışları 3 Kasım'da başlıyor. Lansman özel fırsatların sunulduğu projede ayrıca 48 ay vade 0 faiz imkanı da sağlanıyor. 

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap satışta! Yeni proje! 

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap'ta konut satışı başladı. Peki Yeni Eyüp Evleri 2. Etap'ta hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Yeni Levent 2. Etap satışta! 120 aya varan kredi fırsatı! 

Yeni Levent 2. Etap'ta konut satışları 120 aya varan kredi fırsatıyla başladı. Peki Yeni Levent 2. Etap nerede? İşte Yeni Levent 2. Etap ile ilgili merak edilen detaylar...

Siber Life 2. etap satışta! Yeni proje!

Siber Yapı tarafından Ayvalık ve Dikili'nin tam arasında yükselen toplam 3 etaptan oluşan Siber Life projesinin 2. etabı satışa çıktı.

Kavan Kartepe 1. ve 2. etap satışta! Yeni proje!

Mehmet Kavan Yapı tarafından geliştirilen villa projesi satışa çıktı. Kavan Kartepe 1. ve 2. Etap projelerinde satışlar devam ediyor. İşte projelere ilişkin tüm detaylar...

Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Yapıtek İnşaat imzasıyla İzmir Bornova'da hayata geçirilen Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap satışları başladı! Yaşam 2024'te başlayacak!

Güneri Altunizade Konakları projesinin 2. Etap satışlarının başladı.  Güneri Altunizade Konakları'nda yaşan bir sene sonra başlayacak.

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları başladı! 165 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları resmen başladı. Projede 200 metrekarelik arsa sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap nerede? Güneri Altunizade Konakları fiyat listesi!

2. Etap satışlarının başladığı Güneri Altunizade Konakları 2. Etap nerede? Güneri Altunizade Konakları fiyat listesi açıklandı mı?

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap satışta! Anadolu Yakası'nın kalbinde yeni proje!

Güneri Altunizade Konakları'nda 2. Etap satışları başladı. Az katlı mimarisiyle dikkat çeken projede yer alan konutların teslimleri 1 yıl sonra yapılacak.

Hilal Hill 2. Etap 48 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

Bahaş Holding’in Fkg İnşaat ve Stta İnşaat ile beraber İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. etap satışları başladı. Projede toplam 138 adet konut inşa edilecek.

Prata Riverside Village 2. Etap satışa çıktı!

Mimar Renzo Piano'nun tasarladığı Prata Riverside Village gayrimenkul projesinde 2. etap satışa çıkarıldı. 

Narova 2.etap satış fiyatları Haberi

Narova 2.etap satış fiyatları

Yapıtek imzası ile hayata geçirilen Narova 2. Etap Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Projede toplam 1100 adet konut bulunuyor.


"Bornova Narova 2. Etap nerede?" sorusuna İzmir'in Bornova ilçesi yanıtını verebilmek mümkün. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede ilk etap satışları kısa sürede tamamlandı.


İzmir Narova 2. Etap'ta fitness ve pilates salonları, masa tenisi ve bilardo salonu, seyir terası, oyun odaları, kapalı havuzlar ve çocuk havuzları, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet alanları gibi ortak kullanım alanları mevcut. 


Toplam 9 etaptan oluşan Narova 2. Etapta 1 oda 1 salon daireler 168 bin TL ile 210 bin TL, 2 oda 1 salon daireler 195 bin...