26 / 04 / 2024

Ev sahibi olmak isteyenler Emlak Konut GYO'nun kapısını çalıyor!

Ev sahibi olmak isteyenler Emlak Konut GYO'nun kapısını çalıyor!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından Emlak Konut GYO kampanyaları araştırılıyor. İşte satılık Emlak Konut İstanbul konut projeleri...



Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO gibi kurumların kapısını çalıyor. Yeni Akit'te yer alan habere göre; kendi evinin hayalini kuran dar ve orta gelirli vatandaşlar ev sahibi olmak için uygun fiyatlar ve ödeme kolaylığı sağlayan gayrimenkul satışı sunan firmaları merak ediyor. 

1953'te kurulan Emlak Konut GYO, 2003 yılından bu zamana kadar toplam 139 projenin hayata geçmesine imkan sundu. 31 Mart 2020 yılından bu yana 24,8 milyar liralık aktif toplamıyla Türkiye’nin en güçlü şirketleri arasındaki yerini aldı.  TOKİ  ile ortaklığı bulunan Emlak Konut, satışa sunduğu projeleri araştırılıyor.

Emlak Konut projeleri

İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle projesi, Gebze Emlak konutları 3, Başkent Emlak konutları, Semt Bahçekent Emlak konutları, Bakırköy Florya Evleri Emlak Konut projelerinden sadece birkaçı...

Emlak Konut satışları

Emlak Konut satışlarının hangi ilde olduğu araştırılıyor. Emlak Konut GYO'nun konut satışları İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu, Ankara, İzmir, Denizli, Kocaeli, Konya, Niğde, Yalova’da yapılıyor.
 


Geri Dön