19 / 04 / 2024

neden sıva çatlaması olur

neden sıva çatlaması olur

Blue’Safe Mavi Kale yetkilileri, piyasadaki kalitesiz filelerin, sıvaların çatlamasına neden olduğunu belirtiyor...

Emlakçılar neden Dubai ve Kıbrıs'ı tavsiye eder?

Son yıllarda yatırımcılar yurtdışına yönelmeye başladı. Kiralara yüzde 25 sınırlaması yatırımcıların Türkiye'deki evlerini satıp yurt dışından ev almasına neden oluyor. Peki emlakçılar neden Dubai ve Kıbrıs'ı tavsiye ediyor? İşte ayrıntılar...

Kira davaları neden uzun sürüyor? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın!

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüleceği kira davalarının süresi oldukça uzun sürüyor. Peki kira davaları neden uzun sürüyor? İşte Avukat Tarık Çakmak'ın konu ile ilgili o paylaşımı ve taraflardan gelen yorumlar...

Söğütlüçeşme AVM projesi şimdi de Danıştay'a gitti: Neden AVM yapılıyor?

Kadıköy Kent Suçları Ağı tarafından Söğütlüçeşme'ye AVM projesine karşı Danıştay'a itiraz dilekçesi verildi. Dilekçede, gerekçeli karar hakkının ihlal edildiği belirtildi ve neden AVM yapıldığı soruldu. 

Yabancılar için 'ikamet yasağı' krize neden oldu! İnşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu!

Alanya'nın 4 büyük mahallesinde yabancılar için uygulanan 'ikamet yasağı' ekonomik ve sosyal krize neden olurken, birçok inşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu.

İnşaat sektöründeki maaşlar asgari ücreti üçe katladı!

Türkiye'de inşaat sektöründeki işçi sıkıntıları devam ediyor. Yetersiz çalışan sayısı probleminin baş göstermesiyle bir sıva ustasının aylık maaşı 60 bin TL'ye dayandı. Memur olarak çalışan en düşük mühendis maaşı ise 33 bin TL.

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Haydar Tunç ve Öner Aydın ortaklığında kuruldu.

İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Süreç nasıl ilerliyor?

İstanbul'da yer alan pek çok askeri arazi tek tek imara açıldı. Peki İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Askeri alanların imara açılma süreci nasıl ilerliyor? Hangi askeri alanlar imara açıldı? 

Dolar neden sürekli tırmanıyor? İslam Memiş'ten o tarihe dikkat edin!

Doların yükselmesinde etkili olan faktörler merak ediliyor. Son dönemlerde dolar kurunun birden artışı, dolarla ilgili birçok soruyu beraberinde getiriyor. Bu sorulardan biri de doların neden yükseldiği ve yükselişinin ne zaman duracağı oldu. İslam Memiş konuyla ilgili tarih önemli tarih verdi…

Depremden etkilenen 11 ildeki natamam binalarda hasarların gizlenmesine geçit verilmeyecek!

Depremlerden etkilenen 11 şehirdeki teknik heyet tarafından natamam binalarda hasar tespit incelemelerine başlandı. Böylelikle inşa halindeki binalarda meydana gelen deprem hasarının sıva ve boyayla kapatılarak gizlenmesinin de önüne geçilecek.

Merkez Bankası'na zor sorular! Paranın kaynağı nedir? Neden sürekli artıyor?

Merkez Bankası'nın net hata noksan kalemi ilk 8 ayda 28 milyar dolarla rekor düzeye ulaştı. Peki bu paranın kaynağı ne? Hesaplara düzeltilerek aktarılması ve küçülmesi gerekirken neden sürekli tırmanıyor? Kulislerde konuşulan senaryolar neler?

Eylül'de satılan konut sayısı yüzde 22,9 geriledi! Konut satışları neden düşüyor? 

Türkiye'de konut satışları son üç aydır düşüyor. Geçen Cuma açıklanan verilere göre Eylül ayında satılan konut sayısı, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 22,9 geriledi ve 113 bin 402 oldu. Peki konut satışları neden düşüyor? İşte konut satışlarıyla ilgili merak edilenler...

Motorin fiyatları neden artıyor? Artış sürecek mi?

Motorine ardı ardına gelen zamlarla litre fiyatı 26 TL'yi geçti. Geçtiğimiz Aralık ayında dolar 18 TL'yi aştığında motorin fiyatın bugünkü seviyenin ancak yarısı kadardı. Dolar yine 18 TL civarında, motorinin fiyatı ise son 10 günde 23,23 TL'den 26,9 TL'ye çıktı. Peki fiyat neden yükseliyor?

neden sıva çatlaması olur Haberi

neden sıva çatlaması olur

Yaz sıcaklarıyla mücadelede klimadan fazlasına ihtiyacınız varsa o zaman çözüm ısı yalıtımı. Isı yalıtımı yazın soğutmaya daha az bütçe ayırmanızı ve evlerinizin daha serin olmasını sağlıyor. Isı yalıtımına harcadığınız paranın boşa gitmesini istemiyorsanız ise fileden, ısı yalıtım levhasına kadar kullanılan malzemelere dikkat etmeniz gerekiyor. Blue’Safe Mavi Kale yetkilileri, piyasadaki kalitesiz filelerin, sıvaların çatlamasına neden olduğunu belirtiyor 


Isı yalıtımı denildiğinde akla ilk olarak kışın daha sıcak bir ev gelse de ısı yalıtımı özellikle yaz sıcaklarıyla mücadelede en etkili çözümü sunuyor. Bir binayı soğutmak için harcanan enerjinin ısıtmak için harcanandan çok daha fazla olduğu düşünüldüğünde ısı yalıtımının kışın yüksek doğal gaz faturalarından olduğu kadar yazın da yüksek elektrik faturalarından sizi koruduğu görülüyor. Ancak her ısı yalıtımının beklenen etkiyi yaratmadığını belirten Blue’Safe Mavi...