29 / 03 / 2024

nef iki ulaşım nef iki kroki

nef iki ulaşım nef iki kroki

Nef İki Haliç nerede , telefon numarası, iletişim bilgileri, adres, satış ofisi ve proje ile ilgili tüm detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor...

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Öğrencilere son dakika müjdesi! Ulaşım yardımı nasıl alınır? Öğrenci ulaşım desteği kimlere verilecek? Hemen bakın!

Üniversite öğrenimini ailesinden uzakta, başka ilde geçiren öğrencilere senede iki defa ulaşım desteği verilecek. Detayları açıklanan öğrenci ulaşım yardımı lisans ve 25 yaş altı olan öğrencilere tek yön 500 TL'ye kadar verilecek.

2038 Ankara Ulaşım Ana Planı neleri içeriyor?

Ankara ulaşım Ana Planı 2038 yapım süreci ne zaman başladı? Ankara ulaşım Ana Planı 2038 ile Ankara çevre yolunun  içi ve dışı diye kentin ikiye bölündüğü ve iki Ankara yaratılmaya çalışıldığı anlaşılıyor.

Yeni Havalimanı'nda toplu ulaşım iki ay boyunca yüzde 50 indirimli olacak!

29 Ekim'de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ile ilgili İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Yeni Havalimanı’nda toplu ulaşım iki ay boyunca yüzde 50 indirimli olacak." dedi...

İki havalimanı arasındaki ulaşım süresi 1 saate inecek!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi ile İstanbul Yeni Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki ulaşım süresinin 1 saate düşmesi planlanıyor.

Avrasya Tüneli ile kesintisiz ulaşım başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asya ile Avrupa kıtasını 5’inci kez birleştiren Avrasya Tüneli’nin açılışında, “Bu tünel sayesinde İstanbul’un iki yakası arasında dışarıdaki iklim şartlarından etkilenmeden kesintisiz ulaşım mümkün haline geldi” dedi.

Nef Sütlüce Residence ulaşım!

Nef Sütlüce Residence ulaşım bilgileri göre proje İstanbul Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde bulunuyor. Arsa alanı 3 bin 373 metrekareden oluşan projede satışların yakın zamanda başlaması planlanıyor.

Inİstanbul Lokal Nef ulaşım!

Ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanan proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Inİstanbul Lokal Nef ulaşım bilgisi kapsamında Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım!

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım bilgileri kapsamında proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Projede 30 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ulaşım!

Toplam 17 bin 944 üzerinde inşa edilen proje Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla inşa ediliyor. Davutpaşa Inİstanbul Lokal ulaşım bilgisi kapsamında Eski Şişecam arazisi üzerinde yükseliyor.

Nef Inİstanbul Gala Evleri ulaşım!

Nef Inİstanbul Gala Evleri ulaşım bilgilerine göre proje Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta yer alıyor. Dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiklik gösteren projede satışlar devam ediyor.

Nef İnistanbul Gala projesi ulaşım!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan Nef İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Nef İnistanbul Gala projesi ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ulaşım!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor. Teslim tarihi 2017 yılının son çeyreği olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor.

nef iki ulaşım nef iki kroki Haberi

nef iki ulaşım nef iki kroki

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef 02 projesi Levent'te inşa ediliyor.61 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede 327 adet konut bulunuyor. Nef İki Haliç nerede sorusunun cevabı şöyle;


Nef iki projesinin içerisinde yer alan ortak kullanım alanları arasında açık hava parti alanı gusto odası, fitness salonu, mini futbol ve basketbol sahası, gökyüzü gözlem odası, teras bahçesi, toplantı odası, ve sanat atölyesi  bulunuyor.


Nef İki Haliç nerede , adres; Büyükdere Caddesi Yapı Kredi Plaza 

C Blok Kat: 16 Levent 34330 


Nef İki projesine 0850 250 06 33 numarası telefondan veya www.nef.com.tr internet adresinden ulaşılabiliyor.


Nef İki Haliç...