18 / 04 / 2024

nef yalıkavak teslim tarihi

nef yalıkavak teslim tarihi

Muğla Bodrum'da Timur Gayrimenkul imzasıyla yükselen Nef Yalıkavak'ta yaşam başladı. Ayrıca, projeden ev almak isteyenlere peşinde yüzde 25 indirim ve 36 ay vade fırsatı sunuluyor.

Nef Yalıkavak adres bilgisi!

Nef Yalıkavak projesinde 2+1'den 4+1'e kadar normal daire ve 3+1'den 5+1'e kadar villa seçeneklerine yer veriliyor. Proje için ön talepler alınıyor...

Elysium Ada Yalıkavak'ta hemen teslim son 2+1, 4+1 villalar! 

16 bin 270 metrekarelik alanda inşa edilen Elysium Ada Yalıkavak'ta satışta 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villalar yer alıyor. Peki Elysium Ada Yalıkavak'ta villa fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Nef Reserve Yalıkavak Prive projesinde hemen tapu fırsatı! Bir ay sonra teslim!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Nef'in imazasıyla hayata geçirilen Nef Reserve Yalıkavak Prive projesinde hemen tapu fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Nef Reserve Yalıkavak Prive projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Velux Yalıkavak görücüye çıktı! İlk teslim 2023! İşte projenin tüm detayları...

Bodrum’da, 18 rezidans ve 65 özel villadan oluşan Velux Yalıkavak’ın projesi düzenlenen lasmanla görücüye çıktı. İşte Velux Yalıkavak projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Velux Yalıkavak’ın temeli atıldı! 2023'te teslim!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak’ın temeli atıldı. Projenin teslimleri 2023 yılında gerçekleştirilecek.

Kıvanç Tatlıtuğ Yalıkavak'ta ev kiraladı!

Ailesine olan düşkünlüğü ile bilinen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’daki iki evini kalabalık ailesine tahsis etti. Kendisi işe eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile Yalıkavak’ta bir ev kiraladı...

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler'de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

2020 teslim tarihli Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Nef Reserve Yalıkavak'ta yaşam bu yaz başlıyor!

Yalıkavak'ta yer alan Nef Reserve Yalıkavak'ta yaşam bu yaz başlıyor. Projede kiralamalar başladı.

Yalıkavak 2 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıkavak 2 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 25 milyon 80 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Ali Merza Ali, Fawad Hanif ve Issam Abdallah Ali İssa tarafından kuruldu.

Yalıkavak 1 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıkavak 1 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 58 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Ali Merza Ali, Fawad Hanif ve Issam Abdallah Ali İssa tarafından kuruldu.

Nef Reserve Yalıkavak'ta teslim heyecanı!

Son 4 yılda 18 proje ve 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, Yalıkavak'ta son denize sıfır koyda yer alan Nef Reserve Yalıkavak'ın teslimine de Ağustos ayında başladı.

Nef Reserve Yalıkavak'ta yaşam başladı!

Muğla Bodrum'da Timur Gayrimenkul imzasıyla yükselen Nef Yalıkavak'ta yaşam başladı. Ayrıca, projeden ev almak isteyenlere peşinde yüzde 25 indirim ve 36 ay vade fırsatı sunuluyor.

Nef Yalıkavak'tan anne-babalara Bodrum müjdesi!

Nef, yaz tatilini Bodrum'da geçirecek anne-babaların hayatını kolaylaştırmak için Le Petit 100 ile anlaştı. Nef İcra Kurulu Üyesi Çelik, Nef Reserve Yalıkavak projesinde ilk teslimleri yaz bitmeden gerçekleştirmeye hazırlandıklarını söyledi...

Nef konut teslimlerine devam ediyor!

İnistanbul Topkapı projesinin üçüncü etabında teslimlere başlayan Nef, 2019 yılının geri kalanında İnistanbul Topkapı projesinin son etabının, Nef Sancaktepe ve Nef Yalıkavak projelerini teslim etmeyi planlıyor. 

nef yalıkavak teslim tarihi Haberi

nef yalıkavak teslim tarihi

Timur Gayrimenkul tarafından Muğla Bodrum'da yükselen Nef Yalıkavak'ta  ilk teslimler yapıldı. 

Nef Reserve Yalıkavak'ta daire büyüklükleri 88 metrekare ile 420 metrekare arasında değişiyor. Konutlar ev sahiplerinin her ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlandı. Nef Reserve Yalıkavak’ta açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna, SPA ve yürüyüş parkuru ise ev sahiplerinin sosyalleşebileceği alanları oluşturuyor. Denize sıfır konutlar, 7/24 kamera sistemi ve güvenlik ile korunuyor. Ayrıca, Nef Yalıkavak'ta Banyan Tree Hotel'de vücut ve cilt bakım adaları, Beach Spa, Türk hamamı, Rainforest konsepti gibi imkanlar olacak.

Nef Yalıkavak'tan ev almak isteyenler için özel bir kampanya başlattı. Projeden konut almak isteyenlere peşinde yüzde 25 indirim imkanı mevcut. Ayrıca Nef Yalıkavak ev almak isteyenlere 36 ay vade fırsatı sunuyor. 

Tel: 444 9 633
Web: