29 / 03 / 2024

Nef Çamlıtepe'de dairelerin tamamı 2 günde satıldı!

Nef Çamlıtepe'de dairelerin tamamı 2 günde satıldı!

Firma: NEF

Proje: NEF Çamlıtepe

Nef'in Çekmeköy'deki yeni projesi Nef Çamlıtepe'daki dairelerin tamamı 2 günde satıldı. Toplam 260 milyon liralık satış gerçekleşti..



Nef'in Çekmeköy'de hayata geçirdiği yeni projesi  NEF  Çamlıtepe'de 2 günde 474 konut satışı gerçekleşti. Nef bu satışla yeni bir rekora imza attı. 

 

Rekor satışın Nef olarak gurur verici olduğunu ancak ülke için daha büyük anlamı olduğunu ifade eden Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur "Bu satış hem Nef’e hem de ülke ekonomisine duyulan güvenin bir göstergesi. Halkın ihtiyacına cevap verecek projeler ürettiğinizde bunun karşılığını görüyorsunuz" şeklinde açıklamada bulundu.

 

Nef Çamlıtepe de dairelerin tamamı 2 günde satıldı!

 

Talep bırakan Nef müşterilerine öncelikli olarak sunulan projede 2 günde yapılan 260 milyon liralık satış gerçekleşti.

 

Sektörün geleceği için ümit verdiğini anlatan Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, "Bu başarı hem Türkiye ekonomisine, hem de Nef’e duyulan güvenin en somut göstergelerinden biridir. Nef ve Fiba Grubu gibi iki önemli markanın bu projede bir araya gelmesi, projeye duyulan güvenin ve heyecanın artmasında da önemli rol oynadı. İhtiyaca cevap veren projelere imza attığınızda karşılığını görüyorsunuz" dedi. 

 

Nef Çamlıtepe de dairelerin tamamı 2 günde satıldı!

 

Anadolu Yakası’nın Göktürk’ü olmaya aday 


Toplam 1.2 milyar TL yatırım bedeline sahip proje, 230 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselecek. Nef Çamlıtepe'de daireler 1+1’den 4+1’e kadar farklı tiplerde dizayn edildi. Projede bahçeli, teraslı ve balkonlu olmak üzere toplamda 474 adet konuta yer verildi. Anadolu Yakası’nın Göktürk’ü olmaya aday proje çevresinde Alemdağ Ormanı bulunuyor. Proje içinde ise biyolojik göletler ve yeşil omurga yer alıyor.

 

Nef Çamlıtepe'de 279 bin TL'den başlayan fiyatlarla, 36 ay vadeli şirket finansmanı veya 120 ay vadeli kredide yüzde 0.99 oran avantajı sunuldu. 

 

Nef Çamlıtepe de dairelerin tamamı 2 günde satıldı!

 

Yeni proje çok yakında


Nef Çekmeköy’deki ikinci projesi Nef Ormantepe'ye başlayacak Nef Ormantepe ve sonradan karar değiştiren Nef Çamlıtepe müşterilerinin yeniden satışa açılacak konutları; ön talep bırakıp hızlı satış nedeniyle istediği konutu alamayan Nef müşterilerine öncelikli olarak satışa açılacak.

 

İş GYO ile ortak gerçekleştirilen İnistanbul projesinin bir günlük rekor satışını tazelediklerini belirten Timur, “Sektörümüzde, bugünkü piyasa ve ekonomide böyle bir satış rekoruna imza atmamız bizim için büyük moral oldu. Böylece emlak piyasasını canlandırdığımız ve sektörümüzün hala çok güçlü olduğunu bir kez daha gösterdiğimiz için ayrıca mutluluk duyuyoruz. Nef olarak yatırımcısına prim sağlayacak, hızla gelişen ve çekim merkezi haline gelen lokasyonlarda yaşam alanları geliştirmeye ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.


Nef Çamlıtepe adres: Nişantepe Mh., 34794 Çekmeköy/Istanbul
 
Tel: 444 9 633
Web: nefcekmekoy.com

 


projeye sor



Geri Dön