19 / 04 / 2024

Nef satılık mağaza

Nef satılık mağaza

Nef imzası taşıyan projelerde ofisler ve mağazalar 249 bin TL'den açık artırmaya sunuluyor. Açık artırma Kasım ayı içerisinde gerçekleşecek. İşte detaylar...

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Nef Ormantepe Çekmeköy satılık ev fiyatları!

Nef Ormantepe Çekmeköy satılık ev fiyatları minimum 279 bin TL'den başlıyor. Nef Ormantepe Evleri'nde yüzde 1 peşinat fırsatı bulunuyor...

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Kağıthane Nef 05 satılık daire!

Arsa alanı 8 bin metrekare olan Kağıthane Nef 05 Evleri'nde 96 adet daireye yer veriliyor. Kağıthane Nef 05 satılık daire fiyatları 368 bin TL'den başlıyor

Nef Kağıthane Evleri satılık!

Toplam 96 adet daireden meydana gelen Nef Kağıthane 05 projesi, İstanbul Avrupa Yakası Cendere Mahallesi'nde Beysa Lojistik'in arka tarafında inşa ediliyor. Nef Kağıthane Evleri satılık daire fiyatları 368 bin TL'den başlıyor.

Nef Çekmeköy satılık!

Foldhome konseptte dizayn edilen Nef Çekmeköy projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Nef Çekmeköy satılık daireler Ekim ayında basına tanıtılacak.

Güneşli Nef 36 Basınekspres satılık!

Güneşli Nef 36 Basınekspres satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Nef 36 projesi 2019'un sonunda teslim ediliyor...

Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları!

Ağustos 2019'da konut teslimlerin gerçekleşeceği Nef Bahçelievler'de 974 daire ve 14 cadde dükkan yer alıyor. Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları 564 bin TL'den başlıyor.

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Dap Teras Kule satılık ofis!

Dap Teras Kule satılık ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule'de 364 daire, 25 ofis ve 11 mağaza mevcut.

Bahçelievler Nef satılık daire!

Toplam 1.023 daire ve 14 dükkandan meydana gelen Bahçelievler Nef satılık daire fiyatları 564 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Timur Nef Sancaktepe satılık daire!

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Sancaktepe projesi 6 blokta 419 konuttan meydana geliyor. Timur Nef Sancaktepe satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Nef satılık mağaza Haberi

Nef satılık mağaza

Nef mağaza ve ofislerini satıyor.  Nef Bahçelievler, Nef Ataköy, Nef Kağıthane, Nef Levent ve Nef Sancaktepe'de ticari üniteler yatırımcılarını bekliyor. 

Nef imzası taşıyan projelerde mağazalar ve ofisler 249 bin TL'den satışa sunuluyor.  Açık artırmayla sahiplerini bulacak olan ticari üniteler Kasım ayı içerisinde satışa çıkacak. 

Açık artırmaya katılmak isteyenler http://nefacikartirma.com/ adresi üzerinden katılım formuna ulaşabilir. Başvular için son 23 gün.

ŞARTNAME

İhale dosyaları şifreli. Şifre almak isteyen katılımcıların formu doldurduktan sonra aşağıda belirtilen iban numarasına 100 TL şartname bedelini göndermeleri gerekiyor. Daha sonra e-posta adresi üzerinden şifre paylaşımı yapılıyor.

Bank Hesap Bilgileri
İş Bankası/Zincirlikuyu şubesi
Iban No : TR11 0006 4000 0011 3930 0321 20

1-) Nef Bahçelievler

Tel: 444 9 633

Web: http://nefbahcelievler.com/

2-) Nef Ataköy 

Telefon: 444 9...