24 / 04 / 2024

Nef ev kampanyaları

Nef ev kampanyaları

Nef ev kampanyaları kapsamında ödemeler 2015 tarihine kadar erteleniyor. Kişiye özel ödeme planları oluşturulan kampanya dahlinde banka kredili ödemelerde faiz oranı yüzde 0,59 olarak belirlendi...

1.532 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Konut kredisi ile ev almak isteyen vatandaşlar için bankalar tarafından konut kredisi kampanyaları devam ediyor. Bankalar 90 bin TL'ye kadar aylık 1.532 TL ödeme ile konut kredisi kampanyası sunuyor. 

2 bin 565 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların konut kredisi için hayata geçirdiği kampanyaları araştırmaya devam ediyor. Yaz aylarının başladığı şu günlerde birçok kamu ve özel banka konut kredilerinde yeni kampanyaları hayata geçirmeye başladı. İşte detaylar...

Ev sahibi olmak isteyenler Emlak Konut GYO'nun kapısını çalıyor!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından Emlak Konut GYO kampanyaları araştırılıyor. İşte satılık Emlak Konut İstanbul konut projeleri...

Nef Bahçelievler'de yüzde 0.99 faiz oranı fırsatı!

Nef Bahçelievler projesinde yüzde 0.99 faiz oranıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Projede 882 konut bulunuyor...

Eminevim ev hediye ediyor!

Türkiye’de son zamanların en iddialı kampanyalarından birine Eminevim imza atıyor. Ekim'deTürkiye genelinde başlayan büyük kampanya ile Eminevim, bir adet ev hediye ediyor.

Kampanyalar sonrası konut kredisi faizlerinde son durum!

Kredi faiz oranları ile ilgili son dakika haberleri,konut kredisi çekmek ve ev sahibi olmak isteyen vatandaşların araştırdığı konular arasında ilk sırada. Peki kampanyalar sonrası konut kredisi faizlerinde son durum ne oldu?

Peşinat olmadan ev kredisi alınır mı?

Ev satın almak isteyen vatandaşların en fazla seçtiği kampanyalar arasında yer alan konut kredileri belirli bir tutara kadar veriliyor. Farklı bir deyişle ev bedelinin yüzde 80, 75 veya 50’sine kadar konut kredisi sunuluyor. Kalan bölüm ise peşinat olarak veriliyor.

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 120 ay vade yüzde 0.89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 2020 tapu teslim fırsatı ve 120 ay vade yüzde 0.89 faizle kira öder gibi konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Nef Bahçelievler'de 0,69 faiz oranı fırsatı!

İstanbul'un merkezinde yükselen Nef Bahçelievler projesinden ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme fırsatı sunuluyor. Projede 15 yıl boyunca, 0.69 faizli konut kredisi kullanarak ev sahibi olunabiliyor.

Nef Bahçelievler'de 0.64 faiz oranı fırsatı!

Nef Bahçelievler projesinde daireler 2020'de teslime edilecek. Projede, 0.64 faiz oranıyla kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler'de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

2020 teslim tarihli Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Nef'ten 16 günde 254 milyon TL’lik satış!

Gayrimenkulde hayata geçen faiz indirimi ve kampanyaların sektörü hareketlendirdiğini anlatan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur “Son 16 günde 254 milyon TL’lik satış yaptık. 1 Ocak-15 Haziran dönemde ciromuz da 610 milyon TL’yi aştı” dedi.

Konut kredisiyle ev almayı düşünenler için yeni fırsatlar!

Ev almayı düşünenler için bankalar tarafından yeni fırsatlar açıklanıyor. Ayrıca bayram için bazı bankalar tarafından kredi kampanyaları açıklanıyor. İşte bankalar tarafından sunulan güncel fırsatlar...

Nef ev kampanyaları Haberi

Nef ev kampanyaları

Aylık taksitler 1,400 TL'den başlangıç gösterdiği Nef ev kampanyaları hakkında detaylı bilgi vermeden önce diğer bilgilerden bahsedelim. 


Nef artı fırsatı; Nef Ataköy 22, Nef Merter 13, Nef Points 06, Nef Kağıthane 03, Nef Şişli 25, Nef Kağıthane 11, Nef Office Dörtlevent 09 projelerinde geçerli. 


Nef ev kampanyaları kapsamında projelerde evinize ya da ofisinize ekleyebileceğiniz 24 farklı oda tipi bulunuyor.


Nef Gayrimenkul projelerinde Foldhome özelliği bulunuyor. Bu özellik sayesinde 1 oda 1 salon olan daireler misafir geldiği zaman 2 oda 1 salona dönüştürülebiliyor. Misafirin gittiğinde eviniz yeniden 1 oda 1 salona çevriliyor. 


Nef projelerinin sosyal donatı alanları arasında; oyun alanları, eğlenceli eğitim stüdyoları, açık ve kapalı havuzlar, yürüyüş yolları, spor alanları yer alıyor. 


Kişiye özel ödeme planı oluşturulabilen Nef ev kampanyaları kapsamında ödemeler 2015 yılına...