16 / 04 / 2024

Nefise Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Nefise Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Nefise Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Remzi Deli tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık'ta Fatih, S. Ömer Mahallesi, Mustafanafi Sokak'ta kuruldu

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmelih Zaralı tarafından kuruldu.

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Küçükakbaş ve İhsan Aygün ortaklığında kuruldu.

Demirhan Otomotiv İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Otomotiv İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir ve Halime Demir ortaklığında kuruldu. 

Mas Car Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Car Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Reis Masyan tarafından kuruldu. 

Ender Kalıp Teknolojileri Ve Makina Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ender Kalıp Teknolojileri Ve Makina Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Şengül tarafından kuruldu. 

Bayrak Travel Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayrak Travel Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Salahittin Bayrak tarafından kuruldu. 

Baybars Grup Turizm Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baybars Grup Turizm Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ziver Turan tarafından kuruldu. 

Emrah Bayraktar Turizm Ve Seyahat Organizasyon Otomotiv İnşaat Çiçekçilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Bayraktar Turizm Ve Seyahat Organizasyon Otomotiv İnşaat Çiçekçilik Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Bayraktar tarafından kuruldu. 

Karot Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karot Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Egemen Öney tarafından kuruldu.

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Dabboul tarafından kuruldu.

Salcan Metal Plastik Otomotiv İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salcan Metal Plastik Otomotiv İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Bedir tarafından kuruldu. 

Ber Temizlik Maddeleri Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ber Temizlik Maddeleri Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar Ahi tarafından kuruldu. 

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Çaka ve Osman Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Nefise Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Nefise Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Nefise Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Remzi Deli tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık'ta kuruldu. 


Nefise Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Nefise Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, S. Ömer Mahallesi, Mustafanafi Sokak,...