29 / 03 / 2024

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden iki ödülle birden ayrıldı.



Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden AGT iki ödülle birden ayrıldı.


Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından organize edilen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninde “2015 Yılı İhracat Sıralaması İhracat 1.ciliği” ve “Ağaç Mamülleri ve Orman Ürünleri Sektörü İhracat 1.ciliği” ödüllerine layık görüldü.


Ödülleri Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin takdimi ve Antalya Valisi Muammer Türker’in elinden alan AGT İhracat Direktörü Tolga Akdağ, özellikle ihracat oranları açısından başarılı bir seneyi geride bıraktıklarını söyledi.


Batı Akdeniz İhracatçılar Birliğince (BAİB) düzenlenen "İhracatın Yıldızları 2015" ödül töreninde, Antalya, Isparta ve Burdur'da en fazla ihracat yapan firmalara plaket takdim edildi.


Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Antalya Valisi Muammer Türker, Burdur Valisi Hasan Kürklü, milletvekilleri, bürokratlar ve iş adamları düzenlenen ödül törenine katılan önemli isimler arasında yer aldı.


2015 yılında BAİB üzerinden en fazla ihracat yapan 5 firma ile yaş meyve sebzeden ağaç mamullerine 24 sektörde en çok ihracatta bulunan 3 firmaya plaket verildi.




Geri Dön