25 / 04 / 2024

nef ödül 2015

nef ödül 2015

2015’te dünyanın en prestijli ödüllerine abone olan Nef, European Property Awards’ı da ödül koleksiyonuna ekledi. Nef, 2015 yılının ilk 9 ayında prestijli 13 ödül kazanmış oldu.

MIPIM 2015'ten Nef'in New York projesine ödül!

MIPIM kapsamında verilen Architectural Review Future Projects Ödülü Nef'in New York projesine gitti. Nef'in New york projesi 'Yüksek Katlı Binalar' kategorisinde 'En İyi Proje' ödülüne layık görüldü..

NEF’e Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü!

İş dünyasının Oscar'ı kabul edilen Londra merkezli European Business Awards tarafından NEF'e, ‘Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci’ kategorisinde ödülü layık görüldü.

Nef 3 yılda 56 ödül aldı!

Nef, Sign of the City Awards 2017’de, Nef Gölköy projesi ile ‘En İyi Mimari Tasarım’ ve Nef Yalıkavak projesi ile ‘En İyi Pazarlama Kampanyası’ ödüllerine layık görüldü. Nef,  3 yılda aldığı ödül sayısını 56’ya yükselttiğini açıkladı.

Bahçelievler Nef satılık daire!

Toplam 1.023 daire ve 14 dükkandan meydana gelen Bahçelievler Nef satılık daire fiyatları 564 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Nef’e Stevie Awards’tan bir ödül daha!

Nef, ödüle doymuyor. Devam eden projeleri, cirosu ve satış rakamlarıyla Türkiye markalı konut sektörünün lideri olan Nef, son olarak ise Stevie Awards’da ‘Yılın İşvereni / Employer of the Year’ kategorisinde ödül kazandı.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'ne en iyi proje ödülü!

YDA Group'un inşa ettiği 1583 yataklı "Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü" projesi uluslararası ödüle layık görüldü. Proje, EMEA Finance Awards 2015'te "En İyi PPP Projesi" ödülünü kazandı.

Bien'in Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ‘’Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülüne layık görüldü.

Şişecam'a İhracat Şampiyonu ödülü!

Şişecam Topluluğu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 23. Olağan Genel Kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödül Töreni’nde “Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri” kategorisinde 2015 yılında ihracat lideri olarak ödüle layık görüldü.

Bien Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ''Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülünü aldı.

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden iki ödülle birden ayrıldı.

VitrA’nın ürünleri iF Tasarım Ödülü 2015'i aldı!

VitrA’nın porselen karo serileri Terra Nova ve Fango Mix, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü 2015’e layık görüldü.

Alfemo, Dünya Kalite Ödülü aldı!

"2015 World Quality Award" Ödül Töreni ile sona eren 3. International World Quality Summit’te Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile onurlandırılan seçkin global markalardan biri oldu.

Siirt Evren Mahallesi TOKİ başvuru dönemi 2015!

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi'nde 119 adet daire satışa çıkarılıyor. Projede 7 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Siirt Evren Mahallesi TOKİ başvuru dönemi 2015...

Ideal Standard Sürdürülebilir İnovasyon ödülünü aldı!

Ideal Standard, devrim niteliğinde bir inovasyona imza atarak klozetler için geliştirilen Aquablade teknolojisi ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında sayılan Designer Kitchen & Bathroom 2015’te “Sürdürülebilir İnovasyon” ödülünü aldı.

nef ödül 2015 Haberi

nef ödül 2015

Yaratıcı buluşları ile sektörü ilklerle tanıştıran gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Nef, İngiltere’de yapılan European Property Awards’dan 3 ödülle döndü. Uluslararası arenada büyük takdir toplayan Nef, 2015 yılının ilk 9 ayında prestijli 13 ödül kazanmış oldu.


Foldhome ve Foldoffice konseptleriyle dünya gayrimenkul sektörüne yenilikçi bir bakış açısı ve tasarım anlayışı getiren, daha iyisini yapmak hedefiyle radikal yeniliklerin izinde olanwww.nef.com.tr de Avrupa’nın en iyisi seçilerek 5 yıldızlı ödülün sahibi oldu.


İlk defa 1995 yılında düzenlenen International Property Awards, konut ve ticari gayrimenkul projelerini ve bu projelere ait iletişim ve pazarlama kampanyalarını değerlendiriyor. Ödül başvuruları öncelikle Afrika, Asya-Pasifik, Arabistan, Kanada, Karayipler, Orta ve Güney Amerika, Avrupa, İngiltere ve Amerika kıtalarına göre kategorilendirilerek ayrı ayrı değerlendiriliyor.


İlk 9 ayda 13 prestijli ödül

2015 yılının ilk 9 ayında...