26 / 04 / 2024

nef ormantepe konut projesi

nef ormantepe konut projesi

Çekmeköy Nef Ormantepe fiyat bilgisi kapsamında dairelerin fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. Projede iki farklı ödeme planı uygulanıyor...

Nef Ormantepe Çekmeköy satılık ev fiyatları!

Nef Ormantepe Çekmeköy satılık ev fiyatları minimum 279 bin TL'den başlıyor. Nef Ormantepe Evleri'nde yüzde 1 peşinat fırsatı bulunuyor...

Nef Reserve Kandilli’de konut teslimleri bu yılın sonunda!

Nef Reserve Kandilli’de inşaat çalışmaları  tam gaz sürerken, ilk konut teslimlerine de yıl sonunda başlanması planlanıyor. İşte Nef Reserve Kandilli ile ilgili tüm merak edilen ayrıntılar...

NEF projelerinde 2 bin 900 TL taksitle konut fırsatı!

NEF, şehir merkezinde bulunan dört projesinde konut sahibi yapacak bir kampanya başlattı. Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Nef Ortayaka'da 1 haftada 226 konut sattı!

Nef, yeni projesi Nef Ortayaka’nın satışlarına başladı. Projede 1 haftada tam 226 adet konut satıldı...

Nef, 4 projesi ile tarihi konut kampanyasında!

Nef, 4 projesi ile tarihi konut kampanyasında. Nef kampanya kapsamında 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve 120 ay yüzde 0,98 faiz oranı ile kolay ödeme imkanı sunuyor...

Nef konut satışında dört yıldır lider!

Markalı konut sektörünün lider markası Nef, 2017'de konut satış adedi, ciro ve teslimatta üç ayrı rekor kırdı. Geçen yılı bin 950 konut satışı ve 1,5 milyar lirayı aşan ciroyla kapatan şirket, son iki yılda 3 bin 850 adetlik konut teslimatı yaptı...

NEF Çekmeköy iletişim!

NEF Çekmeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef Ormantepe 1.2 milyar TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. 

Nef Ormantepe Çekmeköy konum!

Yaşamın 2020 yılında başlayacağı NEF  Ormantepe projesinde konut fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriliyor..

Nef Ormantepe görseller!

409 daireden meydana gelen NEF Ormantepe'de ev fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 35 bin metrekare arsa alanına sahip..

Çekmeköy NEF Ormantepe satış fiyatları 2018!

Konut teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi hedeflenen NEF Ormantepe Konutları'nda firma bünyesinde 36 aya kadar vade imkanı sağlanıyor..

Nef Ormantepe teslimleri ne zaman?

NEF Çekmeköy projesinde ikinci etabı olarak tasarlanan Çekmeköy Nef Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlangıç gösteriliyor..

Nef Ormantepe'de 36 aya kadar vade imkanı!

Konut teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanan Nef Ormantepe Evleri'nde e 1+1, 1,5+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Nef Çekmeköy Konutları nerede? İşte lokasyon!

İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy'de yükselen NEF Ormantepe projesinde konut teslimlerinin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor..

Çekmeköy Nef Ormantepe daire fiyatları 2018!

Firma bünyesinde 36 aya kadar vade imkanı sağlanan Nef Ormantepe Evleri'nde daireler 2020 yılında teslim edilecek...

nef ormantepe konut projesi Haberi

nef ormantepe konut projesi

Nef Çekmeköy projesinin Ormantepe etabında 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor. Daire büyüklükleri 98 metrekareden başlıyor ve 126 metrekareye arasında değişiyor.  

Nef Ormantepe projesi toplam 180 bin metrekare alana sahip. Ormantepe Konutları, NEF Çekmeköy projesinin bir etabı olarak planlandı. Nef Ormantepe projesinde toplam 474 daireye yer veriliyor. 

 
Nef Ormantepe Evleri ödeme planı!

Nef Ormantepe projesinde ödemelerde kolaylık sağlanıyor. Projede hem banka kredisi ile hem de firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 2 farklı ödeme planı hazırlandı.

1-) Banka kredisi ile ödeme yapıldığında; Yüzde 1 peşinat ödendiğinde kalan bedel 10 yıla kadar banka kredisi ile yüzde 0,99 faiz oranı ile vadelendiriliyor.
 
2-) Firma bünyesinde kredi ile ödeme yapıldığında; Firma bünyesinde 36 aya kadar esnek ödeme...