26 / 04 / 2024

nef ebrd proje

nef ebrd proje

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ev yapımında bir sınır olması gerektiğini ifade ederek, "İsteyen istediği kadar konut üretmemeli" dedi. 

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Yeni proje!

Nef tarafından hayata geçirilen ve satış rekoru kıran Çekmeköy projesinin 77 bin metrekarelik yeni alanında yer alan Nef Koruköy satışta. Yeni Proje!

Nef Nakkaştepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi yapan Nef, Nakkaştepe projesi için düğmeye bastı. Proje Üsküdar Kuzguncuk'ta hayata geçiriliyor.

Nef'ten Beykoz ve Bodrum'a yeni proje!

Eylül ayında Nef Çekmeköy projesinde 3. Etap satışlarına başlayacak Nef, İstanbul’da biri Beykoz biri Bodrum iki yeni proje için de çalışmalara başladı.

NEF'ten İzmir'e 3 yeni proje!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, ilk kez İzmir’e fizibilitesi 1,1 milyar lirayı aşan 3 proje ile gireceğini açıkladı.

Nef Ormantepe güncel proje fiyatları!

Nef Ormantepe güncel proje fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. Nef Ormantepe Konutları 1+1'den 3+1'e kadar tasarlandı...

NEF dünyanın 10 metropolünde proje inşa edecek!

Erden Timur, Nef’i 2010 yılında kurdu ve 4 yıl gibi kısa bir sürede milyar TL ciroya ulaştırdı. Firma, dünyanın 10 metropolünde proje inşa etmeyi hedefliyor.

Nef Ormantepe Proje fiyatları!

Nef Ormantepe Proje fiyatları minimum 279 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Nef Ormantepe Evleri projesinde cazip ödeme alternatifleri sizleri bekliyor...

NEF Gölköy'de ön talep toplanıyor! Yeni Proje!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan NEF Gölköy projesinde ön talepler toplanıyor. Proje rezidans, otel ve villalardan meydana geliyor.

Nef Ormantepe projesi geliyor! Yeni Proje!

NEF, Çekmeköy'deki ikinci projesi Nef Ormantepe'yi yakında satışa çıkaracak. Proje öncelikli olarak Nef müşterilerine satışa açılacak..

Nef Sancaktepe 19 proje teslim tarihi!

Nef Sancaktepe 19 proje teslim tarihi Aralık 2018 olarak belirtiliyor. Nef Sancaktepe 19 projesinde dairelerin fiyatları 404 bin TL'den başlıyor...

Nef Sancaktepe 19 proje fiyatları 2017!

Nef Sancaktepe 19 proje fiyatları 565 bin TL'den başlıyor. Nef Sancaktepe 19 projesinde teslimler 2018'in sonunda yapılıyor...

Nef Sancaktepe 19 proje fiyat listesi!

Nef Sancaktepe 19 proje fiyat listesi 565 bin TL'den başlıyor. Nef Sancaktepe 19 projesi 2018 sonunda teslim ediliyor...

Nef Bahçelievler proje fiyat listesi!

Nef Bahçelievler proje fiyat listesi 564 bin TL'den başlıyor. Nef Bahçelievler projesinde yüzde 1 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor...

nef ebrd proje Haberi

nef ebrd proje

Gayrimenkul sektöründe düzenlemeye dikkat çeken Nef’in İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, ilk olarak devletin konut pazarında bir envanter çalışması yapması gerektiğini ifade etti. Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine göre, Timur, "İsteyen istediği kadar konut üretmemeli. Bunun bir sınırı olmalı, hem adet, hem de dağılım olarak. Hangi bölgede hangi tip konut gerek ona bakılmalı. Gereğinden fazla ve kullanılmayan tip konut yapılmamalı. Memleketteki konut üretimi müteahhitlerin inisiyatifine ve vizyonuna kalmış. Oysa dünyanın birçok yerinde böyle değil" dedi. 

Şeffaflık yok

Erden Timur sektörde şeffaflığın sağlanamadığını ifade etti. Timur, "Sektörümüzde konuşanın sözüne değer veriyoruz ama gerçek mi değil mi bilmiyoruz. TÜİK’in verileri var; kütlesel bir şey ifade ediyor. Fakat detaylı bilgi bulabilmek mümkün değil. Örneğin ilaç sektöründe hangi firmanın depoya hangi ilaç siparişi verdiğini bilirsiniz. Bunu...