23 / 04 / 2024

Nefin bir artısı daha var

Nefin bir artısı daha var

Evinize ya da ofisinize ekleyebileceğini 24 farklı odanın yer aldığı Nef projelerinde yer alan kampanyaya göre kişiye özel ödeme planları oluşturuluyor. Fiyatların 190 bin TL'den başladığı projelerde ödemeler 2015'e kadar ertelenebiliyor...

GYO'lar yükselişte! 2023'te 9 yeni GYO’nun halka arzı ile GYO sayısı 48'e yükseldi!

Borsa İstanbul’da uzun yıllar durağan seyreden gayrimenkul yatırım ortaklığı (GYO) sayısında hızlı bir artış yaşandı ve 2023 yılında 9 yeni GYO’nun daha halka arz olmasıyla toplam GYO sayısı 48’e ulaştı. 

Evini kiraya vereceklere çok önemli uyarı: 12 yıl artı mahkeme süresi kadar çile çekersiniz!

Ev sahipleri ve kiracı anlaşmazlıkları devam ederken, evini kiraya vermek isteyen ev sahipleri de nelere dikkat etmesi gerektiğini araştırıyor. İşte yüzde 25 artış sınırı devam ederken evinizi kiraya verirken dikkat etmeniz gerekenler...

Ev sahipleri dikkat! İşte kira sözleşmesindeki bir yıl detayı! Kiracıyı çıkaramazsınız!

Bazı kiracılar ev kiralamalarında avukatlarına danışmadan matbu bir kira sözleşmesi yapılır. Bu sözleşme üzerinde yazan süre sebebiyle her iki taraf da çoğunlukla yanılabiliyor. İşte kira sözleşmesinde bir yıllık detay...

Merkez Bankası rezervleri rekor kırdı! Dolar fırladı! Bu artış istenilen bir artış mı?

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay sosyal medya hesabı X'ten Merkez Bankası rezervlerindeki yükseliş ve dolar kurundaki zirvelere değinerek ''Bu artış istenilen bir artış mı?'' sorusunu sordu. Takipçilerinden ise onlarca yorum geldi. 

Gayrimenkul sektöründe konut fiyatlarında nominal artış sürüyor...

Son zamanlarda yüksek fiyat artışları ve gayrimenkul piyasasında yer alan belirgin bir durgunluğa yol açarken, yükselen faiz oranları da yakın dönemde yatırım aracına dönüşen konutta fiyatları baskılıyor. İşte haberin detayları...

Gemlik Körfezi'ndeki depremin sürpriz olmadığını açıklayan Doç. Dr. Irmak: Artçı depremler devam edecek!

Kocaeli Üniversitesi'nden (KOÜ) Doç. Dr. Serkan Irmak, Gemlik Körfezi'nde yaşanan depremlere '' Bizim burada karşılaştığımız hiçbir deprem sürpriz değil.'' diyerek, buna benzer büyüklükte çok sayıda depremin olduğunu belirtti.

Depreme karşı dirençli şehirler için tek şart: Sürdürülebilir bir çevre politikası!

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’23 bugün gerçekleştirildi. 41 uzmanın katılım sağladığı proğramda uzmanlara göre depreme karşı dirençli şehirler için tek şartın sürdürülebilir bir çevre politikası olduğu belirtildi.

Benzin, motorin, LPG'ye yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen güncel fiyatlara bakın!

İsrail ile Filistin arasında yaşanan gerilimden sonra Brent petrol fiyatlarında hızlı bir artış kaydedildi. Söz konusu bu yükseliş akaryakıt fiyatlarını da etkiledi. 

Bitcoin, altını ve doları geride bıraktı: 5 günde yüzde 17'lik artış

Altın ve dolar, geçtiğimiz hafta içinde Orta Doğu'daki artan savaş geriliminin etkisiyle rekor seviyelere ulaştı. Aynı dönemde, uzun bir süredir yatırımcıları beklemeye alan en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, haftalık bazda yüzde 17'lik bir artışla hem altını hem de doları geride bıraktı.

İkinci el araç alacaklara 'fiyat' uyarısı!

Türkiye’de son 2 yıldır aralıksız bir şekilde artış sürdüren 2.el araç fiyatları, son dönemdeki durağanlığının arkasından düşüş trendine başladı. Düşüş olan fiyatlar daha fazla iner mi? İşte haberin detayları...

AVM'lerde de kira krizi büyüyor! İş yeri kiralarına TÜFE’nin yüzde 50-60’ı kadar artış sınırı talebi!

AVM’ler pandemi döneminde markalara ciddi destekler sunarak, kiraların önemli kısmından feragat etti ancak sektörde kira sorunu yeniden gündem oldu. Perakendeciler, konuttaki gibi işyeri kiralarına da artış sınırı getirilmesini istiyor. İşte detaylar...

Kira krizi yeniden alevlendi! Onlar da kiralara artış sınırı talep ediyor!

Alışveriş merkezleri pandemi döneminde markalara ciddi destekler sağlayarak kiraların önemli bölümünden feragat etti. Şimdi de kur artışıyla eriyen kiralar ile beraber iki taraf arasındaki kira krizi tekrar gün yüzüne çıktı. Perakendeciler, konuttaki gibi işyeri kiralarına da artış sınırı istiyor.

Halka arzlarda talep artışı! Bu artış nereye kadar gidecek?

2023 yılında rekor seviyedeki halka arz trendi hız kesmeden devam ediyor. Bu yılın başından itibaren 34 şirket, halka arz yolunu seçerken, yatırımcı sayısında ise geçen yıla göre gözle görülür bir artış yaşandı. Bu artış yatırımcıların da sayısını dörde katladı. Peki bu rekor artışı devam edecek mi?

Nefin bir artısı daha var Haberi

Nefin bir artısı daha var

Nef projelerinde yer alan Foldhome özelliği sayesinde 1 oda 1 salon olan daireler misafiriniz geldiğinde 2 oda 1 salon olurken, misafiriniz gittiğinde tekrardan 1 oda 1 salona dönüştürülebiliyor. 


40 metrekare ofislerde bile artı showroomu artı telekonferans odası artı squash kortunun yer aldığı Nef projelerinde; oyun alanları, eğlenceli eğitim stüdyoları, açık ve kapalı havuzlar yer alıyor.


Nef'in bir artısı daha var!


Riski sıfırlayan Garantili Proje fırsatının bulunduğu Nef artı kampanyası dahilinde 6 bin TL peşinatla yüzde 0,59 faiz oranıyla firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor.


Aylık taksitlerin 1,400 TL'den başlayarak değiştiği Nef artı avantajı; Nef Ataköy 22, Nef Merter 13, Nef Points 06, Nef Kağıthane 03, Nef Şişli 25, Nef Kağıthane 11, Nef Office Dörtlevent 09 projelerinde geçerli.

  

Tel: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Merve...