25 / 04 / 2024

nef ödeme tablosu

nef ödeme tablosu

Timur Gayrimenkul markası olan Nef'in yeni projelerinde lansman öncesi avantajları sürüyor. Nef Ataköy 22 projesinde satışa sunulmayan F bloğundaki daireler 149 bin dolardan satışa çıkmaya hazırlanıyor...

Nef misafir odası!

Nef misafir odası özelliği ile normalde 1 oda 1 salon olan daireler misafir geldiği zaman ekstra 1 oda daha eklenerek 2 oda 1 salona çevrilirken, misafir gittiği zaman yeniden eski haline dönüştürülebiliyor. Nef projelerinde yeni bir kampanya da yer alıyo

Nef artı fırsatı!

Nef artı fırsatı adıyla başlatılan yeni Nef kampanyası kapsamında konut sahibi olmak isteyenler 6 bin TL peşinat veriyor. Firma bünyesinde kişiye özel ödeme planlarının oluşturulduğu projelerde başlangıç fiyatı 190 bin TL olarak belirlendi...

Nef'in ne artısı var?

Timur Gayrimenkul'un 7 projesinde uyguladığı "Nef'in çok artısı var" kampanyası dahilinde firma bünyesinde yapılan taksitlendirmelerde faiz oranı yüzde 0,59 olarak belirlendi. Nef artı kampanyası dahilinde fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor...

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023!

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Peki Ebruli Başakşehir projesi nerede? Projedeki konutlar için vade yapılıyor mu? 

Hangi bankalar TOGG kredisi verecek? 36 ay vade ve yüzde 0,99 faizle geri ödeme tablosu!

TOGG T10X için kredi verecek bankalar belli oldu. Kamu bankalarınca yurttaşlara 36 vade ve 0,99 faizle kredi olanağı sağlanacak ve yerli ve milli otomobil TOGG'a ulaşım kolay hale gelecek. Yurttaşlar ayrıntıları araştırmaya başladı. TOGG kredisinde geri ödeme tablosu da belli oldu.

Emekli maaş farkları ve emekli zammında son dakika! SSK ve memur emekli maaş farkları yattı mı? İşte fark ödeme tablosu

Milyonlarca kişi emekli maaş farklarının hesaplara yatacağı tarihi merak ediyor ve araştırıyor. Peki Emekli maaş farkları ve emekli zammında son dakika gelişmeleri ne? SSK ve memur emekli maaş farkları yattı mı? İşte maaş farkı ödeme tablosu...

Ormantepe Nef ödeme koşulları!

Ormantepe Nef ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 peşinat imkanıyla daire sahibi olunabiliyor. Projedeki konutların fiyatları 299 bin TL'den başlıyor...

Yeniköy Konakları kampanyalı ödeme tablosu!

Yeniköy Konakları kampanyalı ödeme tablosu kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. İstanbul Alibeyköy'de hayata geçirilen Yeniköy Konakları projesi 24 ay sonra teslim edilecek...

Kartal Zer ödeme tablosu!

Kartal Zer ödeme tablosu hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Toplamda 320 adet daireden meydana gelen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Atiye Rezidans ödeme tablosu!

Atiye Rezidans projesinde toplamda 108 adet daire bulunuyor. Atiye Rezidans ödeme tablosu hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor.

Ritim İstanbul Cevizli ödeme tablosu!

Ritim İstanbul Cevizli ödeme tablosu haberimizin içinde yer alıyor. Stüdyodan 5+1’e kadar daire daire alternatifinin bulunduğu Ritim İstanbul'un arsa alanı 32 bin metrekare olarak belirlendi.

Mirage Bağcılar Rezidans ödeme tablosu!

Toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazan oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılıkla tasarlandı. Mirage Bağcılar Rezidans ödeme tablosu kapsamında vade farksız taksit imkanı bulunuyor.

DKY Ada ödeme tablosu!

Daire seçeneklerinin 2+1'den 3+1,5'a kadar farklılık göstererek tasarlandığı proje toplam 19 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. DKY Ada ödeme tablosu kapsamında vade farksız taksitlendirme sağlanıyor.

Denizli TOKİ Karahayıt ödeme tablosu!

TOKİ Denizli Karahayıt'ta 258 daire kura yöntemiyle satılıyor. Projede başvuru işlemleri için son gün 15 Ocak 2016 olarak belirlendi. İşte Denizli TOKİ Karahayıt ödeme tablosu...

Beyazhane İstanbul ödeme tablosu!

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık gösterdiği projede daire alanları 70 metrekareden başlıyor. Beyazhane İstanbul ödeme tablosu kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme sağlanıyor.

Metropark Halkalı ödeme tablosu!

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği Metropark projesi İstanbul Küçükçekmece Halkalı' da bulunuyor. Metropark Halkalı ödeme tablosu kapsamında yüzde 1 peşinat uygulanıyor.

nef ödeme tablosu Haberi

nef ödeme tablosu

Yeni projesi Nef Şişli 25 ile satışlarına devam eden Nef, artı kampanyasına devam ediyor. Markanın en yeni projelerinden olan Nef Ataköy 22 projesinin satışa sunulmayan F bloğundaki daireler satışa çıkmaya hazırlanıyor.


Lansman öncesi Nef Ataköy'ün yeni satışa çıkacak dairelerinin fiyatları 149 bin dolardan başlıyor. Nef bünyesinde yer alan artı kampanyası dahilinde kişiye özel ödeme planları oluşturulabiliyor.


Firma bünyesinde yüzde 0,59 faiz oranıyla taksitlendirme imkanı sağlanan Nef'in lansmanı 18 Eylül tarihinde gerçekleşecek. Lansman öncesi avantajlardan yararlanmak için nef satış ofisi ile iletişime geçiliyor. 


55 adet dairenin bulunduğu butik proje olarak inşa edilen Nef Şişli 25 projesinde de lansman öncesine özel olarak daireler 246 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Nef Ataköy 22!

İstanbul Avrupa yakası Ataköy bölgesinde inşa edilen Nef Ataköy projesi, 232 otel odası,...