26 / 04 / 2024

Nef Brentford London fiyatlar 2018!

Nef Brentford London fiyatlar 2018!

Firma: NEF

Proje: Nef Brentford London

Nef Brentford London fiyatlar 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Londra şehir merkezi ve Heathrow Havalimanı'nın tam ortasında yer alan projede 73 daire bulunuyor. 



Batı Londra'da yer alan  NEF  Brentford London projesi çevresindeki Kew Gardens, Syon, Boston Manor parklarına ve metro ile tren istasyonlarına yürüme mesafesinde yükseliyor. 

Nef Brentford London projesinde teslimlerin 2019 yılının Nisan ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 1+0 ile 2+1 arasında daire tiplerine yer verilen projede lansman geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. 

Toplamda 73 daireden meydana gelen Nef Brentford London projesi Londra’nın en hızlı gelişen bölgelerinden birisi olan Brentford bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar 380 bin Pound'dan başlıyor.

Nef Brentford London projesi  iç dekorasyonu tamamlanmış mobilyalı bir şekilde teslim edilecek. Projenin bulunduğu bölgede kira getirisi ortalama yüzde 4’ün üzerine yükseliyor. 

Nef Brentford London projesi şehir merkezine metroyla 20 dakika, Heathrow’a arabayla 15 dakika, metro istasyonuna 6 dakika uzaklıkta yer alıyor. 

Londra şehir merkezi ve Heathrow Havalimanı'nın tam ortasında yükselen proje hakkında detaylar için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 

Nef Brentford London fiyatlar 2018!


Tel: 444 9 633
Web: http://www.nef.com.tr/


projeye sor



Geri Dön