29 / 03 / 2024

nef garantili proje

nef garantili proje

Nef ev kampanyaları kapsamında ödemeler 2015 tarihine kadar erteleniyor. Kişiye özel ödeme planları oluşturulan kampanya dahlinde banka kredili ödemelerde faiz oranı yüzde 0,59 olarak belirlendi...

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Yeni proje!

Nef tarafından hayata geçirilen ve satış rekoru kıran Çekmeköy projesinin 77 bin metrekarelik yeni alanında yer alan Nef Koruköy satışta. Yeni Proje!

Nef Arsa Çanakkale Biga satışta! Sıfır risk, garantili kazanç!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk getiren Nef'in yeni projesi Nef Arsa Çanakkale Biga satışa çıktı. İşte sıfır risk ve garantili kazanç fırsatı sunulan Nef Arsa ile ilgili detaylar...

Nef Nakkaştepe nerede?

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle öne çıkan Nef, yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Nef Nakkaştepe nerede?

Nef Nakkaştepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi yapan Nef, Nakkaştepe projesi için düğmeye bastı. Proje Üsküdar Kuzguncuk'ta hayata geçiriliyor.

Nef'ten Beykoz ve Bodrum'a yeni proje!

Eylül ayında Nef Çekmeköy projesinde 3. Etap satışlarına başlayacak Nef, İstanbul’da biri Beykoz biri Bodrum iki yeni proje için de çalışmalara başladı.

Nef Online açıldı!

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle dikkat çeken Nef, dijital satış ofisi “Nef Online”ı tüm müşterilerin kullanımına açtı.

Nef Çekmeköy'de ticari alanlara garantili kira desteği!

NEF imzası ile 35 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Nef Çekmeköy'deki ticari alanlar 1 günlüğüne 2 Mart Cumartesi günü satışa çıkarılıyor. Nef Çekmeköy'de ticari alanlara garantili kira desteği veriliyor.

Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Nef Çekmeköy projesinin dükkanları 1 günlüğüne 2 Mart Cumartesi günü satışa çıkıyor. Projedeki dükkanlar için garantili kira desteği veriliyor. Peki Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

NEF'ten İzmir'e 3 yeni proje!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, ilk kez İzmir’e fizibilitesi 1,1 milyar lirayı aşan 3 proje ile gireceğini açıkladı.

Nef Ormantepe güncel proje fiyatları!

Nef Ormantepe güncel proje fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. Nef Ormantepe Konutları 1+1'den 3+1'e kadar tasarlandı...

NEF dünyanın 10 metropolünde proje inşa edecek!

Erden Timur, Nef’i 2010 yılında kurdu ve 4 yıl gibi kısa bir sürede milyar TL ciroya ulaştırdı. Firma, dünyanın 10 metropolünde proje inşa etmeyi hedefliyor.

Nef Ormantepe Proje fiyatları!

Nef Ormantepe Proje fiyatları minimum 279 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Nef Ormantepe Evleri projesinde cazip ödeme alternatifleri sizleri bekliyor...

NEF Gölköy'de ön talep toplanıyor! Yeni Proje!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan NEF Gölköy projesinde ön talepler toplanıyor. Proje rezidans, otel ve villalardan meydana geliyor.

nef garantili proje Haberi

nef garantili proje

Aylık taksitler 1,400 TL'den başlangıç gösterdiği Nef ev kampanyaları hakkında detaylı bilgi vermeden önce diğer bilgilerden bahsedelim. 


Nef artı fırsatı; Nef Ataköy 22, Nef Merter 13, Nef Points 06, Nef Kağıthane 03, Nef Şişli 25, Nef Kağıthane 11, Nef Office Dörtlevent 09 projelerinde geçerli. 


Nef ev kampanyaları kapsamında projelerde evinize ya da ofisinize ekleyebileceğiniz 24 farklı oda tipi bulunuyor.


Nef Gayrimenkul projelerinde Foldhome özelliği bulunuyor. Bu özellik sayesinde 1 oda 1 salon olan daireler misafir geldiği zaman 2 oda 1 salona dönüştürülebiliyor. Misafirin gittiğinde eviniz yeniden 1 oda 1 salona çevriliyor. 


Nef projelerinin sosyal donatı alanları arasında; oyun alanları, eğlenceli eğitim stüdyoları, açık ve kapalı havuzlar, yürüyüş yolları, spor alanları yer alıyor. 


Kişiye özel ödeme planı oluşturulabilen Nef ev kampanyaları kapsamında ödemeler 2015 yılına...