25 / 04 / 2024

Nef Flats kiralık ofis

Nef Flats kiralık ofis

Timur Gayrimenkul tarafından Levent'te hayata geçirilen Nef Flats 163 projesinde bulunan ofisler minimum aylık 1.500 liradan kiralanabiliyor

Kira sorununa ‘kiralık sosyal konut’ önerisi!

İnşaat maliyet enflasyonunun akılalmaz bir seviyeye geldiğini ve konut fiyatlarında düşüş beklemediğini ifade eden Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, kira probleminin çözümü için kiralık sosyal konut tavsiyesinde bulundu.

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Nef 03 Kağıthane'de kiralık daireler 1.500 TL'den başlıyor!

Nef 03 Kağıthane'de aylık 1.500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık daireler bulunuyor. Hemen teslim edilen Nef 03 Kağıthane'de dairelerin satış fiyatları 360 bin liradan başlıyor...

YHT Pendik'te kiralık konut fiyatlarını yüzde 55 arttırdı!

İstanbul - Ankara Yüksek Hızlı Treni Pendik'te konut fiyatlarında doping etkisi yarattı. Bölgede satılık konut fiyatları % 40, kiralık konut fiyatları ise % 55 artış gösterdi. Pendik'te konut projelerine her gün yenisi ekleniyor..

Ankara, İzmir ve İstanbul'da kiralık ev fiyatları arttı!

Yaz sezonun girmesiyle evlilik sezonu da açılmış oldu. Evlilik sezonunun da etkisiyle Ankara, İzmir ve İstanbul gibi büyük illerin kiralık konutlarında büyük artışlar söz konusu..

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm kiralık evlere talebi arttırdı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını ancak kiralık ev bulmanın zorlaştığını ve herkesin ev aradığını belirtti.

Devren kiralık sözleşmesi!

Borçlar Kanunu gereğince taşınmaz kiracısı, kiraladığı taşınmaz malı tekrar bir başkasına kiraya verebiliyor. Bu kiralama uygulamasına "Devren kiralık" deniyor. Peki devren kiralık sözleşmesi nasıl hazırlanır?

Devren kiralık nasıl oluyor?

Kiracının yasal hakları arasında, kiraladığı taşınmaz malı tekrar kiraya vermek yer alıyor. "Devren kiralık" olarak ifade edilen bu anlaşma nasıl yapılıyor? Devren kiralık nasıl oluyor?

Devren kiralık nedir?

Kiracı, kiraya verenin yazılı rızası olduğu sürece, kira ilişkisini bir başkasına devredebiliyor. Peki devren kiralık nedir? Devren kiralama işlemi nasıl yapılır? Bu kiralama işleminin yasal esasları nelerdir?

Kiralık dairelerin değeri hangi bölgelerde artıyor?

Kiralık daireler son bir yılda yüzde 10’luk değer artışı yaşadı, bu oran kentsel dönüşümün etkili olduğu bölgelerde yüzde 40’lara yaklaştı. Kentsel dönüşümden en çok etkilenen Anadolu Yakası’nda ise kiralık ev kalmadı...

Kentsel dönüşüm, kiralık ev piyasasını hareketlendirdi!

Kentsel dönüşüm kiralık piyasasını hareketlendirdi. Son 1 yılda İstanbul’da fiyatlar ortalama yüzde 13 arttı. Kentsel dönüşümün yoğun olduğu ilçelerde ise yüzde 40’ı geçen artışlar görüldü.

Can Ekşioğlu: Anadolu Yakası’nda kiralık ev kalmadı!

Kiralık daireler son bir yılda yüzde 10’luk değer artışı yaşadı, bu oran kentsel dönüşümün etkili olduğu bölgelerde yüzde 40’lara yaklaştı. Kentsel dönüşümden en çok etkilenen Anadolu Yakası’nda ise kiralık ev kalmadı.

İstanbul'da kiralık ev bulmak zorlaştı!

Okulların tatil olması, evlilik sezonunun başlamasına bir de kentsel dönüşüm eklenince İstanbul'da özellikle Anadolu yakasında kiralık ev bulmak güçleşti. Emlak ofisleri müşterilerine sıklıkla 'Kiralık evimiz kalmadı' yanıtını veriyor.

Nef Flats kiralık ofis Haberi

Nef Flats kiralık ofis






Levent-Gültepe’de yer alan Nef Flats 163 projesi Timur Gayrimenkul tarafından inşa edildi. 1+1 ve loft dairelerin yer aldığı Nef Flats’ta daire büyüklükleri 59 ile 112 metrekare arasında değişiyor. 


   


Foldhome (katlanabilen evler) fikrinden yola çıkılarak tasarlanan Nef Flats 163 Levent'te 1+1 bir ev aynı zamanda 24 odalı bir eve ait bütün imkanları içeriyor. Nef Flats 163 Levent'te dairelerin dışında aynı zamanda ofis birimleri bulunuyor. Projenin ofis birimlerinde alan büyüklüğü 59 metrekareden başlıyor, 72 metrekareye kadar yükseliyor.

 


Sinema salonu,...