29 / 03 / 2024

 NEF Gölköy bodrum fiyat

 NEF Gölköy bodrum fiyat

Ağaç kesilmeden hayata geçirilen NEF Gölköy projesi Emre Arolat tarafından tasarlanıyor. NEF Gölköy fiyatları 3 milyon Euro'dan başlıyor ve 10 milyon Euro'ya kadar çıkıyor. 

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

Seba Gölköy'de teslimler Aralık'ta! Vade ve indirim fırsatını kaçırmayın! 

Seba Gölköy projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 4+1 ve 6+1 müstakil villalar yer alıyor. Peki Seba Gölköy'de villa fiyatları ne kadar? İşte Seba Gölköy ile ilgili merak edilenler...

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çolakoğlu tarafından kuruldu.

Kempinski, Nef ile masaya oturdu! Bodrum ve Sapanca projeleri için 365 milyon avroluk imza atıldı!

Kempinski Grubu, Türkiye pazarında da büyümeyi hedefliyor. Kempinski Grubu, hizmet vereceği Sapanca ve Gölköy’de iki yeni lüks konut ve konaklama projesi için Nef ile sözleşme imzaladı.

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Gölköy'e tam 170 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

TOKİ Ordu Gölköy 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Gölköy sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Gölköy’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Gölköy’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Gölköy sosyal konut projesi

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  Gül Denge tarafından kuruldu.

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'e Gül Denge tarafından kuruldu.

Seba Gölköy nerede? Seba Gölköy fiyat listesi!

Seba Gölköy nerede sorusunun yanıtı ve Seba Gölköy fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Seba Gölköy projesi detayları...

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

TOKİ Gölköy 170 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy 170 konut ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu Gölköy 170 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy 170 konut ihalesini yarın gerçekleştirecek.

 NEF Gölköy bodrum fiyat Haberi

 NEF Gölköy bodrum fiyat


Ağaç kesilmeden hayata geçirilen NEF Gölköy projesi Bodrum Cennet Koyu'nda Amanrüya'ya gelmeden yükseliyor. 

İç bahçe ve havuz alanları bulunan NEF Gölköy Evleri  foldhome konseptte dizayn ediliyor.  Projede toplantı odası, fitness odası, parti & karaoke odası, şefin masası, gusto odası, sanat odası ve davet odası gibi sosyal alanlar sunuluyor.

NEF Gölköy fiyat!

Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen NEF Gölköy fiyat listesi 3 milyon Euro'dan başlıyor ve 10 milyon Euro'ya kadar çıkıyor. 

Emre Arolat tarafından tasarımı yapılan NEF Gölköy Bodrum projesi ile ilgili 444 9 633 satış ofisi telefon numarasıyla irtibata geçebilir proje hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. 

NEF Gölköy'de sosyal alanlar;
 

Yüzme havuzu Fitness Sauna Otopark Çocuk oyun alanları

Adres: Göl Mahallesi, 114 ada 5, 6 ve 7 Parsel Bodrum, Muğla
 
 
Web: http://www.nef.com.tr/
Tel:...