27 / 04 / 2024

necmettin ışık

necmettin ışık

Sembol Uluslararası Yatırım Tarım Peyzaj İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Harbiye Şubesi, Necmettin Işık Şube Müdürlüğü'nde 43 milyon 760 bin TL sermaye ile 10 Eylül'de açıldı.

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Özcan tarafından kuruldu.

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Altunbaş, Köksal Altunbaş ve Necmettin Altunbaş ortaklığında kuruldu.

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

Necmettin Batırel'den olağanüstü bir tahmin! Dolar asında 9 TL dedi, ortalık karıştı!

Ünlü ekonomist Necmettin Batırel, dolar kurundaki son gelişmelerle ilgili olarak çarpıcı bir tahminde bulundu. Batırel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda doların gerçek değerinin 9 TL olduğunu belirterek, önümüzdeki üç ay içinde bu seviyeye gerileyeceğini öngördü. 

Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

Dolar kuru ile ilgili tahmninlere bir yenisi de Ekonomist Necmettin Batırel'den geldi.Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

20 gün sonra dolar yağmuru başlıyor! Ekonomist Necmettin Batırel peş peşe açıkladı! Doları olanlar gün sayıyor!

Ekonomist  Necmettin Batırel, ekonomi ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yaklaşık 20 gün sonra dolar yağmurunun başlayacağını belirterek peş peşe açıkladı.

Necmettin Batırel'den hayrete düşüren dolar yorumu! Oynaklık sona erdi

Ekonomist Necmettin Batırel'den hayrete düşüren dolar yorumu geldi. Batırel, dövizdeki oynaklığın sona erdiğini ve KKM hesaplarında toplanan 78 milyar doların çözüleceğini açıkladı. 

Necmettin Batırel öyle bir ekonomik tablo çizdi ki...

"Şirketler çok üretiyor, çok kazanıyor çok vergi ödüyor, bütçemiz kaya gibi" diyen Necmettin Batırel, dünyanın ağzı açık Türkiye'yi izlediğini söyledi.

 ''Dolar 15 TL olacak!'' diyen Necmettin Batırel net tarih verdi! Bu daha giriş, küçük dilinizi yutacaksınız

Dolar/TL kuru Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararından sonra  18  TL'ye aştı. Bunun üzerine ekonomist Necmettin Batırel ''dolar 15 TL olacak!'' açıklaması yaparak net tarihi verdi ve yatırımcıları bu daha giriş diyerek uyardı. Dolar ne zaman düşecek? İşte ayrıntılar...

Dolar kurunda çok büyük deprem geliyor! Doları olanların eli ayağı titredi! Hemen bu açıklamaya bakın!

Dolar kuruna ilişkin yaptığı tahminlerle gündeme oturan ekonomist Necmettin Batırel'den son dakika açıklamaları geldi. Necmettin Batırel yaptığı açıklamada,  "Çok daha büyük bir kur depremi geliyor. Satın kurtulun" diye konuştu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Karmod, Küba'da prefabrik yapılar kurdu!

Karmod Satış Koordinatörü Necmettin, "110’un üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştirme başarımızın yanına Küba’yı da ekleyerek bu ülkede proje gerçekleştiren sektörün ilk markası olmaktan gurur duyduk" dedi...

Yaf Mimarlık Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaf Mimarlık Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muratcan Fersan ve Necmettin Emin Türk ortaklığında kuruldu.

necmettin ışık Haberi

necmettin ışık

Sembol Uluslararası Yatırım Tarım Peyzaj İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Harbiye Şubesi, Necmettin Işık Şube Müdürlüğü'nde 43 milyon 760 bin TL sermaye ile 10 Eylül'de açıldı. 


Sembol Uluslararası Yatırım Tarım Peyzaj İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Harbiye Şubesi adres: İstanbul Şişli, Harbiye Mahallesi, Darülbedai Cad....