25 / 04 / 2024

Nef Brentford Londra

Nef Brentford Londra

Son 4 senedir konut satışında sektör lideri olan Nef, konut sektöründe bir ilke daha imza atıyor. Nef Global çatısı altındaki ilk projesini Brentford Londra’da geliştirecek olan Nef; aynı zamanda Foldhome gibi patentli inovasyonlarının da yurtdışına ihracatını gerçekleştiriyor.

Brexit sonrası Londra gayrimenkul pazarı masaya yatırıldı!

GRED, resmi iş ortağı olduğu Knight Frank ile Londra’ya ilişkin 4. urbanLAB toplantısını düzenledi. Toplantıda; İngiltere’deki gayrimenkul pazarları ve Batı Londra’nın Brentford bölgesinin en önemli dönüşüm projelerinden biri olan The Brentford Project değerlendirildi...

NEF Brentford London lokasyon!

NEF Brentford London lokasyon bilgisi haberimizde bulunuyor. 73  daireden meydana gelen projede fiyatlar 380 bin Pound'dan başlangıç gösteriliyor. 

Nef Brentford London satış ofisi!

Nef Brentford London satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 73 daireden meydana gelen proje Londra şehir merkezi ve Heathrow Havalimanı'nın tam ortasında bulunuyor. 

Nef Brentford London fiyatlar 2018!

Nef Brentford London fiyatlar 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Londra şehir merkezi ve Heathrow Havalimanı'nın tam ortasında yer alan projede 73 daire bulunuyor. 

Nef Brentford London teslimleri Nisan 2019'da!

Nef Brentford London teslimleri Nisan 2019'da gerçekleştirilecek. Lansmanı geçtiğimiz günlerde yapılan projede 1+0 ile 2+1 arasında daireler yer alıyor.

Nef Brentford London nerede?

Nef Brentford London projesi 1+0'dan 2+1'e kadar olmak üzere toplamda 73 daireden meydana geliyor. Peki Nef Brentford London nerede hayata geçiriliyor?

Nef Brentford London fiyat bilgisi!

Nef Brentford London fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Toplamda 73 adet olmak üzere 1+0'dan 2+1'e kadar daire seçenekleri sunulan projede lansman gerçekleştirildi. 

Nef Brentford Londra'nın lansmanı yapıldı!

Son 4 senedir konut satışında sektör lideri olan Nef, konut sektöründe bir ilke daha imza atıyor. Nef Global çatısı altındaki ilk projesini Brentford Londra’da geliştirecek olan Nef; aynı zamanda Foldhome gibi patentli inovasyonlarının da yurtdışına ihracatını gerçekleştiriyor.

Nef'ten yurtdışına fikir ihracatı!

Nef, konut sektöründe bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Firma, Nef Global çatısı altındaki ilk projesini Brentford Londra’da geliştirecek.

Nef Brentford London projesi!

Nef Brentford London projesi Nef'in özel müşterileri için satılacak. 73 adet olmak üzere 1+0'dan 2+1'e kadar daire seçenekleri sunulan projede inşaat devam ediyor. 

Brentford London Nef ne zaman teslim?

Nef Brentford London projesi 73 daireden meydana geliyor. Peki Brentford London Nef ne zaman teslim edilecek?

Nef Brentford London iletişim!

Nef Brentford London iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  73 daireden meydana gelen projede satışlar Nef'in özel müşterilerine yapılacak. 

Nef Brentford London fiyatları!

Nef Brentford London fiyatları belli oldu. 3 yıl kira garantisi sunulan Nef Brentford London projesi İngiltere'nin Londra merkezinde Nef tarafından hayata geçiriliyor. 

Nef Brentford Londra Haberi

Nef Brentford Londra

Yenilikçi projeleri ile gayrimenkul sektöründe fark yaratan Nef; Ocak 2018 tarihi itibariyle yurtdışı yatırımları için hayata geçirdiği Nef Global ile dünyaya açılıyor. Kuruluşunun 3. ayında 62 farklı iş birliği teklifi alan Nef Global; New York, Londra, Berlin gibi metropollerde geliştireceği projelerle küresel bir oyuncu olmayı planlanlıyor. Nef Global ilk projesini Brentford Londra’da hayata geçiriyor.

Nef Global ile 200’e yakın iş ortaklığı teklifi aldı

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur bugün İngiltere Konsolosluğu’nda yapılan basın toplantısında Nef Global ile gayrimenkulde bir dünya markası olma hedefine adım adım yaklaştıklarını belirtti. Erden Timur,‘’Nef İsmini koyarken global bir marka olmayı düşünerek her dilde kolay telaffuz edilecek bir isim seçtik. Gayemiz bu sektörün uluslararası bir markası yok, biz buna talip olabilir miyiz idi. Bürokratik süreçlerin uzunluğu...