29 / 03 / 2024

Nef 14 Merter satılık daire

Nef 14 Merter satılık daire

Nef 14 Merter satılık daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. 1+0 ve 1+1 dairelerden meydana gelen projede banka kredisi ödemeleri 2 yıl sonra yani teslimde yapılıyor.

Nef'ten dev proje! 600 dairelik öğrenci rezidansı için start verildi!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Novu Merter’in ardından şimdi de gençlere benzersiz bir yaşam konsepti oluşturma amacıyla Novu markalı öğrenci rezidansı için start verdi. 

Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları!

Toplam 974 daire ve 14 cadde dükkanından meydana gelen Nef Bahçelievler projesi Ağustos 2019'da teslim edilmeye hazırlanıyor. Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları 599 bin TL'den başlıyor.

Nef 14 Kağıthane teslim tarihi!

Nef 14 Kağıthane teslim tarihi Haziran 2017 olarak belirtiliyor. Nef 14 Kağıthane'de fiyatlar 411 bin TL'den başlıyor...

Merter Nef Bahçelievler ne zaman bitecek?

Toplam 1.023 daire ve 14 dükkandan meydana gelen Nef Bahçelievler projesi Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. Peki Merter Nef Bahçelievler ne zaman bitecek?

Nef Novu Merter ödeme bilgisi!

Nef Novu Öğrenci Yurdu projesi İstanbul Merter'de yer alıyor. Nef Novu Öğrenci Yurdu projesi bu yıl Eylül ayında hizmete açılacak...

Nef NOVU Merter Eylül'de hizmette!

Merter'de üniversitelere yakın olarak konumlandırılan Nev Novu projesi Nef imzası taşıyor. Nef NOVU 28 bin metrekare kapalı alanı ve 837 yatak kapasitesiyle Eylül ayında Merter'de hizmet veriyor.

NOVU Öğrenci Yurdu Merter adres!

NOVU Öğrenci Yurdu Merter adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef 12 Merter projesinin bir bloğunda yer alan Novu Öğrenci Yurdu, Eylül'de hizmete açılıyor...

Nef NOVU Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Nef'in Merter'de hayata geçirdiği NOVU Öğrenci Yurdu projesinde ön talepler toplanıyor. Nef Merter 12 projesinin bir bloğunda planlanan NOVU Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Nef NOVU Merter Öğrenci Yurdu!

Nef NOVU Merter Öğrenci Yurdu, bu yıl Eylül'de hizmete açılıyor. Nef NOVU projesinde kiralık ve satılık olarak planlanan odalarda üniversite öğrencilerinin ihtiyaçları A'dan Z'ye karşılayacak sosyal imkanlar bulunuyor...

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Nef Merter Rezidans fiyatları!

Metrobüse ve metroya yürüme mesafesinde yer alan Nef Merter 14 Evleri 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki satışları devam eden Nef Merter Rezidans fiyatları ne kadar?

Timur Gayrimenkul Nef Merter 14 iletişim!

Timur Gayrimenkul Nef Merter 14 iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Satışları devam eden projede yer alan dairelerin alanları 39 metrekare ile 89 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Nef Merter 14 ödemeleri!

Nef Merter 14 ödemeleri haberimizin devamında yer alıyor. 10 ve 15 katlı 2 bloktan oluşan projede daireler 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Nef 14 Merter satılık daire Haberi

Nef 14 Merter satılık daire

Dairelerin ve ticari birimlerin yer aldığı Nef Merter 14 projesi, Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Projede satış süreci başladı. 


Nef 14 Merter satılık daire alanları minimum 36 metrekare, maksimum ise 89 metrekare olarak tasarlandı. Projede teslimler Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.


10 katlı ve 15 katlı 2 blok olarak yükselen Nef Merter 14 projesi, Nef Merter 12 projesinin bitişiğinde, metro ve metrosübe yürüme mesafesinde inşa ediliyor. 


Nef 14 Merter satılık daire fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Projede stüdyo daireler ve 1 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede toplam 399 tane daire bulunuyor. 


Nef Merter 14 Residence projesinde yüzde 25'lik peşinat ödemesi 24 ayda yapılıyor. Yüzde 75'lik kısım için ise banka kredisi ile ödeme yapılıyor ve 2 yıl sonra yani teslimde başlanıyor. 


Nef Merter 14...