25 / 04 / 2024

Nef 2 Flats

Nef 2 Flats

156 milyon liralık yatırım bedeli ile hayata geçirilen Nef Haliç, iki bölümden oluşuyor. 53.778 metrekarelik alana sahip Nef İki Flats'te 289 konut ve 1 mağaza yer alırken, Suites serisinin yeni oyuncusu Nef 47'de ise 59 konut bulunuyor...

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen basın toplantısında emlak sektörüne yönelik önemli açıklamalarda bulunurken hedef ve projelerini paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açan NEF, 2 yılda 3,5 milyon metrekarenin üzerinde arsa satışı yaptı.

Nef'ten Miami'ye 2 bin 200 konutluk yeni proje geliyor!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur yaptığı açıklamada Miami’de 2 bin 200 konut için 3 arazinin satın alımını tamamladık ve yatırımına başladıklarını söyledi. 

Nef Arsa Balıkesir metrekare fiyatı 2 bin 200 TL!

Doğayla iç içe bir yaşam fırsatı sunan Nef Arsa Balıkesir projesi, metrekare başına minimum 2 bin 200 TL maksimum 48 bin TL fiyat aralıklarıyla alıcısını bekliyor. İşte projeye dair tüm ayrıntılar...

Nef'ten 2 bin TL taksitle hemen teslim tapulu arsa fırsatı!

Gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk kazandıran Nef, yılbaşı kampanyasını başlattı. Nef Arsa'da 2 bin TL taksitle hemen teslim tapulu arsa fırsatı sunuluyor... 

Nef Reserve Kandilli 2. Etap satışa çıkıyor!

Yeni konut projelerine devam eden Nef, Kandilli projesinin 2. etabını satışa çıkarıyor...

NEF Çekmeköy'ün ticari alanları 2 Mart'ta satışta!

NEF Çekmeköy'de kira garantili ticari alanlar 2 Mart'ta satışa çıkarılıyor. NEF Çekmeköy projesi Türkiye'nin önde gelen okullarına komşu konumda yükseliyor.   

Nef 2018'de 2 bininci konutu teslim etti!

Son 3 senede toplam 17 proje ve 5 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, bu yılki 2 bininci evini teslim etti...

Nef cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine çıkaracak!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur, hedeflerinin ciroyu bu yıl 2 milyar TL üzerine yükseltmek olduğunu ifade etti...

Survivor yarışmacılarına Nef Sancaktepe'den 2+1 daire!

Survivor'da yarışma tarihinin gelmiş geçmiş en büyük ödülü sahiplerini buldu. Kıbrıs’taki büyük finale sayılı günler kala düzenlenen ödül oyununu kazanan şanslı yarışmacılar Nef Sancaktepe’de dört adet 2+1 dairenin sahibi oldu.

Nef Çamlıtepe'de dairelerin tamamı 2 günde satıldı!

Nef'in Çekmeköy'deki yeni projesi Nef Çamlıtepe'daki dairelerin tamamı 2 günde satıldı. Toplam 260 milyon liralık satış gerçekleşti..

İVA Flats Kağıthane 2. etabı başlıyor!

İVA Yapı, İstanbul Avrupa yakasının merkezi lokasyonlarından Kağıthane’de gerçekleştirdği İVA Flats Kağıthane’nin 2. etabına başlıyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire modelleri yer alıyor.

Nef, İş GYO ile Topkapı'da 2 yeni proje yapacak!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve en çok satış yapan konut geliştiricisi olan Nef, Seyrantepe 39 projesinin satışını 2 saatte tamamlayarak bir ilke imza attı. Projenin satışına yetişemeyenlere ise yeni Nef projelerinde öncelik tanınacak.

NEF'in 2. tahvil ihracına talep, ihrac miktarını yüzde 50 artırdı!

Timur Gayrimenkul (NEF) Sermaye Piyasalarında gerçekleştirdiği başarılarına bir yenisini daha ekledi. İlk tahvil ihracından sonra 2. tahvil ihracında da talep, ihracı geçti.

Nef 2 Flats Haberi

Nef 2 Flats

 Bu yıl iki yeni projesini lanse etmeyi planlayan Nef, Haliç projesindeki 300'e yakın konut için 17 bin kişinin araması üzerine, 2014'teki projesine bir yıl erken başlayacak Bugüne kadar Kağıthane, Levent ve Kemurburgaz'da 10'a yakın projeye imza atan Nef, gelecek yıl yapmayı planladığı yeni konut projesini, Nef Haliç projesinin büyük ilgi görmesi üzerine bir yıl erkene çekti. Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, mevcut projelerinin satış hızından dolayı 2014'te planlanan lansmanı 2013'te gerçekleştireceklerini söyledi, İftar yemeğinde gazetecilerle bir araya gelen Timur, "Eylül-ekim aylarında 2 proje lanse etmeyi düşünüyorduk, Haliç projemizde yer alan 300'e yakın konut için yaklaşık 17 bin kişi saüş ofisimizi arayarak 3 binden fazla randevu aldı. Projemize olan yoğun ilgi ve satış hızından dolayı, 3. proje lansmanını da...